Sayfalar

26 Mart 2012 Pazartesi

English Home Cicileri,Ben,Bebeğim,Fotoğraf Kota Sorunu....

Merhabalar
Mutlu haftalar herkese..
Bir süredir bloğa  yazı girmiyordum.Bugün sabahtan beri mücadele veriyorum resmen.Fotoğraf kotam dolmuş :( Aylar önce flickr hesabı açmıştım ordan denedim ama halledemedim.Nedenini anlayamadığım bir sorunla karşılaşıyorum.Makinamdan dolayı fotoğraflarım çok yüksek boyutlu oluyor aslında mümkün olduğunca küçültüyorum ama yine de kotam dolmuş...Şimdilik Picasa Web'den yükledim,flickr sorununu aşana kadar..
Son günlerde biraz daha normale dönüyorum sanırım.Tek sorun hala kendi yaptıklarımı yiyemiyor olmam.Hamileliğimin başından beri 4 kilo verdim.Hatta doktorum '' aç mı geziyorsun sen dedi :( '' malesef yemek pişerken bana kokuyor ve ben onu asla yiyemiyorum.İnanırmısınız tuzuna bile bakamıyorum. Bu hafta 11.haftamız tamamlanıyor ve 2'li tarama testimiz olucak.İnşallah herşeyi normaldir miniğiminde..

Görsellerde de Engilsh Home'un yeni aldığım cicileri...


Fiyatlarına gelince...
Kokulu çubuklar;16,90
Peçetelik;10,90
Gazetelik; 22,90
Nevresimleri de farklı bir amaçla aldım kumaşlarından dolayı...
Sevgiler....

54 yorum:

  1. İnanılmaz zevkli seçimler en yakın zamanda bende bakmak istiyorum özellikle peçetelik çok hoşuma gitti gülegüle kullan.İnşallah 2li tarama testinde bi sorun çıkmaz mutlaka iyi düşünmeye çalış herşeyi çok çabuk hissediyorlar.Kilo veren oluyor ilk 3 ayda çokda dert etme canım 3.ayın sonunda eminim azalacaktır,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım.İnşallah bir sorun çıkmaz,insan içten içe tasalanıyor,anne olmak başka birşey gerçekten,hayırlsı inşallah.Geçici bir durum olduğunu bildiğimden pek sorun etmiyorum,nasılsa sonradan bolca kilo alırım :) Sevgiler..

      Sil
  2. Hamileliğimin 14 haftasında ben 14 kilo vermiştim.
    5 haftalıkken başlayan bulantılarım, hastanede kolumda serumlarla günlerimi geçirmeme neden olmuştu :(
    Ama nasıl olduysa bir anda epey azalmıştı ve 1-2 haftaya kalmadan tamamen kesilmişti.

    Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle.

    Cicilerini de güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Off sizinki çok fenaymış,çok şükür benim o boyutta değil,olmassa olmazlar sanırım bu dönemde,annelik kolay değil,herşey evlatlar için,amin inşallah..
      Çok teşekkürler,sevgiler..

      Sil
  3. çok güzel şeyler almışsın:))
    bayıldım,
    iyi günlerde kullan inş.
    hayırlı günler,sevgiler:))

    YanıtlaSil
  4. cicilerin hepsi harika bayıldım, güle güle kullan. hamileliğin hayırlı olsun tatlım, merak etme o bulantılar birkaç hafta sonra birden geçicek :) test sonucu da iyi çıkar inşallah, hiç stres yapma sen. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım.Sanırım öyle olucak 11 bitiyor kaldı en fazla 1-2 hafta,inşallah iyi çıkar canım,sevgiler..

      Sil
  5. canım bende yaşadım o sorunu istersen bir bak benm bloga bir kaç seçenek yazdım.hepside kolay işler aslında.sana link vereyim bir bak istersen.çok güzel cicişlerin.neyse yakında geçecek şikayetlerin ama aç ta kalma annesi.minnoş beslensin...sevgilerimle
    Şuraya bir bak istersen .gecenin önerisi de çok iyi ben onu yaptım ve bir kaç bişey daha..http://smilena-smilena.blogspot.com/2012/03/resim-kotasn-asanlar-icin-resim-yukleme.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet senin bloğunda okudum,hatta yardım için mail attım ama sanırım görmedin canım,ama hallettim sonunda.Bloggerdan kaynaklanan bir sorunla olmadı,şimdi sorun yok ama,teşekkürler..

