Sayfalar

31 Ocak 2011 Pazartesi

Betty Boop Çanta


Merhabalar :)
Herkese mutlu,güzel... haftalar diliyorum.Hem evli olup hemde çalışmak doğrusu epey tempolu birşey.Alışıyorum artık yavaş yavaş.Bazen eskisi gibi bazı şeylere zaman ayıramamak canımı sıksa da bir şekilde yetişmeye çalışıyorum.Haftasonu yine koşturmacayla geçti.Haftasonu gezmeler ve ziyaretlerden sonra pazar gece ev temizlemelerine alıştım mesela :)Bu haftasonu epey alışveriş yaptım.Maaşı almadan harcadım desem yeri :)Ama indirimler karşısında dayanamıyor insan.Bir an önce gtmeyenleriniz varsa tavsiye ederim,sonralara birşey kalmıyor.Aldığım cicileri de bir ara paylaşıcam.Komik rakamlara çok güzel şeyler aldım,kısacası kendimi mutlu ettim :)
Gelelim bu şirin şeye.Limongadan aldım bunu.Hediye çeklerim vardı onları kullanıyım diye aldım,ama çok sevdim.Bu kadar büyük olacağını sanmıyordum ama kocaman.Çok da düşük fiyatlı birşeydi.Bir sürü gözü var.Yaz gelsede taksam diyorum.Malum bu havalara pek uymaz.


Sevgiler :)))))

28 Ocak 2011 Cuma

TEŞEKKÜR EDERİM.... :))

GÜZEL DİLEKLERİ İLE DOĞUM GÜNÜMÜ KUTLAYAN HERKESE ÇOOOOOK ÇOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ Kİ VARSINIZ :)))
MUCKKKKS...

27 Ocak 2011 Perşembe

Bugün Benim Doğum Günüm :))))


Bugün benim doğum günüm :)
Zaman su gibi akıp geçiyor,29 oluyorum artık.Ama kendimi kesinlikle öyle hissetmiyorum ayrı konu :)
İyiki doğurmuşsun beni anneciğim  :))

26 Ocak 2011 Çarşamba

Her Yerde Kar var:)

Günaydınlar :)
Bu sabah karla uyandık.Her yer bembeyaz :) Ve hala da yağıyor.
Ee hal böyle olunca atkılar bereler çıkıyor ortaya.Bu beremi çok severek kullanıyorum.Bu haftayı zaten renkli giyinmeye adadım ve renkli renkli devam ediyorum.
Aman yollarda dikkatli olun,kar yağışı gün boyu devam edecekmiş.

Bere den yapmak isteyenlere de işte modeli umarım bu kadarı yardımcı oluyordur.
Sevgiler :)))

25 Ocak 2011 Salı

Hardal Sarısı..

Merhabalar
Bugün de sarılara büründüm.Hala ayak uyduramadım çalışma temposuna.herşeye yetişeyim derken kendime vakit kalmıyor.Eski düzende gitmek de zor oluyor tabi çalışırken ama zamanla alışıcam :)
Dün gece yaptığım yakma çiçeği bugün kazağıma taktım nasıl olmuş bakalım?Çok kolay ve çok da basit oluyor.Çok hoşuma gitti.Bunu başka şeyler de de kullanmayı düşünüyorum ilerleyen günlerde..



24 Ocak 2011 Pazartesi

Fuşya ...


Günaydınnn :))
Bugün pembe pembe giyinip haftaya mutlu başlamak istedim,çünkü bu hafta benim için özel bir gün var :))
Herkese mutlu ve iyi haftalar diliyorum.Bugün İstanbul çok soğuk.Bu arada biz resmen gece güne başlıyoruz.Sabah işe gitmek için 5.15'te kalkıyoruz :( Gerçi alıştım artık,ama haftasonundan sonra ilk gün zor oluyor.İstanbul trafiği çok kötü.



Gömlek:Zara(Kids :))
Etek:Levi's
Kolyeler:Koton(Bu aralar Koton kolyelere takmış durumdayım,gittiğimde doğru oraya yöneliyorum)
Kazak;?
Sevgiler :)))))

21 Ocak 2011 Cuma

Kalpler,Filler,Kaplumbağalar,Kelebekler.... :)


Merhabalar
Bu şirin şeyler yeni çalışmalar için.Kolye,bileklik,küpe olacaklar.Hepsi çok şirin ama değil mi :)
Peki bunlardan başka neler olabilir fikri olan var mı?







