Sayfalar

27 Mart 2013 Çarşamba

Yaza Hazırlık;Mint ve Çiçekli Kalem Etek..






Merhabalar
Havalar tam iyileşti derken kış sanki yeniden geri geldi.Sürekli yağmur var,bahar yağmuru de değil,sanki kış,hava da epey soğuk.Geçen hafta ne güzel dışarı çıkabilmiştik,bu hafta yine evde kapalıyız.Minnoşun güneş görmesi gerek,dokturumuz her gün yarım saat dışarı çıkın demişti,ama ne mümkün..


Yavaş yavaş yaza hazırlık yapalım :) Çiçekli kalem etek Eylül 2012 Burda'sından.128 numaralı model..

Hazır dikişe başlamışken hızımı alamayıp hemen bitiveren bir etek :) Yine aynı derginin 115 numaralı modeli..Kumaş geçen yıl diktiğim burada paylaştığım mint ceketten kalan kumaş.Oldukça azdı.Aklımda başka bir model vardı.Beni epey uğreştırdı,ama sonucu kendime yakıştıramayınca bu modele dönüverdi :)
Sevgiler..

26 Mart 2013 Salı

Sezon Modasını Saçınla Yansıtmaya Hazır Mısın?

Farklı renk ve yapılardaki saçlara özgü farklı ürünler sunan TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri ile Haute Couture saç stilleri yaratmak mümkün.

Londra Moda Haftası’nın 17 yılı aşkın süredir saç sponsoru olarak ''Saçın Tarzındır'' diyen TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri ''Moda, artık yalnız güzel bir kıyafet almak değil! Bugün modada STİL satın alıyorsunuz'' diyen tasarımcı Elif Cığızoğlu ile Mercedes Benz İstanbul Fashion Week kapsamında muhteşem bir iş birliğine imza attı.

Modanın giyilen üründen çok seçilen stile dönüştüğünü söyleyen Elif Cığızoğlu, koleksiyonunun stilini TONI&GUY Türkiye saç danışmanı Kemal Baykar ve ekibinin yarattığı saçlarla tamamladı.

''TONI&GUY Presents ELIF CIĞIZOĞLU'' ismiyle anılan bu muhteşem görsel şölen 14 Mart 2013 Perşembe günü Pera Palace Hotel Jumeirah’ta moda severlerin beğenisine sunuldu.

Modanın ayrılmaz parçasının saçlar olduğunu çok iyi bilen TONI&GUY, Londra Moda Haftası kulislerinde edindiği deneyimle geliştirdiği yeni saç bakım ve tarzına özel şekillendirme ürünleriyle Türkiye’de de saçının tarzıyla buluşmasını isteyenlerin bir numaralı tercihi oldu!

Tarzın ister klasik, ister ışıltılı, ister yaratıcı olsun http://www.sacintarzin.com/sendeuygula adresindeki videolar ve diğer zengin içeriklerle dünyadaki moda trendlerine uygun saç tasarımlarını saçlarına yansıtman çok kolay!

Sezon modasını saçlarınla buluşturmak istiyorsan, TONI&GUY’ın Şekillendirme kategorisi altında yer alan Casual, Glamour, Classic ve Creative koleksiyonlarını daha yakından tanıman için detaylar aşağıda;

Casual: Zamanın karmaşasına inat, pratik, hızlı ve doğal bir stil sunuyor. Serideki ''Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey'', ''Şekillendirici & Yağ Emici Saç Pudrası'' ve ''Esnek Tutuşlu Saç Spreyi'' favorin olacak!

Glamour: Eğlenmeden duramayan, dikkatleri üzerine çekmeyi seven, gösterişli ve parıltılı bir stil. Serinin ürünlerinden ''Işıltı Verici Köpük'', “Nemlendirici & Parlaklık Verici Sprey'', “Işıltı Verici & Elektriklenmeye Karşı Koruyucu Serum'' ve “Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi'' seni bekliyor.

Classic: Asla modası geçmeyen, zamanın ötesinde bir stilin altın anahtarı. ''Parlaklık Verici Serum”, ''Bukle Belirginleştirici Sprey'', ''Orta Tutuşlu Saç Spreyi'' ile nostaljik ve sofistike saçlara sahip olmak hiç de zor değil!   

Creative: Hayatın sınırlarını zorlayarak yaşayan ve her zaman cesur olanların stili. ''Şekillendirici Krem Jöle'' ve ''Ekstra Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi'' ile hayal gücünü yansitan saçlar yarat!

