Sayfalar

22 Temmuz 2012 Pazar

Hamileliğimin 27. Haftası ve Biz...


27.Haftamızı sonlandırdık fakat bu sefer benim cepheden haberler pek iyi değil :( Malum bu hafta şeker yükleme testi yenilendi.100 gr'lık glikoz yükleme testinde ki 3 haftadır diyet yaptığım halde değerlerim yine oldukçe yüksek çıktı.Meğer benim bünyemin şekere yatkınlığı varmış.Sınır seviyedeyim.Şimdi daha çok dikkat etmem lazım.Bu hafta yine kontrolümüz var.Bu kez diyetisyene de gidicem.Bana diyetin tek artısı kilo artışımı kontrollemiş oldum.27.Haftayıda ekstra artış olmadan +5 ile bitirmiş oldum.Gerçi göbüş büyüyor,umarım bebişim de büyüyordur sağlıklı bir şekilde.Bu hafta güzel haberler alırım inşallah. Ayrıca bu hafta 2. doz tetanoz aşımı da olucam.İlkinde hiç sıkıntı olmadı,umarım bu kez de olmaz..
 

Bu arada kendim için dikmeye devam :) Fırfırlı,puantiyeli elbisem yeni diktiğim elbiselerden bir tanesi. Aslında kolsuz yapıcaktım fakat kol açıklığını fazla açınca beğenmedim ve kol da ekledim.Kolların uç kısmına makina lastiği geçtim ve böyle daha cici oldu sanırım.Kalıbını yine kendim çıkardım.Bu model hem çok rahat hem de çok kullanışlı.İçine astar olarak ince penye kumaş kullandım.Böyle inanılmaz rahat oldu.Astarlık kumaşlar polyester ağırlıklı olduğu için sıcak havalarda bence hiç kullanışlı olmuyor.Nasıl beğendiniz mi bakalım..



Kocaman sevgiler,mutlu haftalar...

42 yorum:

  1. çoook cici olmşsun,çok güzelleşmişsin.kırkbinkere maşallh kızına ve sana.sağlıcakla kal canm.öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim,amiin inşallah,öpücükler..

      Sil
  2. oh oh oh!maşalllllaaaah! ne cici bi elbise olmuş böyle :) çok sevdiiim! ellerine sağlık, güle güle kullan! sevimsiz şekerin içinse üzülüyorum doğrusu, allah yardımcın olsun! insanın kendini kilo alma bakımından en rahat hissetmesi gereken dönemde gerçekten çok can sıkıcı... ancak yine de öncelikle senin sonra da minik kuzunun sağlığı için dikkat şart! inşallah hayırlısıyla sarılınca kuzuna unutacaksın tüm bunları, ben de ise haberler aynı bugün de doğurmadım :)) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma canım yaa,geçen haftalarda avutuyordum kendimi,ama gerçeklerle yüzleşmek üzücü oluyor cidden.Diyetime dikkat edicem artık,herşeyde vardır bir hayır,buna da şükür bebeğim sağlıklı olsunda..
      Canım yaaaa kıyamam sana,amma da nazlı çıktı senin kız :) elini çabuk tutsa da normal şekilde gelse inşallah,hayırlısı ile tez zamanda kavuşun inşallah,öpücükler..

      Sil
  3. Blogunuzu uzun zamandır takip ediyorum. İnş bebeğiniz sağlıklı şekilde dünyaya gelir ve eşiniz ile çok mutlu olursunuz. Samimi söylüyorum bir insana hamilelik bu kadar yakışabilir başka söze gerek yok. Her insana bu kadar güzel yakışmaz kim bilir çocuk olunca daha nasıl yakışacak onu tahmin bile edemiyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bakan güzel görürmüş...Güzel düşünceleriniz ve sözlerinize çok teşekkürler..

      Sil
  4. Allah nazarlardan korusun sen böyle fotolar koydukça ben endişeleniyorum fotolarının yanına nazar boncuğu iliştir derim. ( İsimsiz takipçi : Betül :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Betül'cüm,aman Allah kem gözlerden korusun..

