Sayfalar

30 Eylül 2013 Pazartesi

Çiçekli Pantalon


Bir süredir oldukça yoğun günler yaşıyorum.Bir taraftan hastalık,diğer yandan doğum günü hazırlıklarını yapmaya çalışıyorum..Biliyorsunuz daha önce bahsetmiştim meleğim ateşlenmiş sonrasında cildinde tuhaf kızarılıklar oluşmuştu.Tahlil sonuçları iyi çıktı,sıkıntı yok,şimdi allerji test sonuçlarını bekliyoruz.Büyük ihtimal atlattığı viral enfeksiyona bağlı imiş..Şimdilerde o kızarıklıklar yara olup dökülüyor..Tabi ben safhada ateşlenir endişesi ile çok giydirmeyince çocuğu be kez de üşüttük,nezle oldu.Bir gece tıkalı burun nedeniyle hiç uyumadı :( Çok şükür artık daha iyi..
Tabi ben bir yandan fırsat buldukça doğum günü için düşündüğüm şeyleri yapmaya çalışıyorum.Hepsini fırsat buldukça paylaşıcam :)


Hep diyorum ya dikiş bana terapi gibi geliyor.Tabi kısıtlı zamanlarda yeni kalıp çıkarmak oldukça zor.Bu pantalonu daha önce burada paylaştığım pantalon kalıbı ile diktim.Onu çok severek giydim.Bu sebeple pantalon için uygun kumaş olunca onunla da diktim..
Sevgiler
Sağlıklı ve mutlu haftalar herkese..

4 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun canım, öpüyorum sizi...

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkurler Funda. Bizden de opucukler.

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun.aynısı benim bebişinde başına geldi.ne olduğunu anlamadım test iyi çıktı ama kıpkırmızı olmuştu allerjik olabileceği söylenmişti ve birkaçgünde geçmişti çok şükür.

    YanıtlaSil
  4. çok geçmişler olsun, pantolonunuzu çok beğendim kombininiz çok şık olmuuş netmoda.com merve :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...