20 Ocak 2011 Perşembe

Çerçeve Yenileme



Merhabalar
Bu çerçeve bize hediye olarak geldi.Renkleri biraz uyum sağlamıyor gibi geldi gözüme,bende akşam onu boyadım.Başka bir çalışma yapmak için almıştım boyayı ama şimdilik buna kısmetmiş.Bence şimdiki hali ile evimize daha çok yakıştı.
Sizce nasıl?

Bu da boyanmadan önceki hali.Bu hali de güzeldi ama sanki orada sırıtıyordu :)
Sevgiler :))))

19 Ocak 2011 Çarşamba

Dekorasyonda yastıklar...


Merhabalar
Bunlar oturma köşesine şıklık katması eve uyum sağlaması açısından hazırladığım yastıklar.Öndeki beyazların kumaşı İKEA.Diğerleri ise kumaşçılardan.Bol bol yastıklı oturma kçşeleri bana göre daha sıcak bir görüntü yaratıyor.Kışın sıcak tutması açısından bir de peluş örtü serdim.Nasıl beğendiniz mi ?Salonun diğer görünütülerini bu ve bu yazımdan görebilirsiniz.

Sevgiler :)



18 Ocak 2011 Salı

Örgü,Dantel,Mor,Hırka.... :)


Merhabalar
Aslında bu yeni yaptığım bir şey değil.2 yıl kadar önce yapmıştım.Görüldüğü gibi ön kısmı gül motifleriyle oluşturdum.Diğer kısımlar ise örüldü.Tiftikle ördüm.Görüntüsü de çok güzel oluyor.Fotoğraflarda net olmasa da.Çok da sıcak tutuyor bu yüzden.Yapmak isteyenlere bir fikir.
Sevgiler :)

17 Ocak 2011 Pazartesi

Patik


Merhabalar
Mutlu,güzel,sağlıklı bir hafta diliyorum herkese :)
Bu gördüğünüz şeylerde haftasonu yapılanlardan.Yeni kumaş almaya vakit olmayınca evdeki kalanlar değerlendiriliyor.Ben de bunlardan ayaklarımı sıcacık tutacak bir patik yaptım.Yapımı oldukça basit.

Bu parça tabanı oluşturuyor.

Bu da patiğin ön kısmı.Oval olan kısım tabanın ön kısmıyla birleşiyor.

Bu da ayağımızı saracak olan yükseklik kısmı.Bu parça da tabanla birleşiyor.Hepsi bu kadar işte.Bir de biraz kokoş olsun diye çiçeği var.
Sevgiler :)

15 Ocak 2011 Cumartesi

Kütahya Porselen....

Merhabalar
Herkese iyi haftasonları diliyorum.Benim için oldukça yoğun bir hafta idi.Bir an önce bu gün bitsin,çünkü tatile ihtiyacım var.Bilenleriniz var sanırım eşim bu hafta Kütahya'daydı.İşte bu güzellikler de oradan.Hepsi Osmanlı Sarayı'ndan ilham alınarak hazırlanmış.



Üzerindeki işlemeler tamamen el işçiliği muhteşem birşey.Bizim eve uyum sağlaması açısından eşim gümüş yaldızlı olanı tercih etmiş..





Sevgiler :))

13 Ocak 2011 Perşembe

MARGRET NICOLE MODELİ ÇANTA...


Merhabalar :)
Çalışmaya başladım ve malum ilk haftadan evden uzakta olunca birşeyler yapmak oldukça güç oluyor.İstanbul trafiği de malum günde 3 saat trafikteyim.İş yerinde yorulmasam bile karmaşa ve trafik yoruyo insanı.Bu cici çanta da yine kayınvalidemin marifeti.Çok cici değil mi ama.
Sevgiler :)

12 Ocak 2011 Çarşamba

Tahinli Kuru Baklava


Merhabalar
Bu çıtır tatlıyı eşimin aile gezmelerinde yemiştim.İnanılmaz hafif,çıtıt,çıtır oluyor.
Malzemeler
-Baklavalık hazır yufka
-Tahin
-Ceviz
-Toz şeker
-Üzeri için pudra şekeri

HAZIRLANMASI
2 yaprak yufka üst üste konur ve önce tahin sürülür daha sonra biraz toz şeker ve kıyılmış ceviz serpilir.Daha sonra rulo yapılır ve fotoğraflarda görüldüğü gibi kesilir.10-15dk fırınlandıktan sonra üzerine pudra şekeri dökülür.Hepsi bu kadar.İnanılmaz pratik bir tatlı.Ama bence bir o kadar da lezzetli.Davetleriniz için denemeye ne dersiniz....

Sevgiler :)


11 Ocak 2011 Salı

Fiyonk,çiçek,peçete halkası...