      Sil
  5. canım diyetisyenle en kısa zamanda görüş mutlaka, egzersiz ve beslenmene dikkat etmeye devam etmelisin...bebeğin büyümesiyle ilgili sıkıntın olmasın..ama sen de strese girerek kilona çok fazla takılma lütfen...stres de kan şekerini yükseltebilir...lütfen bana mail at sormak istediğin her konuda...öpüyorum...elbisen, elbette harika!ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hafta gidiyorum tatlım,ama zaten kendim de bol bol okuyum dikkat ediyorum şimdilik.Yürüyüş ve egzersizimi de ihmal etmiyorum..Desteğine çok teşekkürler canım benim,takıldığım birşeyde mutlaka danışırım..
      Elbise için de ayrıca teşekkürler ;)

      Sil
  6. elbisen çok şirin olmuş, güle güle giy. Allah sağlık versin, hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiin inşallah,çok teşekkür ederim tatlım..

      Sil
  7. Ellerine sağlık elbisen çok cici olmuş.:)

    YanıtlaSil
  8. çok tatlısın, çok güzelsin maşallah, ikinizde sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuş tatlım, çok da yakışmış ellerine sağlık. Şeker konusuna da üzüldüm ama inşallah güzel bir şekilde bu konuyu da aşarsınız tatlım. Çok öpüyorum kendine ve minişe iyi bak canım. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Funda'cım.Diyet ve egzersizle dengelemeye çalışıyorum artık.Buna da şükür çok çok yüksek değil...Öpücükler...

      Sil
  10. İnşallah sen ve bebeğin sağlık ve huzur ile bu yolculuğu tamamlarsınız.

    YanıtlaSil
  11. Canım şeker sonucuna çok üzüldüm.Dilerim kısa sürede çözüme kavuşur normale döner.
    Elbisen çok şeker olmuş,ellerine sağlık.Bende 2.tetanoz aşımı oldum hiç korktuğum gibi birşey olmadı.Bebişinede sanada sağlıklı günler diliyorum;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilik çözüm diyet ve egzersiz tatlım.Umarım daha da yükselmez.Elbise için teşekkürler :) 2.doz tetanozu bende oldum,çok şükür sıkıntı yok,sevgiler kocaman ...

      Sil
  12. İnşallah Sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız.

    YanıtlaSil
  13. Çok güzel bir hamile olmuşsunuz elbiseniz çok yakışmış.ellerinize sağlık.Bloğunuzada bayıldım bu arada

    YanıtlaSil
  14. maşallah size :)

    http://suslupuslublog.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  15. merhaba cnm ya varya şöyle dikişle ilgilenen bloglar keşfedince çok mutlu oluyorum varya,dikiş aşkımdan olsa gerek,seni bulduğuma sevindim cnm,banada buyurmazmısın..
    aa bu arada eelbise çoook güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,hoş geldiniz,gelirim tabi..

      Sil
  16. BAYILDIM BLOGUNUZA, SIZE VE TABI GÖBUSUNUZE :) AYRICA GÖÇMEN OLMANIZ SANKI AKRABALARIMDAN BIRIYMISSINIZ GIBI YAKIN HISSETTIRDI SIZI :) BENDE GÖCMEN KIZIYIM ;) BU ARA DIKISIN D SINDEN ANLAMADIĞIM HALDE DIKISE MERAKLANDIM :) ESKIDEN DANTEL BILIRDIM, UZUN ZAMANDIR ELIME ALMIYORDUM, SIMDI YENIDEN BASLADIM :) ŞİŞLE ÖRMEK HELE TAM BIR HENGAMEYDI BENIM ICIN AMA OĞLUMA KAZAK BASLADIM :) AMA SADECE HAROSA VE DUZ :p AZIMLIYIM :) ESIM BILE SASIRIYOR BU HALIME:) SIZCE KURSA GITMEDEN BISILER YAPABILIRMIYIM ACABA KALIP BILGIM YOK:( SIMDI KITAP SIPARISI VERDIM :) BIR DE SİNGER IN 1409 MODELI VARMIS, AKSAM NEREDEYSE ALIYORDUM, AMA BIRAZ ARASTIRAYIM DEDIM.. NE DERSINIZ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin canım :) Demek hemşeriyiz :)İstersen yapabilirsin tabi canım.Ben hiç kursa falan gitmedim.Ucuza kumaş alabilirsen(ziyan olsada üzülmessin diye) ufak denemlerle alışırsın zamanla eminim çok iyi sonuçlar elde edersin.İnternet çok iyi bir nimet bol bol faydalanabilceğin yer var.Benim makinamda öyle çok teferuatlı değil zaten.Nakış vs yapmam dersen,bu makina dikiş için işini görür canım..Kolaylıklar...

