Sayfalar

11 Haziran 2013 Salı

Buğlem Elora'nın Diş Buğday'ı Kutlaması


Merhabalar
Malum hazırlıklarından bahsetmiştim.Daha kafamda bir sürü şey vardı ama son 10 gündür sürekli hastalıklarla mücadele ediyoruz.Önce ben grip oldum,kızıma geçmeden atlatıyorum derken ona da geçti.Yavru kuşun hastalığı daha da berbat etti.Hatta bir ara yapmaktan bile vaz geçicektim o derece.
Kutlamamızdan bir kaç kare..


Bal böceğim :)






Teyzemizin gelen minik konuklar için hazırladığı minik hediyeler..



Şekere hamurlu diş kurabiyelerimizi ben hazırladım,ilk şeker hamurlu kurabiye deneyimimi de yapmış oldum..

Pastayı da ben hazırladım.İlk kez yaptığım için kusurlar çok elbet ama,yine de fena sayılmaz.Prensesim mıncırmak için zor zapt ediliyor.Zaten bir sonra ki karede dalmış durumda..


Ve son olarak masa başından kapanış pozu.Kızım diş buğdayı kutlamasına bir diş daha yetiştirdi.Ama ilginçtir gelen diş biraz sırasını şaşırmış aceleci üst yan diş oldu.Üst ön dişler henüz kayıp :)

23 yorum:

  1. Çok güzel hazırlanmışsınız, herşey çok özenli...
    Darısı doğum gününe :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. güzeller güzeli gözüküyorsunuz yaa :)
    sofra da,tüm hazırlıklar da,süslemeler de şahane!
    hayırlı uğurlu olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım güzel yorumun için..

      Sil
  3. zaman nasıl geçiyor,hamileyken senin tüm hamilelik yazılarını bir çırpıda okumuştum, dün gibi aklımda :) şimdi senin miniğin büyümüş de diş çıkarmış :)) Hayırlı olsun mu denir ne denir bilemedim. ne denirse ondan işte kabul et:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir bakmışız sizin prensesin de çıkmış,zaman gerçekten çok hızlı geçiyor onlarla..

      Sil
  4. Her şey çok güzel görünüyor, ellerine sağlık şekerim. Siz de çok tatlı görünüyorsunuz, minnoşumun dişleri acısız sancısız bir çırpıda çıkıverir inşallah.

    Sevgilerimle tatlım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah tatlım,çok teşekkürler,öpücükler..

      Sil
  5. ya canım benim Allahım nazarlardan esirgesin çok çok güzelsiniz herşey mükemmel pastanda kurabiklerinde ellerine sağlık harika

    YanıtlaSil
  6. çpk güzel olmuş herşey,tam bir bal böceği o nasıl tatlı yaaa:)

    YanıtlaSil
  7. nasılda güzel ve özenli hazırlamışsın. Her şeye bayıldım ellerine sağlık canım.....

    YanıtlaSil
  8. cok guzel bir sofra olmus bir firmaya vermis gibi... birsey sorucam... pembe kapakli su sisesi icin o kapaklari nerden buldun super olmus ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat bebek suyunun şişe kapakları bu şekilde canım,kendi etiketini söküp,hazırladığım etiketi taktım..

      Sil
  9. merhaba,
    herşey çok düzenli maşallah.. ben pembe kapaklı şişeleri merak ettim, nerden temin ettiniz? üzerindeki etiketleri sz hazırladıysanız nasıl yaptınız? çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat bebek suyu şişesi bu şekilde pembe kapaklı,etiket için aslında bir logo tasarlayıp ozolitcide bastıracaktık ama hastalıklarla uğraşınca yapamadık,bunu ise ismin yazılı olduğu yuvarlak formlu etiketli kağıda yazıcıdan çıkartıp kestiğim pembe kartonlara yapıştırıp etiket haline getirdim :)

      Sil
  10. Hayırlı uğurlu olsuuun. Benim oğluşla arasına 2 gün var Buğlemciğin. Sanırım aynı üst yan diş bizde de çıkmak üzere beyaz beyaz ışıldıyo. :)Nice mürüvetlerini mutlulukla görmen dileğimle.Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa demek bir bizim değilmiş sırayı şaşırıp gelen,çok komik ama önde yok yanda var :) Acısız gelsin yavrucuklarımızın dişleri inşallah canım,sevgiler...

      Sil
  11. bebeğim ne kadr harika şeyler yapmışsın bızdık için.Ellerine sağlık bizede örnekler olsun :)

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Hasibeciğim herşey ne kadar hoş olmuş ve sen ne kadar güzelyüzlü bir insansınız böyle eminim kalbinizin güzelliği de yüzünüze yansıyor . zaman zaman canım sıkıldığında keyif alacağım işlerle meşgul olmaya özen gösteririm. bir çok dikiş nakış vs deneyip ortaya bir çok güzellik çıkartırım ve kendimle de gurur duyarım..sizde bana bloğunuzda evinizden ailenizden ve yaptığınız güzelliklerden bahsederek benim o gün içimi aydınlatıyorsunuz . Ailenize verdiğiniz değer paha biçilmez, herşeyin önünde ailemiz gelir elbette, sevdiklerimizle güzel günler görelim inşallah. Bu arada buğlem in diş kutlaması için hazırladığınız pet su şişelerinin kapaklarının pembesi ayrıca pembe üçgen kağıt kutular çok hoş nerden ve nasıl temin ettiniz merak ettim ben de yeğenimin minik kızı için sürprizler hazırlamayı planlıyorumda . Buğlem bu arada ne kadar da büyümüş son fotolara baktım vallahi maaşalllah...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...