Sayfalar

13 Aralık 2011 Salı

Kırmızı Ekoseli Kalp Yastık,Minder...


Merhabalar
İşte kumaşlardan ilk üretim..
Bunun hazır hali İkea'da var görmüşsünüzdür.29'90 tl'ye satılıyor.Ama benim ki en fazla 10 liraya mal oldu (Hatta sadece aldığım kumaşın kullandığım kısmını sayarsak 5 lira çünkü diğer malzemeler elimde vardı).Ben içindeki kısmıda astarlı yaptım ki üst kısmı yıkayabileyim diye.Arka kısmına beyaz kumaş kullandım..



Ağacın üstünde kalp yastığın kumaşından elbisesi olan çirkin bebeği gördünüz mü? Ben yaptım :)))


Bu kumaşla yapılacak başka çalışmalar da var aklımda,devamı gelicek..


SEVGİLER...

34 yorum:

  1. Süper, bende istiyorum ;))dikiş, nakış bilmediğim için hayıflanıyorum ;(

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuşşşş :) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    YanıtlaSil
  3. Ya ne sevimli, huzur dolu eviniz var sizin canim;) Fotolara bakarken bile mutlu oluyorsam, icinde yasamak nasildir kimbilir;)
    Kirmizi potibor kareyi, cizgiyi, kirmizi beyaz desenli her seyi severim ben;) Cook tatli bunlar o yuzden;) Ustelik agacinin ustundeki her sey guzel, bebis de dahil;)

    Bir de o ne guzel kanepe/koltuk; cekmeceleri var, bayildim!

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuşlar

    YanıtlaSil
  5. Sebi'cim teşekkürler tatlım :) Aslında çok zor değil inanki..

    Joveland;teşekkürler :))

    Sevgi'cim teşekkürler canım,ayy o bebiş İsveç ya da Norveç bloglarında görüyordum deniyim dedim aman ne zormuş,çirkin Betty oldu benim ki :)) Bu güzel sözleri duymak çok hoş çünkü bir çok şeyi kendim yapıyorum zevkle :)) Bu arada kanepe İkea :) Ve kocaman yatak oluyor kendileri..

    YanıtlaSil
  6. Nalan;Çok teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  7. Yaaa çok hoş farklı desenleri birleştirme işine bende bayılıyorum. Kareliye çizgili desenli süper oluyor. Çok yakışıyorlar. Ellerine sağlık. Bence bebekte süper :) Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  8. suhuba;teşşekkür ederim canım,güzel bir kombinasyon oluyor,dediğin gibi,ayy benim çirkin şeyimi beğendiniz mi :)))Ama daha güzellerini de yapıcam :))

    YanıtlaSil
  9. merhaba ,yastıklar çok güzel ama ben yatağa daha çok takıldım .kızımın genç odası için bu yataklardan almak istiyorum ,kanepe olarak da kullanabileceği hem de çekmeceli ,sanırım ikea da var.siz de ordan mı aldınız ,kullanışlı mı acaba benim düşündüğüm gibi..sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. çook ama çook güzel olmuş:) ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  11. romantikbutik;kanepeyi İkea'dan almıştık,biz çok memnunuz gayet kullanışlı,çift kişilik yatak da olduğu için misafirler gelince çok iyi oluyor...

    YanıtlaSil
  12. pembe gönlüm sende;çok teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
  13. dikişin çok güzel yani hiç pürüz yok ellerine sağlık inşallah bu seviyeye geliirm.
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  14. Sana hayranım ! Gerçekten... Ben oldukça iyi dikiş bilen bir annenin kızıyım ve zar zor sökük dikebilirim :( İnan bana anneme bana dikiş öğretmediği için sitem ediyorum. Bak ne güzel şeyler yapabiliyorsun hem de yarı fiyatına malediyorsun.İkea'dan O yastıktan ben de aldım ama kılıfı çıkarılmadığı için yıkaması sorun olacak.Evin seçimlerin her şeyin çok güzel ve huzur verici.Cici evinde güzel günleriniz olsun:)

    YanıtlaSil
  15. SEZOBİGO;teşekkür ederim canım,eeğr istersen ve emek verirsen olur,oluyor da eminim daha güzellerini de yaparsın canım benim..

    Nilgün Ablacım ne güzel sözler bunlar,onur verici.Sizin gibi zevk sahibi birinden duymak çok hoş.sanırım dikiş dikebilmenin en iyi yanı çok ucuza çok iyi şeyler çıkıyor ortaya.hepimizin evlerinden huzur eksik olmasın inşallah,kocaman sevgiler..