Men: Şampuandan saç şekillendiricisine sadece erkeklere özel bir koleksiyonla saçın tarzınla buluşuyor! ''Yoğun Arındırıcı Şampuan'', ''2'si 1 Arada Kepeğe Karşı Etkili Şampuan ve Saç Kremi'' ve ruhunu hayatına yansıtan birbirinden değişik stiller için ''Şekillendirici Wax'' ve “Şekillendirici Krem Jöle'' seni bekliyor.

TONI&GUY hakkında daha detaylı bilgi için:
www.sacintarzin.com
www.hairmeetwardrobe.com
facebook/hairmeetwardrobe
twitter/hair_wardrobeTR
youtube/hair_wardrobeTR

Bir bumads advertorial içeriğidir.

21 Mart 2013 Perşembe

Elmalı Tatlar;Elmalı Tart,Elmalı İncili Toplar...

Benim daha önceki yazılarımı okuyanlar bilirler hamilelik döneminde şeker problemi yaşadım bu nedenle o süreçte tatlılardan mahrum kaldım :( Tatlıya bu kadar düşkün olduğumun hiç farkında değildim.Belki de yasak olmasıydı beni bu kadar kendine çeken.Bebeğimin zarar görmemesi adına diyetimi uyguladım ve hep uzak durdum,durdum ama gelin siz bir de bana sorun.Doğum sonrası da kıtlıktan çıkmışa döndüm resmen.Durmadan yapıp yapıp yedim,hal böyle olunca gelsin kilolar.

Tartımızın Yapımına gelirsek..
Malzemler;Yarım paket margarin,4 yemek kaşığı yoğurt,yarım su bardağı pudra şekeri,bir paket kabartma tozu,bir paket vanilya,1 adet yumurta,aldığı kadar un,4 adet iri elma,4 tepeleme yemek kaşığı şeker ve tarçın..
Önce tart hamuru için margarin,yoğurt,yumurta ve şekeri bir kapta karıştırın.Daha sonra un,kabartma tozu ve vanilyayı eleyerek ilave edin.Yoğun bir hmur olması gerekiyor.Hazırlanan hamurun üçte birini daha da katılaşması için dolaba kaldırın.
Elmaları rendeleyim şekerle birlikte tavada suyunu çekene kadar pişirin.Daha sonra tarçın ilave edip,soğumaya bırakın.
Tart hamurunu fırın kabına yağladığınız fırın kabına yayın.Daha sonra elma karımını eşit bir biçimde üzerine yayın.Son olarak buzdolabında bekleyen hamuru tartın üzerine rendeleyin.180 derece önceden ısıtılmış fırında üzeri pembeleşinye kadar pişirin.Soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri serpin ve çay yada kahvenizin yanında afiyetle yiyin :)


Elmalı topları daha önce burda paylaşmıtım.Bu sefer minik bir değişilik yapıp kağıt kaplara koydum bir de pasta süsü incilerden yerleştirdim.Fikir olması için sizlerlede paylaşmak istedim..
Sevgiler..

19 Mart 2013 Salı

Beyaz Dantel Elbise ve Leopar Detaylar..

Merhabalar
Bu aralar öyle çook dikiş dikme hevesim var ki anlatılmaz :)
Aklımda bir sürü dikmek istediğim şey var,kiminin kumaşı bile hazır,kimi alınmayı bekliyor ama en çok zamana ihtiyacım var.Minik prensesim izin verdiği sürece yapmaya çalışıyorum.
Malum ek gıdaya geçtik,nerdeyse bütün gün hazırlayıp,zor bela yedirmekle geçiyor :) Emzirmek ne mükemmel şeymiş.Şimdi aman sıcak olmasın,aman soğuk olmasın bıdı bıdı bıdı..


Elbeseyi daha önceden çıkardığım kalıplarla diktim.Sadece ön kısmında emzirme kolaylığı açısından açıklık bırakarak yaptım.Oraya düğme dikme niyetindeydim aslında ama düğme açmaya çalışmak daha zorlu olduğundan çıt çıt diktim..
Malum beyaz biraz daha iri gösteriyor :) Ama biraz da kilo versem çok iyi olucak.Hamilelik döneminde diyet yapmak zorunda kaldığım için (şeker probleminden dolayı)  kilo almamıştım zaten.Ama hamile kaldığım zamanda normal kilomun epey üzerinde idim.Doğum sonrası aldığım bütün kilolar fazlası ile gitti.Hamilelik boyunca 5 kilo almıştım,doğum sonrası 8 kilo gitmişti.Gitmişti diyorum çünkü süt olsun diye,bir de uzunca bir süre tatlılara hasret kalıp bol bol tatlıları götürünce 2 kilo geri geldi.Şimdi yaz gelmeden,emzirmeyi etkilemiycek bir biçimde kilo vermem gerek.


