Sayfalar

11 Mayıs 2012 Cuma

Erken Anneler Günü Kutlaması..


Merhabalar
Son dönemlerde sık uğrayamaz oldum bloğuma,elimden geldiğince bir kaç birşeye başladım kızım için ama,fotoğraflayıp paylaşmak nedendir bilinmez zor geliyor hep erteliyorum.Sanırım rutini kaçırınca böyle oluyor.Bu özel anları yaşadığım zamanlarda beni fazlasıyla mutlu eden birşeydi.Kuryenin elinden paketi almamla minik zarftaki nota baktım vee zaten hormonlar tavan yapmış durumda ben başladım ağlamaya :) Zaten çok duygusal bir yapıya sahibim şimdi artık hat safhada oldu.Ben öyle çok mutlu olduğumda duygu karmaşası yaşar hemen ağlarım hem de öyle böyle değil hüngür hüngür..Benim düşünceli aşkım kızımız adına bana bu güzel süprizi yapmış :) Malum haftasonu evde olmayınca süpriz ertelenmesin diye erkenden mutlu etti beni :) Henüz belki annem değilim ama yine de öyle mutlu oldum ki..Bu arada notta ve saat üzerindeki yazıda da göründüğü üzre prensesimizin adına BUĞLEM NAZ olarak karar kıldık.Aslında erkek olsa da kız olsada ikisi için de isim belliydi zaten :)
Bu vesile ile ben de başta annem olmak üzre bütün anne ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım..
Kocaman sevgiler mutlu haftasonları...

27 yorum:

  1. canm babanız çok güzel düşünmüş ismede süprizede bayıldım anneler günün şimdiden kutlu olsun Allah herkese nasip etsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım :) Çok ince ruhludur :) Evet Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu tatmayı..

      Sil
  2. cok guzel ve hayrica cook anlamli olmus bende duygulandim simdi :) insallah hayirlisiyla yavrucugunu alirsin kucagina canim benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım yaaa,çook çok teşekkür ediyorumm..

      Sil
  3. anneler günün kutlu olsun..sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum,sizlerin de kutlu olsun :)

      Sil
  4. :)ne düşünceli bir baba o,tebrik ederim çok iyi düşünmüş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım,çok incedir benim aşkımm..

      Sil
  5. ayyy ne güzel birsey bu böyle canim yaaa ne düsünceli bir esin varrr harika vallahi.Fakat nerde yaptirmisss ilgimi cekti :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  6. ne düşünceli nazik bir baba.. tebrikler canım anneler günün de kutlu olsun..

    YanıtlaSil
  7. Maşallah ne kadar düşünceli bir esın var ben de çok duygulandim sanki doğmuş yanında gibi hissettim. Anneler gunün şimdiden kutlu olsun canım. Bu arada buğlem isminin anlamı çok güzeldir bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım senin ki de kutlu olsun canım benim.Buğlem ismini duyduğumda benim de çok hoşuma gitmişti,çok sevdik...

      Sil
  8. İlk anneler günün kutlu olsun canım ! Bu arada nasıl oldu bilmiyorum bende senin postların güncellenmiyor. Blok yazmayı bıraktığını bile düşündüm . Sırf seni merak ettiğim için geldim baktım bir dolu postunu kaçırmışım. Seni kontrol panelimden silip yeniden izlemeye alacağım umarım sorunu çözebilirim. Tekrar kutlar sağlıklı günler dilerim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Nilgün Ablacım :)Sanırım blogger kaynaklı,aynı sorunu listemdeki bazı kimselerde ben de yaşıyorum,kocaman sevgiler..

      Sil
  9. bebeğin sana varlığını hissettirdiği günden beri annesin sen!!!
    anneler günün kutlu olsun kocaman öpüldün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım :) Kocaman sevgiler,öperim..

      Sil
  10. merhaba sizi izlemeye aldım...
    anneler gününüz kutlu olsun...
    darısı bşımıza diyorum...
    sizde beni izlemeye alırsanız sevinirim...
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler takipetiyim artık,sevgiler..

      Sil
  11. Bahriye Dönmez15 Mayıs 2012 17:31

    Ahh Murat ahh beni de ağlatıın yaa :)) ; ne diyiim bayıldım, çok güzel bir sürpriz olmuş.. Eminim ismi gibi kendide güzeller güzeli bir bebek olacak benim yeğenim :))) Geçmişte olsa anneler günün kutlu olsun Hasibecim , öpüyorumm sizi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım,seninki de kutlu olsun canım..Çok incedir benim aşkım biliyosun zaten :) Kocaman öperiz bizde,selamlar..

      Sil
  12. Merhaba,siteniz çok harika bayıldım herşeye ayrıca bebişinize hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşmanız dileğiyle...ufak bi sorum olucak;dikiş dikmeyi ve diğerlerini yani tığ işi örgü falan filan bunları kendiniz mi öğrendiniz yoksa bir kursa filan mı gittiniz?harika şeyler yapmışsınız bayıldım ellerinize sağlık ben de bu meziyetlerden pek yok :( yaşım 25 hala bi örgü bile bilmiyorum kursa filan mı gitsem diye düşünmeye başladım... :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle çok çok teşekkür ediyorum.Dikiş merakım çok öncelerden vardı zaten,anneannemden kalma elle çalışan makinayla kendi çabalarımla öğrendim,örgü ve tığ işi ünversite bitene kadar elime alşmışlığım yoktu.Ters yüz,tığla zincir çekmeyi bile bilmiyordum,onları da annem sayesinde öğrendim.Kısacası hiç bişi için kursa gitmedim,bazen çevremdekilerin yardımı,çoğu zaman kendi araştırmalarım, ve genelde deneme yanılma yöntemi ile öğrendim desem yalan olmaz :) İçinde en ufak bir istek varsa kesinlikle herşeyi sen de yapabilirsin canım,kocaman sevgiler..

      Sil
  13. Canım benim çok mutlu oldum . Sanırım anlaşılmak , anlamak çok daha kolay oluyor aynı şeyleri hissedince .
    prensesinle sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum . anneler günün kutlu olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkürler tatlım,evet aynı anda aynı hisleri yaşıyoruz :) Sadece 1 hafta büyük benim prensesim :) SEvgiler canım..

      Sil
  14. Varlığından haberdar olduğunuzdan beri annesiniz. Buğlem Naz'ın annesi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...