Sayfalar

21 Ağustos 2012 Salı

Hamileliğimin 31. Haftası ve Bayram...

 Merhabalar
Uzunca bir ara oldu.Bayram tebriğinde bulunamadım ama umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir.Umarım herkes sevdikleri ile birlikte keyifli ve sağlıklı bir şekilde geçirmiştir bayramı.
 31.Haftamızı tamamladık hatta 32 hafta bile bitmek üzre hayırlısı ile :) Evde olmayınca malesef düzen bozuluyor.Yürüyüş aksadı,yemek düzeni bozuldu,bu durum hemen hissedildi.Giden bir kilo geri geldi.Yani gelen yine 5 kilo olmuş oldu.Gerçi bu durumda bebeğimin artık daha hızlı kilo alıyor olmasının da etkisi var sanırım.Çünkü göbeğimin büyümesine nazaran diğer bölgelerimin inceldiğini hissediyorum(giysilerden)
Kızımın ise maşallahı var.Sanırım epey büyüdü artık.Çünkü hareket edince artık göbeğim bir sağa bir sola gidiyor.Minnoşun hareket alanı daraldı sanırım :)
Bu hafta doktor konrtolümüz var.Hayırlı haberlerini almayı ümit ediyorum.Bakalım ne kadar büyüdü prensesim..
Görüldüğü gibi göbüşüm top gibi oldu artık :) Bazen çok komik geliyor bu görüntü.Vee eller her daim göbüşte (bebişte )

Kocaman sevgiler...

11 yorum:

  1. Canım maşallah ne güzellik böyle.
    Bende kilo alımı durdurulamaz hale geldi.Fenalardayım:)
    Bebeğinle,sevdiklerinle daha nice mutlu bayramlar diliyorum.Kısmetse diğer bayramda kucağımızda miniklerimizle fotoğraflar ekleriz,ne heyecanlı dimi?
    Kocaman öpüyorum,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım.Malum diyet sayesinde böyle canım ya.Hatta kendim zayıfladım bile.Bebeğim alsın en önemlisi o.Onun sağlığı.
      Ayy evet inşallah bir daha ki bayram bayram şekerlerimizle olucaz :))) Sabırsızlıkla bekleniyorlar zaten ;)
      Öperiz bizde :)

      Sil
  2. maşallah canım çok güzelsiniz nazar değmesin size.giderek vakit azalıyor heyecan da artıyordur.bu zamanlarda çok güzel ama ben doğum yaptıktan bir süre sonra hep kızım karnımda hareket edecekmiş gibi hissettim özledim o anları.bu arada sen hani dikiş dikiyorsun ya üstlerinin bir kısmını emzirmeye uygun dik bence.ben hiç düşünememişim o yüzden bazı diktiklerimi giyemiyorum.iyi bayramlar canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vakit azaldıkça heyecan da artıyor :) Zaten bir kaç saat hareketini hissetmiyim hemen endişeleniyorum,eminim öyle olur canım benim.Elbiseler konusunda haklısın aslında,aklımda olsun,teşekkürler canım..

      Sil
  3. Canım çok güzel görünüyorsun bi insana bu kadar mı yakışır hamilelik:) Hiç kilo almamışın sadece göbüş var maşşallah sana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy efenim teşekkür ederim :) Diyet yapmasam kesin bende çok alırdım tatlım,bünyem yatkın kilo alımına,ama malum şeker :(

      Sil
  4. geçmiş bayramınız kutlu olsun .bebeğinle ilgilide iyi haberler alırsın inşallah .senin sayende bu bayram ,tarifini vermiş olduğun gül tatlından yaptık annemle harika oldu ve yorumlar süperdi .ama tarifi vermedim :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum sizlerinde.Afiyet olmuş,ellerinize sağlık...Sevgiler..

      Sil
  5. merhaba
    çok yakışmış elbisee :)
    blogumda çekiliş var beklerim sevgiler

    http://sinemspinkdiary.blogspot.com/2012/08/forever-new-kolye-cekilisi.html

    YanıtlaSil
  6. yaaa kucağında görmek istiyorum artık..(bana ne oluyor sa dimi:))olsun sanal teyzeyiz biz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi dimi teyzesi :) sağlıkla inşallah :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...