Sayfalar

31 Ocak 2014 Cuma

İnternetten Alışveriş ve en Kolay Yolu;Kampanyon.com


Merhabalar
Sanırım internetten alışveriş yapmayan yoktur artık.Hem zamandan tasaruf hem de cüzdanlardan.Gerçekten öyle.Pek çok şeyi internetten çok çok daha uygun fiyata alabiliyoruz.Özellikle kendim ve benim gibi bebekli aileler için en uygun yolu ve çözümü bence.Çünkü çocukla dışarı çıktığınızda öyle enine boyuna alışveriş yapabilme şansınız yok malesef.Eş ayrı bunalıyor çocuk ayrı.Hal böyle olunca alışveriş keyfiniz hüsrana dönüşüyor.Zaten bu sebeple ben artık genellikle internetten alışverişi tercih eder oldum.
    Yalnız son zamanda öyle çok alışveriş sitesi varki artık günlük kampanyalarını tek tek incelemek epey zaman alabiliyor.Ya da malasef yorucu olabiliyor.İşte tam da bu noktada bu yoğunluğa hitap edecek yepyeni bir site ile tanışmış oldum sayelerinde Kampanyon .com .
Kampanyon .com un şöyle bir güzelliği var.Misal aradığınız herhangi bir markanın ürününü aratıyorsunuz size güncel olarak hangi sitede ne kadara satılıyor listeliyor.Bu sayede biz de bir sürü sayfada dolaşmak zorunda kalmıyoruz.Bu da yetmezmiş gibi yine bu sitenin bize sunduğu hediye çekleri ile alışveriş yapma imkanı buluyoruz.Bu da sitenin bonusu :)
Bence en dikkat çekici yönlerinden bir tanesi de bazen uygun fiyatlı bir ürünü daha önce hiç duymadığım bir alışveriş sitesinde buluyorum.Açıkçası güvenemediğim için alışveriş yapmaktan vazgeçiyorum.Site tamamen güvenilir olan siteleri sunduğu için inanılmaz rahatlatıcı..
Eeee bundan sonra bize de keyifle ve güvenle alışveriş yapmak kalıyor :)

Not;Bu bir basın bülteni DEĞİLDİR :)

23 Ocak 2014 Perşembe

Tığ İşi Sıcak Su Torbası


Merhabalar
Bazen paylaşım yapmakla yapmamak arasında kararsız kalıyorum.Bakalım böyle sürüncemeli nereye kadar gidicek.Ama cok gitmeyecek gibi bir his var içimde..
Neyse son yaptığım şeylerden bir tanesi de bu.ben pek keyifle ördüm.Şimdi karşısına geçip bakmak bile büyük mutluluk..Tığ işinden anlayanlar zaten kolaylıkla yapabilir.Sadece trabzanlardan oluşuyor.Süslemesi keyfinize ve hayal gücünüze kalmış.Ben yine tığ işi motifler kullandım.Ama keçeden süs de  olabilir yada boncuk işleme,yada hazır dantel falan da kullanılabilir..

Unutmadan yine merserize iple ördüm..
Sevgiler

FikriMühim NESCAFÉ CLASSIC & NESTLÉ COFFEE-MATE Ayrılmaz İkili Kampanyası


       Fikrimühim pek çok yeni ürünle bizi tanıştırma fırsatı bulurken bu kez ise kahve tutkunlarının vazgeçilmez lezzeti Nescafe'nin eşsiz aromalı kahve tadı ve onun en tamamlayıcısı Coffee-mate ile buluşturdu.
       Şahsen ben tam bir kahve koliğim.Beni yakından tanıyanlar bunu çok iyi bilir.Çok iyi birşey değil biliyorum ama bu da bir çeşit tutku,alışkanlık...
       Hatta bir dönem fincanlar,kupalar kesmez olmuş en büyük kupalardan alırdım.Babam bir kez şöyle demişti hatta '' kızım bunlarla ne uğraşıyorsun git sürahiye yap öyle iç''.
Şİmdilerde daha makul derecede içiyorum tabi o döneme nazaran.Malum hamilelik ve emzirme döneminde hiç içmemiştim.
          Çözünebilir kahve Nescafe markası ile içimizde öyle bir yer etmiştir ki zaten genellikle herkes neskafe  içermisin der .Aroması ile onu bütünleyen tek ürünse coffee-mate bence..Sanırım pek çoğumuzun tercihi zaten bu yönde oluyor zaten de.Denemeyenlere de tavsiye ederim efenim :)