    YanıtlaSil
  16. bir güzel çift;çok teşekkür edrim :)

    YanıtlaSil
  17. Harika olmuş ... Sanırım bende kendi evimde bol bol yastık dikerim! Acayip seviyorum. Hele ki o görüntü nasıl içimi okşadı :)

    YanıtlaSil
  18. Nimo'cum teşekkürler,sen daha cicilerini yaparsın eminim tatlım :)

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel olmuşlar , ellerine sağlık . Yılbaşı konseptine de çok uymuşlar .

    YanıtlaSil
  20. Gelsin gelsin tatlım çok cici şeyler yapmışsın herzamanki gibi...
    Mimin var bende bu arada:)

    YanıtlaSil
  21. Ben çok çok sevdim minderini..sanırm ekoseyi çok sevdiğimden..ikeaya gittiğimde bu kumaştan alıp masaörtüsü yapmayı düşünmüştüm sonra vazgeçtim ben kesin beceremeyip kumaşı ziyan ederim diye:)

    YanıtlaSil
  22. Zeynep;Çok teşekkür ederim,

    Altınay teşekkürler canım,mimlerle pek aram yok ama..

    Zeynep teşekkür ederim canım,masa örtüsü için düşündüğsen hiç erteleme bozmassın,nasılsa düz bir çalışma olacak,sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  23. OPzar akşamı b,izde ikeadaydık ama günün tamamı annemlerde yorulup devamında burayı gezmeye çalışınca açıkçası yorgunluktan çok tat alamadım . çekmeceli kananpeden aldım çok beğendim çünkü çok kullanışıl ve bodrum katımda gayet güzel bir yerde kullanıma hazır. kanape üzerine bende kan kırmızı düz kumaşa alıp kare yastıklar dikmiştim (dur bende onları fotolayım hiç aklıma gelmedi yahu..)ama bu gidişimde ekose kumaşlara falan bakamadık zaten aşırı da kalabalıktı.. hepside çok güzel olmuşlar güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
  24. Oyhşşş ne güzel yapmışsın canım ellerin dert görmesin, odanla da çok uyumlu olmuş kırmızı kırmızı :)

    YanıtlaSil
  25. ay canımm nasıl güzel olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  26. Ne kadar muntazam dikmişsin canım, çok ama çok beğendim bu kalpli yastığı :) Bilirsin yastıklar özel ilgi alanım :)) Baştan ikinci fotoğraf çok sıcak, çok samimi, orda olmak istedim *-* Artık size gelince kahveleri orda içelim :p :)))

    YanıtlaSil
  27. Şükran;Sizin kanepenin fotoğraflarını da bekliyoruz o zaman,kocaman sevgiler efenim :)

    Edebiyat;Çok teşekkürler tatlım..

    Handan'cım teşekkür ederim canım..

    Demet'cim o zaman senden de bir kalp yastık bekliyoruz.anlaştık kahvelerimizi burda yudumlarız tatlım,her zaman beklerim..

    YanıtlaSil
  28. ellerıne saglıkkkkkkkkkkk harıka olmussssssssssssss

    YanıtlaSil
  29. ben seviyorum sizin blogu izlemeyi ya. Hatta kıskanıyorum...

    YanıtlaSil
  30. Kokos Kelebek,Çok teşekkür ederim :)

    Zühra,Çok teşekkür ederim her zaman beklerim :) Kocaman sevgiler :))

    YanıtlaSil
  31. harika bir eviniz var huzur veren çok beceriklisiniz bu işin eğitimini mi aldınız ben kız meslek mezunuyum ama çok sıkılıyorum beceremiyorum çünkü ya yarim kaliyor yada ziyan oluyor böyle güzelliklere bakmaya bayılıyorum.devamını merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  32. Adsız,Çok teşekkür ediyorum.Ne güzel sen eğitimini almışsın,kursa filan gitmedim canım sanırım istekli olmam içimdeki yeteneği çıkarmama sebep oldu :) Dikiş özen istiyor,sabırlı olursan çok iyi çok düzgün oluyor ama işte sabretmessen malesef.Ben bir de çok titizim asıl işlev sanırım biçmekte düzgün biçilirse hem dikiş rahat oluyor hemde diktiğin şey çok düzgün ve muntazam oluyor.Sıkılıyorsan hepsini aynı zamanda yapmaya çalışma aralıklarla yap canım benden küçük bir tavsiye,her zaman beklerim sevgiler..

    YanıtlaSil
  33. muhtesem olmus bu, hazirlardan farki yok. bayildim...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...