      Sil
  6. içine ferah tut sen herşey yolunda gider:)bulantılar geçer bir zaman sonra ben 4 ay hiç kilo almamıştım artık sorar olmuştum doktora neden almıyorum birşeymi var diye meraklanma demişti:)haklıymış 16 kilo ile tamamladım:)))
    aldıkların çok güzelmiş güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında çok bir kayıp yok,zaten verilmesi normalmiş bile,hayırlısı önümüzdeki döneme,bebeğim sağlıklı olsunda önemli olan o,benim bünyem kilo almaya çok elverişli zaten,ben kimbilir nasıl çok alırım :)
      Teşekkürler tatlım :)

      Sil
  7. Aa benm kokumdan ve benim peçetelerimden ve peçeteliğimden ve gazeteliğimden :))) sen de gülerek kullan canım....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım,ikimizde güle güle kullanalım o zaman :)

      Sil
    2. yalnız canım bi uyarı yapayım...defizör içindeki koku muhtemelen çok yoğun...altından ya da ters çevirirken kenarından sızan koku, benim mobilyamın üzerindeki boyayı eritti resmen...o nedenle ben altına dekoratif bir şey koydum...çay tabaklarına konulan dantel görünümlü kağıtlardan, 2 tane hem de...aklında olsun :)

      Sil
    3. uyarı için teşekkürler,dikkatli olayım ben de canım...

      Sil
  8. canım benim inşallah bulantıların ve tiksinmelerin biter de sen de hamileliğinin keyfini çıkartırsın. benim çok şükür hiç bulantım olmuyor ilk baslardaki kasık ağrılarım da yok. kilo vermen çok normal sonrasında bol bol alınıyor şimdilik sevin vermene :) benim bulantım olmamasına ve herşeyi yememe ( abartmadan tabi ) rağmen 4 kilo vermiştim ve hiç kilo alamıyorum bizde bugün 7+1 olduk. inşallah 2li tarama testi de çok çok güzel çıkar sonuçlar aklında belirsizlik kalmaz..

    aldıklarına bayıldım özellikle gazetelik tam benlik ve çok uyguna almışsın..güle güle kullanın canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen çok şanslısın canım ya,ne güzel sorunsuzca olması.Çünkü bu tarz tiksinmeler herşeyden soğutuyor insanı.Kilo vermiş olmamız normal zaten,önemli olan bebişler sağlıklı gelişsin.İnşallah iyi sonuçlanır canım,size var ama sizinki de..
      Çok teşekkürler canım,evet fiyatlar çok uygun ve daha bir sürü güzel ciciler var..

      Sil
  9. çok uygunmuş fiyatlarıı..güle güle kullan.. mide bulantın geçince kendini yemeye verme ama bak:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güldürdün beni Burcu'cum.Yok aslında hiç öyle pisboğaz değilim ama metabolizmam çok yavaş çalışıyo,bu yüzden bünyem kilo almaya çok elverişli..
      Evet fiyatlar çok uygun ve daha bir sürü aklımın kaldığı şey var,ev doldu taşıyor artık :)

      Sil
  10. Çok güzeller. Bayıldım. Ve arkadaşımında böyle olmuştu. Bebek sağlıklı olsunda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım..Çoğu kimsede şimdi böyle sanırım ve çok da normalmiş kilo verilmesi.Evet ama en önemlisi bebişler sağlıklı olsun da..

      Sil
  11. Ah tatlı arkadaşım sen alırsında hiç çirkin olurmu aldıkların..hepsine ayrı ayrı bayıldım. Bende geçen de bir - iki tane kaptım bu ferforjelerden...
    Ben hamileliğimde aklımdan hiç kötü bişey geçirmedim, çok şükür başımıza bizi üzecek bişey gelmedi. Sende herzaman olumlu düşün, karnını sev, okşa, onunla konuş annesi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. English Home ferforjelerde çok iyi gerçekten,sevicemiz modelleri çok uygun fiyatlarla sunuyor,hepsini alasım geliyor,ev dolup taşıyor :)Sende güle güle kullan canım..
      Sorma canım hem ben hem babası sürekli konuşuyoruz zaten şimdiden,göbiş yok ama yine de seviyoruz :)Bizimde sağlıkla geçer inşallah herşey..
      Sevgiler..

      Sil
  12. foto için çözüm sunacaktım ama sunulmuş.dört aydan sonra bulantı biraz azalıyor yani bende öyle olmuştu umarım azalır.yemek yiyememk zor oluyor halsizlik yapıyordu dende.aldıklarını çok beğendim güzel günlerde kullan.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım bir kaç zamana ben de normale dönücem,tabi aynen halsizlik yapıyor o nedenle sürekli uyku modundayım :)
      Çok teşekkürler canım..
      KOcaman sevgiler...

      Sil
  13. Hepsini güle güle kullan canim. hepside harika !
    sevgiler

    YanıtlaSil
  14. hayırlı uğurlu olsun sağlıklı mutlu olsun inşallah şimdi böyle yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu o günler aklıma geldi ben anne olduktan sonra çok değiştim önceden bi kaza okusam vah gidene derdim inan şimdi acaba çocukları var mı ne halde olcaklar diye içim içimi yiyo çok üzülüyorum anne olmak çok çok farklı bi duygu çokçok farklı bi mutluluk allah inşallah sanada nasip etti eşin sen bebeğiniz çok mutlu olun iç kararatmadım inşallah ama içimden geldi yazdım kusuruma bakmayın....bu arada ciciler süper daha yeni bi gazetelik aldım ama seninki de kavaga gürültü alınmaya değer eşim koleksiyon yaptığımı düşünüyor da sevgiler...meryem ve minik kuş nazlı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle çok özel bir duygu annelik.Allah her kadına nasip etsin,bambaşka birşey.Onun kalp atışını duymak bile dünyalara değer :)Başka yaşamaya başlıyor gerçekten insan..
      Teşekkürler canım,biz bayanların alışveriş sevdası bitmez zaten her gördüğümüz güzel şey bizim olsun istiyoruz hepimiz..Kocaman sevgiler Meryem'cim,Nazlı kuşu da öperim ...

