Sayfalar

27 Temmuz 2015 Pazartesi

Kahvaltı Masası 1


Bir koşturmaca kocaman bir yorgunluk oldu bayram bize..Trafik kalabalığına kalmayalım erken çıkalım dedik arife önesi yola çıktık ama ne mümkün.o gün de dahil yollar tam bir çile idi..Yalova'ya 9 saatte gittik.Arabanın içinde hepimiz bunalmış durumdaydık..Dönüş yine ayrı çile..İstanbul'a geldik bu kez Lüleburgaz'a yine aynı trafik çilesi..


İnsan bir süre evden uzakta kalınca anlıyor ki evi gibisi yok..


Pazar günü keyfini süre süre evde güzelce kahvaltımızı yaptık..Zira cumartesi yine ayrı bir çileydi :) Küçük hanım sabaha karşı 4.30 çişe uyanıp bir daha uyumayınca gün doğar doğmaz attık kendimizi dışarı..3 yaş sendromu diye birşey varsa şuan onu yaşıyoruz keinlikle.Hiç söz dinlemiyor.Söylenenin hep aksi..Aslında genel karakteri böyle değil..Dolayısıyla beni fazlası ile yoruyor bu konuda..










Pek ihtimal olmasada güzel günlere umutla...
Güzel günler gelsin artık (ülkem için)
Sevgiler

5 yorum:

  1. Lovely turquoise table decor!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/2015/07/giveaway-evil-eyetote-bag.html

    YanıtlaSil
  2. En güzel tatil az mesafeli olandır bence:) birde çocuklarla yol ne yazıkki çekilmez hale geliyor neyse canları sağ olsun kahvaltı masan ise harika soft renklerde çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  3. Canım benim herşey çok uyumlu ve bir o kadar harika görünüyor,. ellerine sağlık. Ülkemiz için çok üzülüyorum. inşallah güzel günler gelecek Allahım o gencecik hayatlar solmasın. Ana ocağına düşen her ateş yüreğimi bir ayrı dağlıyor. İçimden bir şey yazmak da gelmiyor. Buğlemi çok öpüyorum..

    YanıtlaSil
  4. gerçekten de insanın evi gibisi yok,bizde pazar günü evden hiç çıkmadık hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyor masan harika görünüyor ellerine sağlık mis gibi :) kuzular bir büyüse hepsi aynı :)

    YanıtlaSil
  5. Sizin bu güzel masa dizaynlarınız ve sunumlarınız sayesinde vallahi yemek yeme ihtiyacım kamçılanıyor. Bir hafta sizin sofralarınıza otursam garanti 100 kilo olarak çıkarım evinizden :)))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...