Elbiseyi,leopar detaylarla tamamladım..

Saçlarım da nihayet uzamaya başladı.Kendime bir not bir daha saçımı asla birden kestirmeyeceğim.Bunu ikinci kez yaptım ve iki seferde de aynı pişmanlığı yaşadım.alışmışım ben uzun saça,hala yadırgıyorum..
Kocaman sevgiler..

14 Mart 2013 Perşembe

Buğlem Elora'nın 5.Ayı...


5 ay geride kaldı,yavaş yavaş büyüyor küçük hanım,ama gerçekten yavaş yavaş :( Bu ay resmen yerimizde saymışız.Koskoca ayda 200gr almış benim prensesim.Oysa son 10 gününde bir de gece çok uyanıyor diye bir kez mamada vermeye başlamıştım.Tabi şimdi çok hızlı bir şekilde ek gıdaya geçtik.Kahvaltılar,meyve suları ve püreler çorbalar..Bütün gün mama hazırlayıp beslemekle geçiyor desem yeri.Hazır püre,çorba ve mamaları zevkle yiyen küçük hanım benim hazırladıklarımı nedense aynı keyifle yemiyor..


Çok fazla oyun yaparak yedirmek istemiyorum aslında ama ağzını bir sıkıyor bir daha açmak ne mümkün.Bir de zor bela ağzına soktuğumu çıkarması cabası.Ama öyle de böylede yediriyorum.Ama sanırım yine pek bir kilo almayacak.Ya günde 4 kez kaka yapmazya bir bebek.Yediğini çıkarıyor.Çıkarsa bir dert,çıkarmasa ayrı.Ben hamileyken eşime bünyesi inşallah sana benzer yer yer kilo almaz diyordum,sanırım öyle de oldu.Ben akşam yemeyini yerken dikkat etmeye çalışyorum.Eşim her gece yatmadan önce yemek yer.Yemeden yatamaz,yediği şeyler de hatrı sayılır şeyler.Hamur işi ne varsa,tost,mantı..vs gibi şeyler yine de hep zayıftır.Sanırım bizim prenses de öyle olucak.İlerisi için olsunda şimdi anne yüreyi alsın istiyor :(
Aslında görüntüde öyle zayıf da durmuyor.Ama inşalalh bu çabalaramın karşılığını alırız..

 

Sürekli kucakta olmak istiyor.Kanguruda dolaştırıyoruz artık.Çok ağır olmasada bir süre sonra yoruyluyor insan.Havalar bir kaç gündür iyi olduğu için bazen kanguru,bazen de arabası ile çok kısa gezintiler yapıyoruz site içinde..

Dışarıda iken çok keyifli,çıtı çıkmıyor.Etrafı inceliyor sürekli..


Artık herşeye saldırıyor.Herşeye dokunmak istiyor,çekiyor,çekiştiriyor.


Binbir surat Elora :)


12 Mart 2013 Salı

Puantiye Aşkına;Kırmızı Puantiyeli Çatal Kaşık Set...

Puantiye koleksiyonuna son eklenenler çatal,bıçak takımı.Mudo'dan daha önce bu takımın mavisini almıştım,ama bu kadar uygun fiyata görünce dayanamayıp kırmızısını da aldım.Mudo online satışta hala var.Almak isteyenler için işte buradan.



11 Mart 2013 Pazartesi

Fashion Week İstanbul'a Davetiyeniz Maybelline New York'tan!

Bir Mercedes Benz Fashion Week İstanbul etkinliği daha başladı! Bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan Mercedes Benz Fashion Week İstanbul, 12-16 Mart tarihleri arasında Antrepo 3’te gerçekleşiyor. Bu moda etkinliğinde tasarımcılar tarafından hazırlanan kıyafetler kadar merak edilen bir diğer şey ise, mankenlere yapılan ilham verici makyajlar... İşte tam da burada Maybelline New York devreye giriyor. Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’daki makyaj ana sponsorluğunu bu yıl Maybelline New York üstleniyor.

