Sayfalar

1 Haziran 2012 Cuma

Çocuk Elbisesi (Kızıma Elbise)


Merhabalar
Bir haftanın daha sonuna geldik.
Dün kontrolüm vardı.Maşallah prensesim 375 gr'cık olmuş.Bakalım annesini yakalayabilcek mi kilo konusunda.İlginç ama ben tam 4,850gr ve normal doğumla dünyaya gelmişim :)))Doktorum renkli ultrasonu 2 hafta sonraya erteledi.22-24. haftada daha iyi gözleniyormuş.Hayırlısı bakalım,sağlıklı haberlerini alalım da en önemlisi o.
Aldığım elbiselerden kalıp çıkarıp kızıma bir elbise diktim.Bunu giyebilmesi için epey büyümesi gerekecek ama çok küçük olduklarında zaten elbise giyemiyorlar.Oldukça basit oluyor çocuk için elbise dikmek.Astarla birleşik yaptığım için temiz bir dikiş oluyor.Kafasının rahat geçmesi için arka kısmında ufak bir açıklık yapıp düğme diktim.Ön kısma da astar olarak kullandığım pamuklu kumaştan cep yaptım..



Sevgiler,mutlu haftasonları...

23 yorum:

  1. çok şirin ;) üzerindeki günlerini de görürüz inşallah :) ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım,inşallah sağlıkla gelsin büyüsünde,üzerinde de paylaşırım meleğimin :)

      Sil
  2. bu ne şirinlik böyle.güle güle giysin prenses.

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık canım, çok cici olmuş

    YanıtlaSil
  4. Pek becerikli bi annesi olacak Prenses'in;) Ellerine saglik canim. Nasil da guzel yapmissin. Astarinin, cebinin ayni olmasi ve bunlarin cizgiliyle birlesmesi, ne tatli!

    YanıtlaSil
  5. çok cici olmuş ahh ahh kız annesi oluca cicili bicili şeyler yapmakta şart oluyor :) ellerine sağlık .
    maşallah şaka gibi 5 kilomu dünyaya gelmişsin senin kuzucukta tontiş olur belki . Bende detaylı ultrason için 21 haziranı bekliyorum . Birşey söylüyeceğim sende öyle hissediyormusun bilmiyorum ben en son 15 mayısta gördüm kuzumu inan özlüyorum ya elimde olsa galiba şu ultrasan cihazlarından evime kurucağım :) güzel bir haftasonu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Elif'cim kızlar daha şanslılar sanırım,onlara yapılbilcek çok şey var :) Ya sorma 5 kilo,gören şaşırmış :)Tosuncuk doğmuşum :) Sedece karartılar var belki ama insan nasıl mutlu oluyor değil mi.Hele kalp atış sesini duymak müthiş.Benim sürekli gözlerim doluyor o anlarda :)Annelik böyle bişey sanırım,sevgiler..

      Sil
  6. çok güzel olmuş canım sen daha kimbilir ne ciciler yapasın sağlıkla geçirmen dileğiyle sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum birşeyler,ama beğenildiğini duymak ayrı mutluluk veriyor,kocaman sevgiler..

      Sil
  7. çok şirin, çok güzel olmuş, emeklerine ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Ellerine saglik! Ne cici Olmus! Aslinda su sezeryan tartismasini Ben biraz hakli buluyorum, analarimiz tosuncuk gibi bizleri normal dogumlarla patir patir dogurmuslar, simdinin biz cit kirildimlari 2,5 3 kg lik cocuklarini sirf rahatimiz icin gün alip sezeryan yapiyoruz, tamam tibbi gereklilikler farkli bir durum Kabul ediyorum AMA bazi dr.lar bin bir türlu yalanlarla bizleri daha zor komplike bir durumla basbasa birakiyorlar! Annelerimiz yaptiysa biz niye yapamayalim canim! Korkma, Allah onu oraya koyup bizlere mucizelerini gösterebiliyorsa, dogururkende dualarimizi Kabul edip iyi bir dogumla kucaklayacagiz kuzularimizi! Sen yeterki kafani rahat tut! Kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kürtaj konusu çok can sıkıcı boyut aldı ama sezeryan konusunda ben de aslında senin gibi düşünüyorum.Hele özel hastanelerde hem kolaylarına öyle geliyor hem de daha çok para kazanıyorlar diye hemen sezeryana alıyorlar.Hayırlısı tatlım ya,sağ salim kavuşalım da yavrularımıza,kocaman sevgiler..

      Sil
  9. Güzel günlerde giysin İnşallah,
    çok cici olmuş canım,
    ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  10. Dilerim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Elbisede çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.Benimde kızım var.Hep elbise etek dikerim.Küçük şeyleri dikmek çok zevkli oluyor.Doğum içinde kolaylıklar dilerim.Normal doğum anlattıkları gibi zor değil emin ol.Sen yeterki dikkat etmen durumlara dikkat et.Duanıda eksik etme.Allah yardımcın oluyor.Buna emin ol:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin,inşallah.Evet gerçekten öyle hem daha keyifli hem de oldukça pratik oluyor canım.Hayırlısı ile inşallah canım,düşündükçe endişeleniyorum biraz,sağlıkla kavuşalım inşallah.Kocaman sevgiler..

      Sil
  11. sağlıklı olmanız en mutluluk verici durum canım:)
    fısığın cicisi çok harika olmuş:)zaman hızlı geçiyor canım emin ol hemen giyecek:)öpüyorum sizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başkası için olunca çabuk geçiyorda sanki kendimde sanki ağır işliyor gibi geliyor canım yaa,sağlıkla gelsin de inşallah.. Öpücükler :)

      Sil
  12. ohh ohh hazırlıklar başlamış güle güle giysin inşallah biz de burdan görelim.canım yapabilddiğin kadar yap bebek olunca elini dikişe süremiyorsun.boy boy renk renk yap bence:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım.Ben de öyle düşünüyorum,ilgilenmekten vakit kalmaz diye şimdiden yapıyım yapabildiğim kadar diyorum.Kocaman sevgiler tatlım :)

      Sil
  13. Hay maşşallah günden güne kocaman bir prenses oluyor inş.Canm elbisen çok tatlı ellerine sağlık.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...