Sayfalar

11 Eylül 2012 Salı

Pembe Ceket...


Havaların gün içinde ve akşam saatlerinde oldukça değişken olduğu bir dönemdeyiz.Akşam üzeri üzerimize mutlaka birşey alma ihtiyacı duyuyoruz.Pembe ceketim tam da bu havalar için uygun oldu.Renk itibari ile ilk bahar için daha uygun olsa da koyu renklerdense tercihim açık renklerden yana.Renk seviyorum.Bence insana pozitif bir enerji de yüklüyor.


Tabi göbüşle belki hakettiği zerafeti kazanamıyor :) Ama ben sonucu oldukça sevdim.Epey uzun zamandır genellikle elbise,bluz vs dikiyordum.Ceket dikmeyeli nerdeyse 2 yıl oluyor.Fakat şimdilerde sürekli bir ceket dikme azmi var içimde :) Sonuç iyi olunca daha çok yapma hevesi geliyor.

 
Kalıbı daha önce belirttiğim gibi Ağustos 2012 Burda'sından.126 Numaralı model.Reglan kollu olması sebebi ile hoşuma gitmişti bu model.


Benim sabrım ancak yaka kısmına yetti boncuk işleme konusunda.Modelde kollarda da çalışılmıştı.İçine beyaz renk astar kullandım..

 

Bu  da vesikalık fotoğrafım :) Şaka tabi eşime yaka kısmının net görünmesi için yakın çek demiştim.Yüzüme odaklanınca yaka flu görünüyor,ve fotoğraf tam vesikalık olmuş :)
Beğendiniz mi bakalım pembiş ceketimi?

40 yorum:

  1. dikişlerin çok iyi görünüyor. ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Beğenmez olurmuyuz,harika!Dikiş konusunda da çok marifetlisin zaten zevkle her postun resimlerinin içine düşüyorum nasıl dikmişsin diye :)) Yakalar bu sene olmadığı kadar hareketli zaten,çok hoş olmuş pembeler beyazlar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Merve'cim..Benim yakalar romantik tarafından süslendi :)

      Sil
  3. Çok hoş bir ceket olmuş, size de çok yakışmış, güle güle giyin, elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. Tatlım yeniden merhabalar ceketin çok yakışmış maşallah, bence eşine söyle böyle yakın pozlarını çekince kendine saklasın Allah korusun nazar değecekler vallahi.didkiş hevesin benim gençlik yıllarımdakine o kadar çok benziyor ki her okuduğumda kendimi sende görüryoru m artık ben maalesef dikiş dikemiyorum akşam aldığım kumaşı gece diker sabah işe giyer gelirdim şaşırır kalırdı arkadaşlar. Neyse uzatmayayım, Hasibe ciğim,küçük hanım nasıl? yerinden memnun mu ne zaman gelecekti? Kızın olduğunda gör bak artık hep ona dikiş dikmeye başlayacaksın o kadar çok model varki onlar için.. kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Aynen başlayınca hemen bitsin istiyorum Şükran Ablacım.Ama bir o kadar da düzgün ve titiz bir çalışma olmalı,önce benim içime sinmeli.Hal böyle olunca son noktaya kadar paralıyorum kendimi :) Eminim çok güzel şeyler yapmışsınızdır sizlerde.Hem o dönemler hazır giyim bu denli yaygın değilken böyle üretici olmak nasılda kıskandırırdır çevrenizdekileri.Minnoşun gelmesine son 5 hafta kaldı artık hayırlısı ile(tabi sonuna kadar beklerse,süpriz yapıp erken gelir belki)Kesin öyle olucak gelmeden bir sürü şey yapasım var zaten Şükran Ablacım :)KOcaman sevgiler..

      Sil
  5. Ceket Harika olmuş yaa. Ellerine sağlık:))ne kadar güzel işler çıkıyor elinden.. vallahi hamilelik herkesin dediği gibi çok yakışmış sana. Bebeğinde senin gibi tatlı olacak sanırım:)) "aminn..." Bu arada sormak istediğin birşey olursa bende daha taze anneyim mutlaka sorabilirsin kendine iyi bak... şu anda en güzel günlerin tadını çıkarmaya bak ve bol bol dinlen bence:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım :) Çok teşekkür ediyorum bu arada.Hayırlısı ile bir gelsin de minnoş,eminim sormak isteyeceğim çok şey olucak canım,sevgiler..

      Sil
  6. çok hoş bir ceket, bu güzelliği de pek yakışmış, güle güle giy.

    YanıtlaSil
  7. ya ınanmıyorum bu harıka otesı her geçen gun daha guzel seyler cıkıyor elınızden ama bu bugune kadar gordugum en guzelı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım,bende çok sevdim :)))

      Sil
  8. Merhaba;çok şık olmuşsun,ellerine sağlık:)))

    YanıtlaSil
  9. Çok başarılı olmuş canım.Yeni modellerini sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum,yenileri geliyor zaten canım,kızım gelene kadar vaktimi kıymetli kullanmam lazım,sonra belki vakit kalmaz :)

      Sil
  10. Canım ellerine sağlık ceketin rengi de modelide harika olmuş güle güle güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  11. çoooook güzel çok yakışmış pembe sana:))Ellerine sağlık nasıl temiz bir dikiş yapmışsın maşallah diyelim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum canım,beğeni sözlerini duymak büyük keyif..

      Sil
  12. Ceket çok güzel olmuş sizede çok yakışmış güle güle kullanın.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. harika olmuş (Betül9

    YanıtlaSil
  14. Evet bencede harika olmuş. Güle güle kullan canım. Rengi çok yakışmış

    YanıtlaSil
  15. Çok beğendim.Rengide,boncuklarıda,reglan koluda çok hoş.Güzel günlerde daha nice ceketler diker-giyersin inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ÇOk teşekkür ederim canım,şimdilerde hep yapasım var zaten :)

      Sil
  16. ne beğenmesi bayıldım resmen çok çok yakışmış sana.maşallah dedim fotoğraflarına bakarken hamilelik ne kadar yakışıyor tu tut tu:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy çok teşekkür ederim canım benim,o senin güzelliğin..

      Sil
  17. çok güzel olmuş.maşallah sizede çok yakışmış.ben de çok severim pembeyi...:)

    YanıtlaSil
  18. ay hiç güzel olmamış ayrıca sana hiç yakışmamış....:)nazar değmesin değilmi ama...şaka bir yana süper dikmişsin sanada bebişede 40 bin kere maşallah....astar seçimin süper olmuş..yaka ayrı şahane zaten çok kıskandım yaaaaa...bende böyle dikmek istiyorum...:( sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkürler :) Hemen olmuyor belki ama biraz sabırla eminim sende yaparsın,hem de daha iyilerini bile...Sevgiler..

      Sil
  19. beğenmek ne demek, bayıldım :)

    YanıtlaSil
  20. nefis görünüyor ceket astarlama nasıl oluyor çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı modellerin astar kalıpları da oluyor burdalarda,ama bunda yoktu,o yüzden kalıbını ben kendim çıkarıp diktim..

      Sil
  21. pembe, tam benlik! hayatimda gordugum en seker ceket...ellerine saglik....

    YanıtlaSil
  22. merhaba ceketin ucunun astarini nasil kapattiniz anlatabilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm etrafı astarla birleştirip astarın yan kısmından kapatıyorum daima.Bu yüzden üstte dikiş olmuyor.Yeni bir ceket dikiminden görselli anlatmaya çalışırım

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...