Sayfalar

7 Mart 2013 Perşembe

BİZ...

Biz bu aralar bilhassa öğleden sonraları aynen bu oyuncak kuzular gibiyiz.Benim kuzum da kucağımdan inmek istemiyor.Dişlerinin sıkıntısı sanırım,yerine bıraktığım gibi basıyor çığlığı.Bildiğin çığlık hem de.Bu aralar çığlık atmak favori eylemimiz oldu.Tam cazgır bir kız oldu,ciyak ciyak bağırmak bazen en keyif aldığı şey (çünkü arkasından gülücükler kahkahalar yükseliyor)Bazen ise istediği şeyi şeyi yaptırmanın yolu..
 Kızımla çay keyifleri yapıyoruz.Rezeneyi ilk zamanlar sevmiyordu.Bir türlü içirememiştim,sonra ne oldu bilmiyorum,iş değişti sevmeye başladı.Hatta az kaldığı zaman biberonu bile kendi tutabiliyor artık..
 Birde bol bol kitap okuyoruz.Yaladı yuttu artık :) Herşeyi ağzına sokmak istiyor.Üzerindeki kıyafeti olsun,battaniye olsun kısacası çevresinde erişebileceği herşey ağzında.Zilyon tane diş kaşıyıcı var ama nedendir bilinmez bir tek onları tutmuyor ağzında.Bu kitap o yüzden favorimiz,elinden düşmüyor.

19 yorum:

  1. maşallah çok tatlı olmuş off ne zor diş çıkarma dönemleri :( elma ,armut ,havuç da rahatlatabilir belki çaylarınız afiyet olsun biberonların kenardan çift saplıları çok kullanışlı oluyor kendisi rahat tutabiliyor bizde nuby kullanıyoruz .Süt, çay, pekmez kendisi içiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma canım,ortada diş falan yok ama hazırlıkları mahvediyor.Saplı biberon da var aslında küçük miktarlar yapıyorum diye buna koyuyorum.Meyveleri direkt eline veremiyorum ben tutuncada kızıyor almak istiyor,savaş çıkıyor akabinde :) Sevgiler...

      Sil
  2. Ay aynı Batu gibi Elora'nın tepkileri:)Çığlıklar,sürekli ağıza birşeyler götürmeler...
    Canım ek gıdaya geçmek için ne düşünüyorsun;)
    Kocaman öptük sizi;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı dönem aynı tepkiler,biz daha bunları çok konuşucaz tatlım :)Yavaştan geçtik aslında :) Bir iki gündür meyve püresi ve çorba denemelerimiz oluyor.Ama 10 gündür geceleri çok sık uyandığı için bir kez mama takviyesi yapıyorum,öperiz biz de :)

      Sil
  3. Allah nazarlardan saklasın canım...

    YanıtlaSil
  4. rezeneyi ben bebeklikten itibaren içirdim kızım 3.5 yaşında halen çok severek içer içindeki anason bağırsakları yumuşatıyor,tuvalet sorununu önlüyor ve rahat bir uyku içinde birebir .sizde bol bol için sütü çok güzel artırıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğum yaptığım ilk günler ben de içiyordum aslında ama hafif tatlımsı olduğu için midemi bulandırıyor.Tatlı hiç birşey içemiyorum :( Kesinlikle rahatlatıyor,şimdilik iyi içiyor bakalım..
      Sevgiler..

      Sil
  5. kızın büyümüş geldi gözüme, maşallah. Allah yardımcın olsun cnm.

    YanıtlaSil
  6. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Ne zaman yazılarını okusam naif tatlı bir mutluluk hissediyorum,çok güzel bir aile sıcaklığı.. :) Allah bozmasın.

    YanıtlaSil
  7. Kızıımmmmm :)
    Kuzularımmmmm :)

    Biz derken benide araya en azından bi su bardağı ile sıkıştırsaydın be hayatım :)
    Neyse ;)

    Seviooom sizi..
    (Sizi! seven babanız) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşkolsun aşkımm,biz zaten bir bütünüz ;)bizde seni seviozzz:)

      Sil
  8. oyyy ne kadar tatlı olmuş öyle yaa maşallahhhhh

    YanıtlaSil
  9. çok tatlısınız bayılıyorum size :)

    YanıtlaSil
  10. Hepsi aynı bunların benimkide bütürlü çıkaramadı dişini ve o kucaktan inmeme mızmızlığı hala devam bu arada havucu soyup ver canım bayılıyor benimki napsınlar almıyoruz diş kaşıyıcısı onlarda böyle yollar buluyorlar :)

    YanıtlaSil
  11. Tatlim nasil buyumus yaaa yerim yutarim.masallahhh fistiga

    YanıtlaSil
  12. Kırk Bin kere maşallah görüşmeyeli nasılda büyümüşhatta genç kız olmaya çok az kalmış hasibeciğim senin çay fincenından kızımda bana almıştı bankada işyerimde onunla sabah kahvemi yudumluyorum çok sevdiğim bir fincan.. sevgiyle kalın

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...