Sayfalar

12 Haziran 2014 Perşembe

Kumaş Parçalarını Değerlendirme;Kuşlar

Bir diğer değerlendirme biçimi ise böyle kuşlar olabilir.Pek çoğunuz biliyordur English Home da bu model rengarenk kumaşlarla yapılmış olanı var.Benim ki daha soft birşey oldu..

 Kumaşları kuş formunda kesip diktim.İçine yine leyaf doldurdum..Aradaki boncukları silikonla yapıştırdım..Kanat kısmını da yine iki kat kesip dikiş makinasında diktim. çevirmek için hem kanat hem de kuşun yapıştıracağım kısmından kesip çevirdim.Böylece dış kısımda dikiş olmadı.Elyaf doldurup yapıştırdım..
Bir de dantel ile bir fiyon ilave edip süslü kuşlar elde etmiş oldum..
Sizce de şirin olmamışlar mı..
Tamamen artık malzemelerden olduğundan maliyeti 0 lira.Ama karşısına geçip bakması bence paha biçilmez ;)
Kapı koluna,çekmece kulbuna vs süs olarak kullanılabilir..

SEVGİLER
Bu arada Hayırlı Kandiller herkese

4 yorum:

  1. Bende yapmak isterim çok beğendim, renklilerden daha güzel olmuş ben daha çok sevdim bu tonları, ama sadece "çevirmek için hem kanat hem de kuşun yapıştıracağım kısmından kesip çevirdim" kısmını anlayamadım.
    eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Şöyle alatmaya çalışayım Ebru'cum.Kalıbı çıkardıktıktan sonra tersinden komple diktim.Daha sonra çevirmek için kanadı takacağım yerden biraz kesik atıp yüzünü çevirdim.O delikten elyaf doldurdum.Dikme işlemini kanada da aynı şeklide uyguladım.Onunda yüzüne çevirmek için kuşa yapıştıracağım kımından delik açıp çeviridim.Daha sonra iki kesik kısmı siilikonla yapıştırınca temiz bir dikiş görüntüsü sağlamış oldum..Aklına takılan birşey olursa yine sorabilirsin canım..

    YanıtlaSil
  3. english home da görüyordum fakat yapılamayacak bir şey değil diyordum çok ama çok güzel olmuş :) bu arada Buğlem nasıl oldu biraz rahatsızdı galiba geçtiğimiz günlerde ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum,Buğlem de çok şükür iyileşti artık..Çok sağolun...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...