Sayfalar

15 Ocak 2014 Çarşamba

Sammy Dress Alışverişi Hakkında Sorulara Cevap ve Kolyem


Sammy Dress alışverişim sonrası hazırladığım post yayımından sonra alışveriş konusunda pek çok soru geldi.Bu postta onlara cevaben olsun o zaman.
Öncelikle sitede Free Shippig yani ücretsiz kargolu ürünlerin olduğu bölümde kargo ücreti ödemiyorsunuz.Onun dışındaki kısımda ise kargo ücreti ödeniyor.Ve standart bir kargo ücreti yok.Aldığınız ürünlerin ağırlığına göre kargo ücreti değişiyor.
    Ayrıca ürünlerinizin kargo takibi ile gelmesini istiyorsanız fiyat artıyor.Ben mesela takip istemedim.Yanlış anımsamıyor isem 13 günde geldi ürünlerim.Ve ptt kargo ile elimize ulaşıyor.
    Genellikle kalıpların dar ve küçük olduğu söyleniliyor.Açıkçası tereddüt ederek ayak numaramda almıştım.39 numara giyiyorum ve şansıma tam oldu.Ama yine alacak olanların bu konuda dikkatli olmasını önererim.


Bu kolyemde o siparişimin arasındaydı.bu aralar pastel tonlar,romantik detaylara taktığımı daha önce çokca söylemiştim değil mi.Trend olmayabilir ama ben çok sevdim ki onu..
Kolyeyi incelemek isteyenler için  
Genellikle kargo ve kargo ücreti,beden konusunda geldiği için bu yönde cevapladım.Başka sorusu olanlar varsa cevaplayabilirim.



9 yorum:

  1. Ucretsiz kargo adi altinda urunler mi var yoksa ucretsiz oldugu urunu inceledigimiz sayfada mi yaziyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet free shipping yazan bölümdekiler kargo ücretsiz canım..

      Sil
  2. adresini nasil yaziyorsun cnm

    YanıtlaSil
  3. adresini nasil yaziyorsun cnm

    YanıtlaSil
  4. 3 tane kargo ücreti var sen ne kadar ödedin

    YanıtlaSil
  5. üç tane farklı kargo ücreti var siz ne kadar ödediniz bu kargo ücretleri çok fazla

    YanıtlaSil
  6. 3 tane kargo ücreti var sen ne kadar ödedin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kargo ücreti alınan ürüne göre değişiyor.Yani sabit bir ücret yok malesef.Alınan ürünün ağırlığına göre değişiyor.Ve bir de kargo takibi istersen ekstra ücret ödemek durumunda kalıyorsun

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...