      Sil
  17. Blogu cok begendim. Ayni haftada hamileyiz:) ayrica gocmen oldugunu yazmislar. Merak ettim nerden?

    thebabyboybump.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mi :) Size de güzel bir süreç diliyorum.Bulgaristan Kırcaali doğumluyum.Yoksa sizde mi göçmensiniz?

      Sil
  18. en kısa zamanda bır dıkıs makınası almam sart oldu o zaman :) sımdılık nakıs vs mumkun değıl yapamam zaten o zaman bu makına ısımı görur gıbı.. ıns dedığınız gıbı olur, bu baska bır yetenek malum.. keske ımkanınız olsa da sızden hıc değılse bıkac saat ders alabılseydım :)
    bu arada bız eskıcumalıyız, kardesımın esı kırcaalı den :) neyse fazla desmıyeyım kesın akraba cıkarız :) annemler kımle konussalar ya köylu ya da akraba cıkıyorlar :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında insan istekli olursa altından kalkamıyacağı hiç birşey yok kesinlikle.Belki ilkler çok iç açıcı olmayabilir ama biraz sabırla eminim çok iyi şeyler yapabilirsin.Ben çok küçük yaşta geldiğim için hiç hatırlamıyorum oraları,hiç de gitmedim bir daha :)

      Sil
  19. şimdi kıtabım geldı :) bakıyorum, ıncelıyorum ve her sayfada bıraz daha irkiliyorum.. bır yandan da abes olacak ama kendıme kızım rahatmı battı otur oturduğun yerde dıyorum :) allahım nasıl cözucem bu ısı:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok öyle kafanda büyütme,takıldığın ve sormak istediğin bişi olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım..

      Sil
  20. tez vakıtte makına alınaa :) dedım kendıme :) amma velakın cıdden cok zor bı ıs gıbı görunuyor.. kıtaba baktıkca uzay ussu ınsaatının krokılerımı bunlar acaba dıyorum :P haa bır de, sende aundrey hepburn un çarpı işi şeması varmı ?? ben bulamadım bır turlu :( hanı dıyorum onu ıslesem, sonra onu yastık halıne getırsem :P işlemek kolayda yastık halıne gelmek ıcın epey bekleyecek gıbı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düz dikiş heleki yastık dikmek o kadar da zor bir iş değil canım.Makina alırsan anlarsın.Sen işlemeye başla sonra yastığa çevirirsin.
      http://cicicininguncesi.blogspot.com/2012/04/audrey-hepburn-carp-isi.html bak burada var şablon.Sana kolay gelsin şimdiden,kocaman sevgiler..

      Sil
    2. tsk ederım:) ancak resımlerı kopyalanmıyor;) engel koymuslar:(

      walla kısa zamanda alıcam cnm benım.. aslında annemde su eksı tıp taaaa bulgarıstandan bır makına var ama onu kullanmak zor gıbı.. böyle dusun dusun nereye kadar, al ve basla dımı ama :)

      Sil
    3. Bizim evde de vardı ondan :) Ananemin,hatta motorsuz ve elle çevirerek dikeninden,ben onunla başladım ;)Onunla bir başlangıç yap istersen.
      Çarpı işi için ise şu linkten bir bak bakalım canım
      http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=250163.0

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...