Sayfalar

30 Kasım 2011 Çarşamba

Kelebekler...


Güzel bir amaca hizmet edecekler,ama biraz daha beklemek lazım...


Kalın sağlıcakla,kocaman sevgiler...

25 Kasım 2011 Cuma

Çiçeklerimi Seviyorum...


Benim için koşturmaca ile geçen bir haftanın daha sonuna geldik.Kendi adıma çok önemli karar alıp uygulamam gerek bir zamandayım.Bol bol ders çalışmak,düzenli spor ve diyet takviyesi ile kilo vermek...Zira kilo konusunda ipin ucu kaçtı :( Aslında kilo konusunda ben biraz takıntılı biriyim.Kilo almaktan çok korkuyorum.Hayatımın hiçbir döneminde öyle çok kilolu olmadım ama her zaman çok dikkat ettim.Şimdi eşime kilo aldırıcam derken ben kilo aldım :(


Gelelim postu hazırlamadaki esas konumuza.Çiçekleri çok sevdiğimi daha önce söylemiştim zaten.Bir de hepsinin benim için manevi değeri var.Çiçeklerimi kendim ektim.Günlerce gelip gidip tutucak mı diye baktım ve onlar büyüdükçe ben öyle çok keyif alıyorum ki...Çiçekleri olmıycak çiçeklerime ben birer kalp konduruverdim :)


Mesela bu çiçeğimin ilk halini şu yazımda paylaşmışım şimdi böyle büyüdü :)


Camda duran menekşem çiçek açtı :)
Ağacımız ortaya çıktı..

Sevgiler
Mutlu haftasonları

21 Kasım 2011 Pazartesi

Haftasonu'ndan; Beş Çayı...


Merhabalar
Herkese iyi haftalar diliyorum..
Sanırım soğuk havaların bir katkısı evde konuk ağırlama fırsatı vermesi.Havalar iyi olunca mutlaka gezmeli bir plan yapılıyor.


Masalarımı renklendirmek için bir birçok farklı renkte kumaş alıp masa örtüsü yaptım.Hatta ilginçtir ben her renkten seçince kumaşçı da 'bunları satıcakmısınız?'' diye sordu  :))


Sevgiler...


17 Kasım 2011 Perşembe

Yeniler ; Kırmızı Olsun Üç Kuruş Fazla Olsun :))


Evet evet aynen başlıkta yazdığı gibi.Bazen alışverişte renklerin o kadar çok albenisi oluyor ki hiç kafamda olmayan şeyi alıp çıkıyorum.Mesela kırmızı çanta.Alışveriş sırasında eşimle dolaşıyoruz,tabi eşle ne kadar dolaşılırsa işte o kadar :)Telefonu çalar,ben hala bakınıyorum ara sıra ona işaret edip soruyorum,her şeyi onaylayan bir gülümseme görüyorum.Sonra çantayı alıp çıkıyorum.Ve çıktıktan sonra ama benim evde 2 tane daha kırmızı çantam vardı diyorum :)
Kırmızının hem mide iştahı hem de alışveriş iştahı açtığına karar kılıyorum :)
Sizde de oluyor mu böyle?




Sevgiler...

15 Kasım 2011 Salı

Yılbaşı Çorabı...


Merhabalar
Bir yılın sonuna daha yaklaşıyoruz.
Vitrinlerde yavaş yavaş yeni yıl temaları gözükmeye başladı bile...
Ben de evdeki kumaş parçları ile böyle birşey yaptım.Oturma odası için aldığım bu kumaş öyle bereketli imiş ki hala birşeyler yapabiliyorum :)Ağacımızı çıkarınca ona asarız...
Aslında bir tane de kanaviçe ile yapmak istiyorum...


 

Sevgiler

13 Kasım 2011 Pazar

En Sevdiğim Köşe...


Merhabalar
Sevgili Sebi'nin düzenlediği güzel bir etkinlik vardı.Geç de olsa ben de katılıyorum.Bir tercih yapamadım ve işte dostalarımı keyifle ağırladığım ve güzel sohbetlerimize eşlik eden iki köşe...


Sevgiler...

10 Kasım 2011 Perşembe

1881 - 193∞


"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."

"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Açtığın yolda,gösterdiğin hedefle her zaman yolundayım,izindeyim Atam..
Unutturmayacağım !!!

3 Kasım 2011 Perşembe

Kasım..


Merhabalar
Kasım gelmiş hoş gelmiş :) bu aralar biraz koşturmacalı günler geçiriyorum.Biraz da üstümde tembellik var sanırım.Kafamda yapmayı planladığım onca şey var ama,ya elim gitmiyor ya da vakit olmuyor.Şimdi bahanem de var.Bayram geçsin yaparım :)
Mutlu,huzurlu,güzel bayramlarımız olsun inşallah,tüm sevdiklerimizle...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...