Sayfalar

29 Şubat 2016 Pazartesi

Diş sağlığı hakkında

Herkese yeniden Merhaba;
Youtube kanalımdaki Diş sağlığı videomda bahsettiğim İpana 3D White perfection’ı merak edenler için bir de burda detaylı olarak yazmak istedim.
Shakira’nin bembeyaz dişleriyle reklam yüzü olduğu macunu bende bir süredir deniyorum.
Ürünün içinde aynı yüzümüze uyguladığımız peelingler gibi minik partiküller bulunuyor ve diş beyazlatmayı vaadediyor.Macunun verdiği ferahlık hissi ve beyazlık çok güzel.
Detaylı bilgi için Youtube videomu buraya da ekliyorum. İzleyip yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın!
Ürünü Satın almak için buraya tıklayınız.
Daha detaylı bilgi için http://agizbakimuzmani.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz :)
Bembeyaz gülüşlü günler herkese!
#ipanaperfection  #gülüşünügöster
Kaynak: http://melodininmakyaji.blogspot.com.tr/

Bir boomads advertorial içeriğidir.

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Sitem etmek için yorum yaparken ayırdığınız zamanı keşke beğendiğiniz herhangi bir posta da ayırabilseniz.Misal bir önceki postumda hiç yorum yok..Buraya yazı girmek,birşeyleri paylaşmak bir emek belli bir zaman gerektiriyor..En iyi geri dönüşlerse şüphesiz yorumlar.Yoksa burda kendi kendine konuşuyor gibi oluyor insan..Siz öznel yazı beklediğiniz gibi nacizane bizlerde bir yorum bekleyebiliyoruz.Bunlar güdülüyor insanı paylaşmaya..Sevgiler..

      Sil
  2. haklısın ama bende seni ve senin paylaştıklarını seviyor ve bekliyorum kusura bakma sitemim içinde elişlerin ev düzenin dekorasyonun epeydir yok o yüzden maksadım kırmak değildi...adımıda yazmayı unutmuşum Meltem sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaptıklarım beğeniliyor,birşeyler katabiliyorsam ne mutlu bana :) Zaman buldukça daha çok paylaşmaya devam,çok teşekkür ediyorum Meltem,kocaman sevgiler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...