15 Ocak 2014 Çarşamba

Sammy Dress Alışverişi Hakkında Sorulara Cevap ve Kolyem


Sammy Dress alışverişim sonrası hazırladığım post yayımından sonra alışveriş konusunda pek çok soru geldi.Bu postta onlara cevaben olsun o zaman.
Öncelikle sitede Free Shippig yani ücretsiz kargolu ürünlerin olduğu bölümde kargo ücreti ödemiyorsunuz.Onun dışındaki kısımda ise kargo ücreti ödeniyor.Ve standart bir kargo ücreti yok.Aldığınız ürünlerin ağırlığına göre kargo ücreti değişiyor.
    Ayrıca ürünlerinizin kargo takibi ile gelmesini istiyorsanız fiyat artıyor.Ben mesela takip istemedim.Yanlış anımsamıyor isem 13 günde geldi ürünlerim.Ve ptt kargo ile elimize ulaşıyor.
    Genellikle kalıpların dar ve küçük olduğu söyleniliyor.Açıkçası tereddüt ederek ayak numaramda almıştım.39 numara giyiyorum ve şansıma tam oldu.Ama yine alacak olanların bu konuda dikkatli olmasını önererim.


Bu kolyemde o siparişimin arasındaydı.bu aralar pastel tonlar,romantik detaylara taktığımı daha önce çokca söylemiştim değil mi.Trend olmayabilir ama ben çok sevdim ki onu..
Kolyeyi incelemek isteyenler için  
Genellikle kargo ve kargo ücreti,beden konusunda geldiği için bu yönde cevapladım.Başka sorusu olanlar varsa cevaplayabilirim.



13 Ocak 2014 Pazartesi

Boyama Mint Sürahi


Merhabalar
Kışın gecelerin uzun olmasının ve çocuklu bir aile olmanın etkisiyle hobilere bol bol vait kalıyor geceleri.Aklıma koyduysam mutlaka yaparım o şeyi :) Bir örerim.Bir boyarım..Dikerim vs vs..İsteyince herkesin de yapabilceğine inanıyorum.
Bu aralar pastel tonları kullanmayı çok seviyorum..Pek huzurlu huzurlu oluyor :)
Sürahi de bu ilgimin eseri oldu..


İnstagram da paylaşınca yapım aşamalarını soranlar oldu kısaca anlatmaya çalışıyım.Ben de bu işlemleri tamamen internetten araştırmalarım sonucu uyguladım.
Şöyle ki;Öncelikle uygulanıcak yüzey temiz olacak.Malzemelerimiz akrilik boya ve pon pon fırça.Fırçayı boyaya batırıyor az miktarda alıyor ve darbeler halinde boyuyoruz.Her kat arası mutlaka 4-5 saat olmalı.Ve en az 2 veya 3 kat boyama işlemi yapılmalı.Daha sonra dekupaj işlemi için kullanılacak resim dekupaj tutkalı ile objeye yapıştırılır.Ben kullandığım resimleri genelde çıktı alarak yapıyorum.Son olarak da sprey vernik uygulanınca işlem tamam.
Önceki cam boyama çalışmalarıma buradan göz atabilirsiniz

8 Ocak 2014 Çarşamba

Dekorasyonda Minik Dokunuşlar..

 Merhabalar
Hazır temizlik yapılmış yeniler yerlerine yerleşmişken kareleyip sizlerle de paylaşıyım dedim.Hepsi amacı dışında kullanılan şeyler çaktırmayın.
Mesela duvardaki aslında bir aynaydı.Ben kumaş kaplayıp astım.Birşeyler daha düşünüyorum onu da artık tamamlayınca paylaşırım.
Aşağıdaki havluluk aslında.
Bilenler bilir.
Daha geçen yıl yaza çıkmadan almıştım.
Önce banyoya girdi.Ama minicik banyoda pek hoş durmayınca ordan hole çıktı.Bir müddet orda oyalandı.Şimdilik yeri burası.Eee tabi kumaşla kaplanan ayakkabı kutularını ve minik atçığın dolabı oldu bir nevi :))

 İzinsiz alınıp öyle çok kullanılıyor ki fotoğraflar bu sefer çirkin bir görüntü yaratsa da ortaya yazı ekledim :( Üzgünüm.
Kalın sağlıcakla..

6 Ocak 2014 Pazartesi

2014'ün İlk Yazısı ve Minik Atçık :)


Merhabalar
2014 yılının ilk postunu nihayet hazırlayabildim.
Malum salgın var bizde payımıza düşeni aldık ne yazık ki.Biraz yüksek ateş geceleri çokca öksürük :( Tez zamanda yakamızı bırakır inşallah..
Bu aralar baya baya oyuncak işine girdim.Bu atçık burada ilk paylaştığım aslında,ama instagramda paylaştığım dahası da var :)
Baya baya hoşuma gidiyor bunlarla oyalanmak :)
Daha devamı gelir eminim,çünkü aklıma takılanlar da cabası..


Gördüğünüz gibi kutular da çiçekli kumaştan nasibini aldı.Ben pek sevdim.Aslında atın yapılış amacı tamamen kalan parçaları değerlendirmek.Sonuçsa cici oldu sanki ;)
Sağlıklı,mutlu haftalar yıllar olsun hatta..
SEvgiler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...