Sayfalar

13 Haziran 2012 Çarşamba

Hamilelikte Kapanmayan Pantolonlara Çözüm...


Hamilelik döneminde malum kilo artışı nedeniyle özellikle pantolonlarda daha çok sorun yaşanıyor.Geçici bir dönem olması dolayısı ile ben çok fazla yeni giysi almaktan yana değilim.Çünkü süreç tamamlandıktan sonra kullanılamıycaklar.Bir de işin maddi yönü var.Hamile kıyafetlerinin çoğu gereksiz pahalı geliyor bana..
Böyle bir çözümü internette gördüm.Hem oldukça pratik hem de kolay bir çözüm.Başka bir yöntem daha var fakat daha sonra pantolonu normal haline döndürebilme şansınız yok malesef..
İlk fotoğrafta pantolona uygulanmış hali.İkincide ise görüldüğü gibi oldukça basit.Kemer kısmına gelecek yerde bir ilik ve bir düğme.Açık kalan kısmı kapatıcak kadar bir parça.Makinası olmayanlarda elde dikebilirler.Zaten mutlaka üzerimize uzun bir tshirt veya bluz giydiğimiz için görünmeyecektir.


10 yorum:

  1. Merhaba hasibeciğim, iyileşir iyileşmez hemen sizleri ziyarete geldimmm. hamilelik ne kadar yakışmış maşallah yavaş yavaş doğumun heyecanı sarmış bile. inşallah minik prenses sağlıklla doğar ve büyür.Görüşmek üzere kocaman sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar çok geçmiş olsun Şükran Abalcım,güzel dilekleriniz için çook teşekkürler,kocaman sevgiler..

      Sil
  2. çok iyi düşünülmüş göbekli bayanlar bile yapabilir, pantolonu atmaktansa böyle kullanılması daha iyi canım, teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aslında onlar için bile bir çözüm :)

      Sil
  3. Canım bu şimdiye kadar gördüklerimde enpratiği sanırım. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  4. evet geçici bir dönem için geçici bir çözüm ama sonra o popolar bir büyüyor ki bu çözümlere başka çözümler üretmek zorunda kalıyor insan, ben en çok taytlarla rahat ettim diyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sanırım ilerleyen dönemlerde pek faydası olmıycak ama şimdilik işe yarıyor,dediğin gibi taytlar çok rahat ama her ortamda da giyilemiyor bazen canım..Hatta bu sıcaklarda insan üzerinde hiç bişi çekemiyor :)

      Sil
  5. Ne pratik çözüm çevremde bir çok hamile var kilolardan ve kullanamadıkları pantolonlardan yakaran. Artık onlara önerebilirim bu postunuzu :)

    YanıtlaSil
  6. Evet, pratik bir çözüm :) Bir gün hamile olursam herhalde ben, fazla pantolon giymeyen biri olarak çareyi bol elbiselere saldırmakta bulurum :)))

    YanıtlaSil
  7. evet kesinlikle belli bir süre için iyi bir çözüm ben 5.aydan 7.ayıma kadar kullandım tabi son 2 ay beli lastikli pantolonlar ve elbiselere ancak sığabildim.:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...