      Sil
  15. Cicilerin çok güzel ve zevkli canım , mutlu günlerde kullan , sevgiler.

    YanıtlaSil
  16. Hepside çok güzel ve zevkli parçalar.

    İyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  17. :) Demek ki o mağazadan kumaşları için farklı düşüncelerle birşeyler alan sadece ben değilmişim - bunu duyduğuma sevindim :) Cicilerini de güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Demet'cim,insan üretmeyi sevince başka bakıyor başka görüyor sanırım..
      Teşekkürler canım..

      Sil
  18. kokulu cubuklardan bende marksandspencer'dan almıştım,ilk başta kokmuyor gibi geliyor ama evin içine girince çok güzel kokuyorlar.
    güle güle kullanının

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle müthiş güzel kokuyorlar,hem oda spreylerine nazaran çok daha soft kokuları var hem de her daim kokuyorlar,eve girdiğimiz gibi o hoş koku ile karşılaşıyoruz,teşekkürler canım..

      Sil
  19. peçetelik ve gazetelikten ben de aldım çok güzeller di mi :) sen de gülegüle kullan, bu arada allah kolaylık versin inşallah en kısa sürede atlatırsın hamileliğin zor dönemlerini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler tatlım,sen de güle güle kullan inşallah cicilerini,kesinlikle English Home ferforje konusunda müthiş,hem fiyatlar çok makul hem de kalite çok iyi,sevgiler..

      Sil
  20. Kota sorununu halledebildin mi, bu aralar sık denk geliyorum bloglarda bu soruna.
    Annesi, kurufasülye seni biraz zorluyor herhalde ama olacak o kadar değil mi :D
    İnşallah her şey yolunda gidecek, sen gönlünü rahat tut, yeni cicilerini güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kota sorununu aştım çok şükür,sanırım fotoğraf makinasının azizliği,çok yüksek çözünürlükte olduğu için büyük oluyor boyutlar ne kadar küçültesem de işte...Yoruyor ama,onun için herşeye değer :) hayali bile öyle büyük mutluluk veriyor ki inanılmaz,kocaman sevgiler Sevdiye Ablacım..

      Sil
  21. hepsi çok şıklar ama özellikle gazetelik şahane,çok zevklisin :)

    YanıtlaSil
  22. aLDIKLARINA BAYILDIM ÖZELLİKLE DE PEÇETELİĞE. BEN DE ALICAM BANAE BANANE :)çOK ÇOK ÖZLEMİŞİM SENİ.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim,al tabi mutlaka hem ciciler hem de çok makul fiyatlar,sen de şimdiden güle güle kullan,öperim ;)

      Sil
  23. Merhaba canım blogunu yeni keşfettim ve çok beğendim çok zevklisin.Ve eminim çok güzel bir hamiş ve anne olucaksın.Bu zamanların hiç geçmiycekmiş gibi geliyor ama geçiyor inan bende 21 haftalık hamileyim ve seni çok iyi anlıyorum :))Hatta gebelik günlüğü tutuyorum bloğumda geçirdiğim haftaları yaşadıklarımı hissettiklerimi paylaşıyorum,insanın yanlız olmadığını bilmesi çok iyi geliyor,bende beklerim.Sevgilerimle.
    yasaminkimyasi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin canım,ben de çook çok tebrik ederim,Allah sağ salim kavuştursun inşallah bizi yavrularımıza :)Şimilerde biraz daha normale dönüyorum çok şükür,zaten sıkıntılı da olsa minik kalplerin hayali bile siliyor tüm olumsuzlukları,kocaman sevgiler..

      Sil
  24. Selam,
    Nerelerdesin. Bebiş ve sen iyimisiniz? Ara baya açılınca merak ettim. Bir ses verirsin artık :)

    YanıtlaSil
  25. canım nasılsın? postlarını göremeyince merak ettim. Bebişle beraber herşey yolundadır inşallah.

    YanıtlaSil
  26. nasıl oldun, seni çok merak ediyorum bi ses ver...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok şükür ki ikimizde iyiyiz,sanırım yorgunluğu atamadım biraz..Sevgiler kocaman..

      Sil
  27. ben alanyada yaşıyorum peçetelik ve gazetelik çok güzel banada alamazmısınız ücretini göndersem lütfennnnnnnnnnn

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...