Sayfalar

26 Şubat 2013 Salı

Örgü Bebek Elbisesi,Bere ve Patiği..

Merhabalar
Kız bebeklerine elbise ve etekler giydirmek çok zevkli olsa da bu kadar küçük olduklarında pek bir anlam taşımayabiliyor.Zevkle ve özenle hazırlanan elbiseler hooop üstte toplanıyor.Çünkü küçük hanım her daim spor yapma hevesiyle yanıp tutuşuyor.Kanıtı bir fotoğraf altta :))




Hoppa hoop :)) sabah sporunu yapıyor kızım,o bacaklar yere hiç inmiyor..Fotoğraf çekmek öyle zor ki,zilyon tane çekiyorum,nerdeyse hepsi hareket halinde olduğu için flu..


Yapmak isteyenlere örnek,bere ve patikler tığ işi..

11 yorum:

  1. Ne tatlı poz vermiş maşallah.Elbise,patik ve şapka da çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş. Buğleme de çok yakışmış.:)

    YanıtlaSil
  3. Bebeğini Allah nazardan saklasın, cin gibi gözlerle bakıyor maşallah:) Sen çok hamarat bi kızsın ama sanırım aileden geliyor bu yetenek. Kim ördüyse ellerine sağlık. Pembişler çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,cok sık olmuş,bebiş de cok tatlı maşallah.Bu arada bende Bulgaristanlıyım ve blogunuzu severek takip ediyorum,benim de çekiliş
    İm var,beklerim.burcuzun.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. O ayaklarını yerim senin ben yaa tütütü maşallah sana minik prenses :)

    YanıtlaSil
  6. Elbise güzelmiş ama ben küçük bebeklerde özellikle yürüyemeyen bebeklere elbise ve eteği hiç yakıştıramıyorum dediğiniz gibi hep toplanıyor üstlerine .Bu dönemlerde onlara en çok yakıştırdığım tulumlar.
    FATOŞ

    YanıtlaSil
  7. Elbise çok yakışmış minik kuzuya.Maşallah çok tatlı bir bebek Buğlem:)Evet her an elbise giydirmek problem olabilir belki ama arada böyle prenseslere elbiselerde çok yakışıyor:))

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar.. hemen hemen bütün yaptıklarınıza baktım. Ben de sizin gibi yetenekli ve yaratıcı bir insan sayılırım. Ama o kadar şık olmul ki yaptığınız oda hiç düşünmeden ben de oğluma maviş versiyonunu yapmayı düşünüyorum. Allah analı babalık büyütsün. Yüzleri gibi bahtları da güzel olsun yavrularımızın. Sevgilerle. Selma

    YanıtlaSil
  9. kendi vucuduna hakim olupda oturamayan cocugu, kirlentler ile otutturnmaya calismak cok zararli

    YanıtlaSil
  10. Bocuk nasil buyumusss yaaaa cok opuyirumm

    YanıtlaSil
  11. maşallah :) çok tatlı kızınız var Allah hayırlı evlat eylesin.sağlıklı ömrü olsun inşallh

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...