Sayfalar

26 Nisan 2011 Salı

Yatak Odası Dekorasyonu (Bedroom Decoration) **İKEA**


Merhabalar
Sizlere fikir olması açısından yatak odamızdan görüntüler.Yatak örtüsü,yastıklar,perdeler,tüller benim ellerimden çıktılar.Işık çok fazla olduğu için perdeler pek gözükmüyor ama,kumaşları TAÇ'dan alıp kendim diktim.Hatta tülden artan kalan kumaşdan da şeker yastığı yaptım :) Malum bu tarz yataklara yatak örtüsü bulmak imkansız bu yüzden ben de kandim diktim.Söz yastığımı daha önce bu yazımda bahsetmiştim.İşte şimdi de yatağı süslüyor.Mobilyaların tamamı İKEA'dan.Hatta yatak başlığı üzerindeki çiçekler,çerçeveler,mumlar,abajurlar da oradan.









17 yorum:

  1. çok şık bir yatak odan var tatlım, çok beğendim. Zaten ikea evimizin herşeyi :)

    YanıtlaSil
  2. Baharcım teşekkür ederim tatlım,gerçekten İKEA evimizin herşeyi :)

    YanıtlaSil
  3. insaALLAH aradigim kumaslari bulabilirim. Yarin verdigin numaradan arayip konusucam. Seni gelismelerden haberdar ederim. cok tesekkür ederim canim.

    YanıtlaSil
  4. canm bayıldım valla. ben de haftasonu yemek odası takımı aldım. aslında hayallerimdeki gibi tam değil ama neredeyse ikea ya gidince alırım diyerek 1 yıl beklemiştim. istanbulda ikea yı gezince karar veremedim... bi de masalar aşırı büyük geldi o yüzden yemek odasını çorumda bi mobilyacıdan aldık. henüz gelmedi hataya gelecek. o zaman bloga eklemeyi düşünüyorum. yatak odasını ikea dan almamız kesin ama. benm merak ettiğim; sağlam mı ??? özellkile yatak sağlam mı ? memnun musun ? eksileri artıları neler ?? ben beyaz istiyordum ama sennki de çok hoşmuş yatak örtüne , herbişeye bayıldım yanii:)))

    YanıtlaSil
  5. canım ellerine sağlık ne kadar güzel olmuş. zevkine bayıldım çok zevkli ferah bir oda olmuş.

    YanıtlaSil
  6. Modavesaire;teşekkürler tatlım.Biliyorsun canm benim bütün mobilyalar oradan,şimdilik sağlamlık konusunda hiçbirinde sorun yaşamadım.Garanti süresi de oldukça uzun bu yüzden sorun olmamıycanı düşünüyorum.Benim evim de küçük aslında biz de eve en uygun ölçüleri orada bulduk.Çeşitli ölçülerde ürünler var.Sadece orada çeşitli sertliklerde yataklar vardı.Biz sert olanı seçtik ama yine de oldukça yumuşak geliyor.İstersen yatağını farklı bir yerden alabilirsin.
    tubitos,teşekkürler tatlım :)

    YanıtlaSil
  7. canım yatak odan çok şeker:)
    ben yatak örtüsünün kumaşına bayıldım.
    taç'tan aldım demişsin ama hangi mağazadan aldın yazarsan çok sevinirim.
    ben de yatak odası perdelerini kendim dikmek istiyorum taç ürünlerini çok beğeniyorum zaten.
    bi ara çorludaki mağazaya uğrasak mı istanbul dönüşü diye annemle konuştuk ama vakit bulamamıştık.
    yazarsan sevinirim tatlım :)

    YanıtlaSil
  8. çok güzel çok beğendim.Zaten senin evini hep çok beğeniyorum ben.ZEvkli hatunsun:):)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. ankara düşleri;teşekkürler tatlım,yatak örtüsünün kumaşı Bursa Pazarı Kumaşçısından.Tüller ve perde TAÇ.Çorlu'daki fabrika satış mağazasından,fiyatlar çok uygun orada,kesinlikle yolun düşerse uğra derim..

    YanıtlaSil
  10. eslemce,teşekkürler şekerim :)

    YanıtlaSil
  11. Buna bayıldım. Bende yatak odamı ne yapsam diye düşünüyorum. Çünkü yerleşimi ve ufaklık aynı. Yatak kenarındaki boşluk bile aynı. Bu nedenle bayıldım. Diktiklerinde müthiş. Çok şıklar. Kumaşların metresi nekadardı? Fikrim olsun. Dikiş yapanlara ayrı zaafım var ve hemen izlemeye aldım bile. Görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  12. canım yaa süperr olmuş ellerine emeklerine sağlık sağlıcakla kullan bayıldımmmm

    YanıtlaSil
  13. Gerçekten çok zevkli, yatak örtüsündeki o narinlik o asalet bitirdi beni :)

    YanıtlaSil
  14. çok şık bir oda çok zarif çerçeve kanaviçe harika olmuş

    YanıtlaSil
  15. tek kelime ile bayıldım! yatak örtüsü hele nasıl güzel birşey öyle.

    YanıtlaSil
  16. aktüel moda, yeni gordum bu yazını.ne kadar hoş ortuler :) dedıgın dogru, bu tip yataklara yatak ortusu bulmak zor. ben de bu yuzden kararsızlık yasıyorum. yoksa hemnes serısınden cok guzel bır yatak begenmıstım :)

    YanıtlaSil
  17. merhaba benım yatak odamın aynıısı bende ıkea dan aldım ama boyle ıcımı actı resmen ben farklılıklar katmak ıstemıstım bu cok guzel oldu benım ıcın

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...