Merhabalar
Bugün haftanın ikinci günü geç kalan bir iyi haftalar dileği ile başlıyorum sözlerime.Malum artık çalışıyorum,tam bir koşturmaca oluyor.İlk iş haftamda eşimden yine ayrıyım :( Bu sefer de Kütahya yolcusu.Gelsin porselenler :)))
Gelelim son hazırladığım peçete halkalarına.Bunları haftasonu hediye olarak hazırladım.Kuzenime hediye ettim.Kendileri şu sıralar Kanada'dalar artık.Kuzenim beğendi ya siz?
Yapımı oldukça basit.Üzerindeki çiçekler hazır satılıyor.Bir de kurdeladan fiyonk hazırladım.Bu kez  halka olarak tuhafiyelarde satılanlardan kullandım ve üzerini kurdela ile sardım.Hepsini yapıştırmak için silikon tabancası kullandım,hepsi o kadar
Sevgiler :))




10 Ocak 2011 Pazartesi

Havuçlu Yoğurtlu ve Yeni Mucizem

Aslında bu herkesin yaptığı bir şey ama ben paylaşmak istedim.Aslında belki mucize dediğim şeyi de biliyorsunuz amaan her neyse işte.Geçen gün yemekteyiz programını izlerken öğrendim,rondonun aynı zamanda rende de yapabileceğini.Bu aleti blender olarak kullanıyordum ama bu parçalarını hiç kullanmamıştım.Eşim bu havuçlu yoğurtluyu çook seviyor,hatta kahvaltı da bile yiyor desem :)) Neyse bu sefer bu aletle yapıyım dedim.Ya müthiş birşey bu,kollarım kopuyor,tırnaklarım,ellerim mahvoluyordu rende yaparken.Süper birşey bu saniyeler içinde rendeleyiveriyor.Belki bilmeyenler vardır benim gibi,onlarda öğrenmiş olur :)

İşte bu parçası ile hallediyor bütün işi :)


İşte sonuç bu nasıl ama süper değil mi ?
Tarife gelince malum havuç rendesini biraz sıvı yağda kavuruyoruz.Soğuduktan sonra da yoğurtla karıştırıyoruz,hepsi bu kadar.Davet masaları için pratik bir sunum.Üzerine bir tutam maydanoz ya da dereotu ile süsleyebilirsiniz :)

8 Ocak 2011 Cumartesi

Şirin Börekler...

Merhabalar..
Hepinize iyi haftasonları diliyorum.Ve size haftasonu kahvaltısına bu cici görünümlü milföy böreklerini hazırlamayı öneriyorum.Haftasonu kahvaltılarının herkes için ayrı bir yeri var biliyorum.Diğer kahvaltılardan daha özenli,daha süslü hazırlanır masalar.Hatta davet masası gibi dolar taşar.Tüm ev sakinleri evdedir.Birlikte olmanın tadı masa da yapılan uzun sohbetlerle çıkarılır.Huzur vardır.Koşturmaca,bir yerlere yetişme telaşı olmadan,tüm zevki alınarak yenilir,içilir...
Bu cici şeylere Yeşim'in bloğunda rastladım.Yapılışını güzelce fotoğraflamış,sağolsun.Yapmak isteyenler Yeşim'in anlatımında yararlanabilir.Ne yaratıcıyız biz kadınlar ya,bravo bize :)
Sevgiler...

7 Ocak 2011 Cuma

Bir İşim var Artık :) :) :)

 Bir süre boşluktan sonra şimdi artık yine bir işim var :) Büyük bir süpriz oldu bugün bana.Çok ama çok mutlu oldum.Böyle en verimli olduğu bir dönemde insanın evde olması üzüyorİş arayan herkesin bir an önce bulmasını diliyorum.Şuan için nasıl olacağını kestiremiyorum ama artık bir işimin olma düşüncesi beni çoook mutlu ediyor.2011 iyi başladı,umarım iyi de devam eder :)Sizler için de öyle olur umarım. Sevgiler ... :)

6 Ocak 2011 Perşembe

Söz-Nişan Sepeti


Merhabalar
Bugün sizlerle fikir olması açısından söz sepetimi paylaşıyorum.Aramızda kendisi ya da çevresindekiler söz yada nişan hazırlıkları içindeyse işte size bir fikir.Bohça yerine böyle şık bir şekilde süslenmiş bir sepet içinde hazırlanmış hediyeler daha şık olmaz mı?Nasıl beğendiniz mi benim kokoş sepetimi?Şimdi banyomu süslüyor kendileri.Şampuan,parfüm vs...leri koyuyorum.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...