Sayfalar

9 Eylül 2013 Pazartesi

Pembe Asimetrik Yelek..


Malum havalar iyiden iyiye serinlemeye başladı.Gündüz iyi de sabah ve öğleden sonraları biraz üşütebiliyor.Bu durumlarda yardımcı giysilerden biri yelekler şüphesiz.


Geçen yıl çok beğenerek aldığım ve ceket diktiğim (burada paylaşmıştım) kumaştan epey miktarda kalmıştı.o kumaşla bir de yelek diktim.Kanvas tarzı bir kumaş.Oldukça tok.Kalıp gibi duruyor ütüleyince.


Model 2013 İlkbahar-Yaz Pratik dikiş Burdasından.Kapakta pek çok kişinin dikkatini çekmiştir.Ceket modelini yeleğe uyarladım.Aynı kalıbın yelek modeli de var ama onda bele dönen kemer benim hoşuma gitmedi.Hem kumaşıma uymazdı zaten..Kalıpta ön yaka kıvrımında çok zorlandım.Bir yerlerde ya ben hatta yaptım yada kalıpla ilgili bir sıkıntı vardı.Hala anlamış değilim.Yaka kıvrımı daha geniş olmalıydı.Birde bedeni bir beden büyük çıkardım daha dökümlü durması için,belki küçük olsa daha iyi otururdu.Artık başka sefere :) Söküp yeniden dikmek yeniyi dikmekten daha zor.Uğraşamıyorum malesef.


Model burada daha belirgin.İç astarını pamuklu kumaşla yaptım.Astarlıklar polyester içerikli olduğundan pek sevmiyorum.

16 yorum:

  1. Allah nazarlardan saklasin çok güzel ;)

    YanıtlaSil
  2. her zamanki gibi harikasın.. ben şu sıra blogu biraz boşladım, sanırım instagram sayesinde :)) seni de sürekli arıyorum ig de ama bulamadım bi türlü, İnstagram hesabın var mı? Varsa mutlaka izlemek isterim yoksa da mutlaka olmalısın bence :)) Buğlem Elora ya kokulu kokulu öpücükler :)

    YanıtlaSil
  3. aceleden bir önceki posta bakmadan soruvermişim ig yi.. sonra gördümki zaten instagramdaymışsın :)) cok sevindim.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Epey gecikmeli de olsa geldim canım,şimdilerde ig kaybolup gidiyorum :) Öpücükler canım bizden de :)

      Sil
  4. Harika olmuş, özellikle rengini de çok beğendim.. yaa bende yaklaşık 10 gündür bu dergiyi arıyorum,sırf o ceketi yapabilmek için.herşey iyi has güzel de bende bi yaka kısmını anlamadım =/ dergiyi de bulamadım hiç bi yerde.acaba yardımcı olabilir misiniz bu kısımda.o yaka ayrı mı dikildi oraya ense de mi birleştirildi nasıl oldu? yardımcı olabilirseniz çokk sevinirim..

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ensede birleşiyor ama yaka kıvrımı için ayrı bir parça yok canım.Daha geçen gün Eylül Burda'sını alırken gördüm markette.İlkbahar yaz sayısı,kalkmış olamaz,istersen bir araştır.

      Sil
    2. ya ben trabzonda oturuyorum.heryere baktım inan.kaldırılmış maalesef :/ çoktaan geri iadeleri yapılmış derginin..

      Sil
    3. Teşekkür ederim, bi de öyle deneyeyim, umarım becerebilirim..
      sevgiler :)

      Sil
  5. bir yeleksever olarak çok beğendim canım sana da çok yakışmış güzel günlerde giy.bu kumaşın ceketini de hatırlıyorum o da çok güzeldi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sevda'cım,renginden dolayı ayrı seviyorum onları ben de..

      Sil
  6. çok şık olmuş yeleğiniz sizi yeni keşfettim.artık takipteyim.ellerinize emeğinize sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık... toz pembesiyle bu model ap ayrı havakazanmış :) güle güle kullan

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...