Sayfalar

16 Ocak 2013 Çarşamba

Anvelop Elbise..


Elbiseler en rahat ettiğim kıyafetler beni takip eden çoğu kişi bunu biliyor..Ancak emzirme sürecinde önü açılan elbiseler olması şart.Aksi taktirde giymek pek mümkün olmuyor..Bu nedenle anvelop kesim bu duruma uygun bir model..


Kalıp Burda 2012 Kasım sayısındaki 116 numaralı model.Fakat ben biraz değişiklik uyguladım.Yakayı kullanmadım.Anvelop kesimi sadece üst bedende kullandım.Etek kısmının açılır olması malum bebekle bol bol hareket ettiğimden rahat olmayabilirdi bu yüzden etek kısmı kapalı..

Kullandığım kumaş esnek olduğundan dikişi daha kolay oldu..Yakalarda pervaz yerine ben biye geçtim...

10 yorum:

  1. Canım ellerine sağlık.Bende bir gün kendime böyle güzel elbise dikecek kadar dikiş öğrenebilirmiyim acaba*.*
    Prensesini öp yerime;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öğrenirsin elbet örtmenim :) Şimdi belki uygulamak için vakit ayıramayabilirsin,bebiş küçük ev iş falan ama,fırsat buldukça teknikleri öğrenmeye çalış,sonra uygulamaya geçersin,belki önceleri çok iyi olmayabilir ama yaptıkça(diktikçe) daha da ilerletiyor insan.

      Sil
  2. Bir insana annelik bu kadar mı yakışır ?
    Maşallah sana!

    Geçende Buğlem bebişin fotoğraflarını gördüm hiç zamanım yoktu iki satır yazamadım ama onu öptüm kokladım annesi. Çok güzel bir bebek o... Maşallah 41 kere!

    Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Nilgün Ablacım ne güzel sözler bunlar..Öperiz :)

      Sil
  3. canım ellerine sağlık çok güzel olmuş güle güle giy melegimi benim yerimede bol bol öp sizi seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ablacım,öptüm bile halası :)

      Sil
  4. çok yakışmış canım ellerine sağlık.kumaşın da çok güzelmiş.ama dayanamayıp şu soruyu sorarken buldum kendimi hangi ara kalıp çıkarıp dikebildin bebekle???
    buarada dediğin doğru birçok bluz ve elbisemi bu yüzden giyemedim yazın ama şimdi okulda giyiyorum.sevgiler öpüyorum ikinizi de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Meleğimin her uyuduğu zamanı değerlendirmeye çalışıyorum canım :)birşeyler yapmasam içim rahat etmiyor zaten :) öperiz bizde sizi :)

      Sil
    2. sorma o iç rahat etmeme olayı bende de var bende dediğin gibi dikiş dışında daha pratik şeyleri tercih ediyorum.buarada uykudaki sese karşı duyarlılık üzgünümki artarak devam ediyor canım.etrafının farkına vardıkça herşey ilgisini çekiyor tam uykuya geçmek üzereyken uykusunu dağıtabiliyor.ben gündüz uykularında ya televizyonu açıyordum ya da müziği ama şuan televizyondan bile etkileniyor.bazen aşırı gürültülü yerde uyuyabiliyor.sürekli sesler değil de tek seslere tepki veriyorlar.

      Sil
  5. Maşallah sana canim..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...