Sayfalar

28 Ağustos 2012 Salı

Fistolu Pudra Rengi Elbisem ve Esenköy'den Kareler..



Bayram öncesi bir haftacık da olsa yazlığa gitme fırsatımız oldu.Gerçi ben çok deniz insanı değilim.Yüzme bilmiyorum ,sudan fazlası ile korkuyorum :(  Denize girince ne kadar temiz olsada tiksiniyorum.Deniz anasına alerjim var,çok beyaz ve aşırı ince bir cilde sahip olduğum için güneş en yüksek faktörlü koruma kremleri ile gölgede bile beni mahvediyor.




Elbisemi yine kendim diktim.Pudra rengi fistolu kumaştan.Her ne kadar rengi fotoğraflarda beyaz gibi görünsede.Hamileliğimin neredeyse tamamını kendi diktiklerimle geçirdim.Hem çok uyguna mal ettim,hem de model olarak genelde sonradan da giyebileceğim şeyler tercih ettim.Bu tarz elbisleri seviyorum zaten.Çok rahat oluyor.
 



Yalova Esenköy'ün doğa güzelliğinden biri olan şelalesi..Esenköy çok şirin bir belde belki bilenleriniz vardır.Bir yanı deniz bir yanı da yemyeşil ormanlar.Gerçi her geçen gün ormanlık alanlar yeni binalarla doluyor malesef..

Kalan kumaştan bir de minnoşuma elbise diktim.Belki seneye yaza giyer.Rengi ve kumaşın dokusu burada daha net belli oluyor..
Kızımın elbisesi daha cici olmuş ama değil mi...

26 yorum:

  1. minnoşun elbisesi çok cici. harika olmuş.
    http://uyuyanguzelfazi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. rengi, modeli çok güzel ve sahibine çok yakışmış:))))

    YanıtlaSil
  3. Maşallah sana sen ne guzel seyler dikiyorsun. Ve hepsi cok modern çok sık modeller, dedigin gibi ileride de kullanabilirsin.

    Minnosumuzun elbisesine bayıldım seninkinden tabiki daha guzel :) Buda minyatür boyda olmasının katkıları cok fazla küçük seyler her zaman en guzel olmuşlardır. Minnosumuz cok şanslı senin gibi bir anneye sahip oldugundan dolayı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handan'cım ne hoş sözler bunlar çok teşekkür ederim tatlım,kesinlikle herşeyin küçüğü ayrı şeker oluyor :)

      Sil
  4. ikiside çok güzel şekerimmmmmmmm

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık canım ikinizin ki de güzel olmuş.Kalıpları nasıl çıkarıyorsun?Başka elbise modellerinden mi yoksa burda dergisinden mi?Bu arada minnoşun askısı da çok şık canım....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ikisini de yapıyorum canım.Burdadan da çıkarıyorum kendi giysilerimden de.Bunların ikisinide kendim çıkardım.Minnoşun ki ona aldığım bir elbiseden.Belli bir süre sonra el alışıyor.Askı English Home canım,evet gerçekten çok ciciler :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Senin elbisede hoş ama miniğinki daha şirinnn olmuş:)darılmak yok annesi;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok darılmam en küzeli prensesimin olsun :)

      Sil
  7. Yalova'yı çok severim denizi bilmiyorum ama kaplıcaları çok iyi, düğünümüz sonbaharda olduğu için balayına thermal otele gitmiştik, o zamanki gezimiz sırasında bu kaplıcayı da görme fırsatımız olmuştu. Hem havası, hem suyu kesinlikle kafa dinlemek için çok güzel bir yer. Ama son zamanlarda thermal otelin fiyatları dolayısı ile BG'yi tercih ediyoruz, genciz diye bizi yadırgıyor herkes ama ben oradan ayrıldıktan sonra kendimi bebek gibi hissediyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denizi de gayet temiz canım.Madem bu kadar keyif veriyor denemek lazım kaplıcayı.Dediğin gibi birçok yakınım kaplıca için hep BG'yi tercih ediyor.

      Sil
  8. HER IKISI DE COK GUZELLER.. ELLERİNE SAĞLIK CNM

    YanıtlaSil
  9. Merhaba,ne kadar güzel bir kumaş.Anne kız elbiselerinizde çok hoş olmuş,ellerine sağlık canım.Selamlar:)))

    YanıtlaSil
  10. aman allahım o elbisenin güzelliği ne öyle annesi bayıldım.güzel günlerde giydirirsin inşallah da bizlere gösterirsin yine.ben de hamileliğim boyunca hep kendim diktim çok az şey almıştım.şimdi de kilolardan giyecek şey bulamadığım için dikmek istiyorum ama İrem le biraz zor oluyor.sen bol bol stok yap canım.buarada kumaş çok hoşmuş gerçekten bebek için de çok uygun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım.Gerçekten dikiş bilmek inanılmaz faydalı birşey canım.Hele bu dönemde benim için çok çok iyi oldu.Ben de şimdilerde dikerken hep aynı şeyi diyorum şimdi dikiyim nasılsa ssonra dikemiycem,kim bilir belki kızım uslu olur :) Kısmet..Çok teşekkürler..

      Sil
  11. gercekten harıkasınız ya gıptayla bakıyorum sıze maşallah nazar degmesın...kılo alımınız dengelı, gıydıklerınız kendı elınızden cıkıyor ve hamılelıgınız boyunca hem cok sıktınız... kımı hamıle bu donemlerınde sıklıgı elden bırakıp rüküşlüğe düşebiliyor ama siz her daim harikasınız:) inş bende böyle olurum zamanı geldıgınde:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım bu güzel sözleri duymak çok hoş,çok teşekkürler,eminim sen de öyle olursun.Hem zaten hamilelik zorlukları bir yana çok özel ve güzel bir dönem :)

      Sil
  12. maşallah sana... kimi hamileler kendini salıyor bu dönemde sen hem şık hem de gayet fit bir hamilesin :)
    elbiseler çok şirin gerçekten, kumaşlarını nereden alıyorsun, paylaşırmısın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Elif'cim.Kumaşlarımı genelde Bakırköy pazarından alıyorum canım.Orada oldukça uygun oluyor.Bu da oradan..

      Sil
  13. ayyy..niye bu tür kumaşları bulamıyorum ben :(( çok kıskandım seni yaa..off...elibsen çok şeker..hele kızının elbisesi daha bi şeker..maşallh sana, ne becerikli ve cici bi annesin...canım yaa. sevgiler:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Burcu'cum.Malum İstanbul cennet kumaşlar konusunda..

      Sil
  14. şirin elbiseye bayıldımm ellerinize sağlık :) hamilelik size çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  15. minnoşunki çok daha güzel annesi:)) ellerinize sağlık çok güzel olmuş elbiseler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...