Sayfalar

4 Eylül 2013 Çarşamba

Çiçekli Kalem Etek..



Sıcak havalara veda etmeden yaz için diktiğim giysileri giyme şansını kaçırmayayım dedim.Hatırlarsanız buradaki yazımda bahsetmiştim bu etekten.Yaz boyu kilo almasaydım eminim daha iyi bir görüntü olucaktı.Bir de önden Buğliş göbeği fırlamasaydı iyiydi :)
Kararlıyım gidicek inşallah kilolar.Geçen gün bloğu yazmaya başladığım dönemdeki halime baktım eski postlardan ,anladım ki epey çaba sarfetmem gerekecek.
Gerçi Buğliş bu ara öyle bir hareketli ki tüm gün hiç oturma şansım olmuyor.Birşey için arkamı dönsem mutlaka bir yerlere kaçmış yaramazlık yaparken buluyorum.Bütün gün yapma kızım,etme kızım peşinde koşturuyorum,belki bu hareketlilikte işe yarar.Tecrübeli anneler öyle diyor.Bakalım ben de işe yarıycak mı.Çünkü yürüyüşe fırsatım yok malesef.Şimdilerde kendi bir yerlere ulaşabildiği için arabaya koyup gezdirerek yürüyeyim diye çıktığımda maksimum 15dk katlanıyor arabada bağlı kalmaya.Sonra basıyor çığlığı,ee mecburen eve dönüyoruz.


Etek Eylül 2012 Burda'sından.128 numaralı model..

15 yorum:

  1. Cok cok cok begendim hem kumasi hem uzerindeki halini .gule gule giy

    YanıtlaSil
  2. sen kesinlikle kalem etek kadınısın !:!
    bu karelerden bunu net olarak anladım.
    İnanılmaz yakışmış, daha çok daha çok dik bu modelden. Yırtmaçlısınıda dik ve giy bebeğim :)

    YanıtlaSil
  3. Süper durmuş. Çok yakışmışSen bu hareketlilikle bu kiloları istesende tutamazsın bence :)

    YanıtlaSil
  4. Mavinin bu tonunu çok severim.. güzel günlerde giy canım eteğini, çok hoş olmuş..ellerine sağlık :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. çok beğeniyorum böyle kumaşları. böylede güzel olmuş ama çiçekler yanda düz renk önde olsa da çok şık olurmuş. ayrıca düşündüğünüz kadar kilolu da görünmüyorsunuz. :) iyi günlerde giyin inşallah.

    YanıtlaSil
  6. çok güzel olmuş canım gerçekten harikasın

    YanıtlaSil
  7. Çok hoş olmuş güle güle giy ;))))

    YanıtlaSil
  8. ahh o göbekler:((( ne zor onların gitmesi zaten önceden de sıfır göbek değildim yaa.gayet iyi görünüyorsun canım aslında.gerçi bana da aynısını diyorlar ve ben fazlalığım olduğunu biliyorum.inşallah istediğin kiloya inersin canım.buarada etek süper sana da çok yakışmış...

    YanıtlaSil
  9. eteğe bayıldımmm sanada çok yakışmış güle güle giyin:)
    kilolar gidecektir emin ol çokta kilolu değilsin bu arada,bende eski fotoğraflara bakınca incecik birini görüyorum evet şimdide çok şişman değilim ama daha bir hatlı olmuşum diyorum annelik hem ruhu hem bedeni değiştirip ayrı bir güzellik veriyor:)

    YanıtlaSil
  10. çok şık olmuş..kumaşın rengi ve desenine bayıldım...iyi günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
  11. eteğin kumaşına hayran kaldım. ve sana çok yakışmış beyaz tenli olduğun için. hamileliklerden kilo kalmaz sadece biraz azim.göbek için sadece günde 20 tane mekik çek inan 1 aya kadar farkı hissedeceksin. birazda yediklerine dikkat et zaten çok güzelsin fıstık gibi olursun canım.

    YanıtlaSil
  12. Ellerine sağlık canım o kadar güzel olmuşki etek rengine desenine bayıldım.Herkesin dediği "1 sene dolduktan sonra eskiye dönüyosunuz"
    ee Buğleminde az kaldı yaşına =)

    YanıtlaSil
  13. Etek çok güzel çok da yakışmış, güle güle giy:)

    YanıtlaSil
  14. cok yakismis fazla kilolu degilsiniz uc bes kilo sadece ne giyseniz yakisiyo bence aslinda cok merak ediyorum boy ve kilonuz nekadar tatlisiniz bu sekilde bile bence

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...