Sayfalar

24 Aralık 2013 Salı

Pembe Dantel Sepet



Merhabalar
Yine bir dantel çalışması ile karşınızdayım.Bir şeyden keyif alınca bıkana kadar aklımdakileri yapıyorum :) Dantel sepet daha önce de yapmıştım Buradakini kolalamadan kullanmıştım buradaki kolaladığımı ise severek ekmek sepeti olarak kullanıyorum :)
Bir de pembiş olsun dedim.Temel çalışma daha önce buradaki bahsettiğim gibi alttan başlıyor.Üst çiçekli kısımdaki motifleri ayrı örüp alt kısımla birleştirip kolaladım.Bu arada kolaladığım ekmek sepeti hala taş gibi hiç birşey olmadı.Kirlenmemesi için zaten peçete koyuyorum :)


Anchor fantastik merserize ile ördüm yine




12 yorum:

  1. çok güzel olmuş çokkkkk.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Şu dantel işini bi yapabilsem :) Çok tatlı olmuş eline sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ebru'cum :) Yaparsın aslında öyle çok zor bişi değil inan ki..

      Sil
  3. emeğine sağlık. kolalamak nasıl oluyor peki uygun bir vaktinde anlatırsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Evet orada bahsetmiştim,teşekkürler canım..

      Sil
  4. bunlara bayılıyorum ben,bir dantel sever olarak ellerinize sağlık diyorum,sevgiler

    www.minikmini.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. bu güzel olmuşta ama ben önceki sepetlere bayıldım. Eline sağlık. :)

    YanıtlaSil
  6. Bu sepette en az diğerleri kadar güzel olmuş, ellerinize sağlık... Tüylü kolasız olan daha bir hoşuma gitti (eşyaları toplaması nedeniyle olabilir) Kızınıza bırakacağınız el emeği göz nuru şeylerin olması çok güzel, her zaman diyorum Buğlem Elora çok şanslı. Kızınızla geçirdiğiniz vaktin kıymetini bilin bence. Biz dışarıda çalışan anneler olarak evde çalışanlara özeniriz evde çalışanlarda dışarıda çalışanlara... Bakıcıyla büyüyen zor çocuklara sahibiz maalesef. Sahip olunan imkanlar anne baba sevgisinin, sıcaklığının yerini dolduramıyor. Kızınızla anı yaşayın, görüyorum ki öyle zaten... Kolaylıklar diliyorum, hoşçakalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birlikte vakit geçirmek oldukça keyifli ama inanın ben de artık çalışma yaşamına yavaştan geri dönmek istiyorum.Uzun zamandır evdeyim,hobilerim olmasa daha çok bunalırdım eminim.Çalışmaya yeniden başladığımda kızımın durumu endişelendirse de beni herşey bir yerde ona daha iyi bir gelecek sağlamak için.Yani işin neresinde olursanız olun bir yerlerde bir sıkıntı oluyor malesef.Hepimiz daima güzelliklerle karşılaşalım inşallah,şimdiden mutlu yıllar,sevgiler..

      Sil
    2. Sizde haklısınız... Güvenebileceğiniz (anneanne babaanne vs akraba) birileri varsa tabi ki düşünebilirsiniz çalışmayı. Hayata hep olumsuzluklarla bakarak da hayat geçmiyor, bir yerde birbirimize güvenmek zorundayız. Allah iyilerle karşılaştırsın, şansınız bol olsun...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...