Bu görkemli moda etkinliğine siz de katılabilir, defileleri izleyebilirsiniz! Çünkü Maybelline New York, Facebook hayran sayfasında Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’a davetiye dağıtıyor. Tek yapmanız gereken, https://www.facebook.com/maybellinenyturkiye?fref=ts adresine gitmek ve aplikasyondaki sorunun cevabını doğru tahmin etmeye çalışmak... Eğer doğru cevaba en çok yaklaşan ilk 25 kişiden biri olmayı başarırsanız, davetiyeniz hazır :). maybelline-ifw

Dahası da var... Defileleri izlemenin yanı sıra, sahne arkasına giriş hakkı da kazanabilir, ünlü tasarımcı ve mankenlerin hazırlık aşamasını izleyebilir, Buse Terim ile bizzat tanışabilirsiniz. Hatta Maybelline New York tarafından makyajınız yapılarak bu moda etkinliğine özel olarak hazırlanabilirsiniz. Nasıl mı? Doğru tahmini yapan ilk kişi olarak bu moda şölenine VIP backstage hakkı kazanabilirsiniz. Maybelline New York moda severleri epey sevindirecek gibi gözüküyor.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

7 Mart 2013 Perşembe

BİZ...

Biz bu aralar bilhassa öğleden sonraları aynen bu oyuncak kuzular gibiyiz.Benim kuzum da kucağımdan inmek istemiyor.Dişlerinin sıkıntısı sanırım,yerine bıraktığım gibi basıyor çığlığı.Bildiğin çığlık hem de.Bu aralar çığlık atmak favori eylemimiz oldu.Tam cazgır bir kız oldu,ciyak ciyak bağırmak bazen en keyif aldığı şey (çünkü arkasından gülücükler kahkahalar yükseliyor)Bazen ise istediği şeyi şeyi yaptırmanın yolu..
 Kızımla çay keyifleri yapıyoruz.Rezeneyi ilk zamanlar sevmiyordu.Bir türlü içirememiştim,sonra ne oldu bilmiyorum,iş değişti sevmeye başladı.Hatta az kaldığı zaman biberonu bile kendi tutabiliyor artık..
 Birde bol bol kitap okuyoruz.Yaladı yuttu artık :) Herşeyi ağzına sokmak istiyor.Üzerindeki kıyafeti olsun,battaniye olsun kısacası çevresinde erişebileceği herşey ağzında.Zilyon tane diş kaşıyıcı var ama nedendir bilinmez bir tek onları tutmuyor ağzında.Bu kitap o yüzden favorimiz,elinden düşmüyor.

5 Mart 2013 Salı

NIVEA yeni ürünüyle stresli davetler boyunca da bizi koruyacak

Özel davetler, kutlamalar, partiler... En iyi şekilde hazırlanıp katıldığımız etkinlikler süresince iyi görünmeyi, geceyi başımıza bir aksilik gelmeden atlatmayı isteriz. Son moda elbiselerimizi denedikçe, onların başına bir şey gelmesin diye endişelenmeye başlar, stres oluruz. Bu da gece boyunca daha çok terlememize sebep olur.

Katıldığımız davetlerin tadını stres yaşamadan çıkarabilelim diye, NIVEA yeni Stress Protect deodorant çıkarmış. Öyle bir ürün ki, stresli olduğumuz anlarda bile bize tam koruma sağlamak üzere tasarlanmış.

Üstelik bu stresin ne kadar yüksek olduğu farketmiyor.  Yeni ürünün tanıtımı için hazırlanmış viral videoda, havaalanında uçaklarının kalkmasını bekleyen yolculara öyle bir şaka yapmışlar ki, dökülen soğuk terlerin haddi hesabı yok! Yeni Stress Protect deodorant, bu videodaki stresli anın bile üstesinde geliyorsa, bize de stressiz, güvenli davetler göründü demektir…



Nivea Stress Protect ile ilgili ürün bilgilerini merak edenler, http://www.nivea.com.tr/Urunler/Deodorant/stress-protect adresinden ürünü inceleyebilirler.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

4 Mart 2013 Pazartesi

Siyah Elbise..


Merhabalar
İyi haftalar herkese..

Siyah elbise her bayanın dolabında olması gereken kurtarıcı bir parçadır.Renkli bir şal,hırka,belki kullanılacak aksesuarlarla farklı kombinler oluşturulabilir..
Kalıp Ağustos 2012 Burda'sı 115 Numaralı model.Ben kısa kollu yaptım,nasılsa kışın farklı renk hırkalarla kullanabilirim.Yaka kısmındaki açıklığı da yapmayıp düz bıraktım..

Hırkamı da geçen gün Mango Outlet'ten çok uygun bir fiyata almıştım,onu da incilerle süslemeyi planlıyorum...
Kocaman sevgiler..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...