Sayfalar

3 Ocak 2016 Pazar

2016'nın İlk Pazar Kahvaltısı


Merhabalar
Yeni yıla açılışı soğuk karlı kış günlerinin aksine sıcacık,yılın ilk pazar kahvaltısı ile yapmak istedim..
Güzellikler getir bize,ülkeme,dünyaya 2016..Ne kadar beklenti olmasa da bir dilek işte..
Hepinizin yeni yılını kutluyorum..


Beni takip edenler bilirler tabak,çanağa ve süslü sofralara zaafım var.
Her ne kadar eve sığamasamda süreklilik arz eden alma sevdam bitmiyor :)
Tabaklarım kendime yeni yıl hediyelerimden :) Tablo gibi değiller mi gerçketen..
Ev dekorasyon sitelerinden her daim alışveriş yaparım..Yılın son günlerinde başka bir site ile ilgili yaşadığım sıkıntıyı daha sonra başka bir yazı ile paylaşacağım ki başkaları da benim gibi mağdur olmasın..Aklıma gelince bile hala öfkem dinmiyor..
Bu cici tabaklarım Dekorazon'dan.Sadece bu sitede bulabileceğimiz ürünler grubundan.Bu aralar kuşlu her türlü obje ilgi odağımda.Algıda seçicilik sanırım önce onlar dikkatimi çekiyor.Hatta bu yazımdaki kuşlu demlik de yine Dekorazon'dan...Tabkaları daha yaından incelemek isteyenler buradan bakabilirler...Bundan sonra online alışverişte memnum kaldığım ve olumsuzluk yaşadığım şeyleri fikir olsun diye paylaşacağım bu şekilde..


Son ördüğüm dantel servislerim :)
Ah eskiden ne çok zamanım varmış..Yeni yaptığım çalışmaları fotoğraflayıp paylaşıcam,bir türlü vakit olmuyor..Kızımla fotoğraf çekmek imkansız oldu..Sürekli ya beni çek diyor,ya da çekeceğim alanı gelip bozuyor :(
Mutlaka onu oyalayacak bir şart.. 













Söylemiştim kuşlu objeler ilgi odağımda diye..Bakınız kuşlu şişe,Kuşlu şekerlik..


12 yorum:

  1. çok şık bir sofra.yeniyıl güzel ve şık geçsin,afiyet olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz için iyi bir yıl olsun inşallah,sevgiler..

      Sil
  2. günaydınlar Hasibeciğim, yüreğinden geçen tüm dileklerinin gerçekleşeceği bir yeniyıl dilerim sevdiklerinle sağlık barış huzur mutluluk içinde geçsin.. güzel ne kelime muhteşem masana kocaman sevgiler bırakıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ediyorum Şükran Ablacım,inşallah hepimiz için huzurlu bir yıl olur,sevgiler..

      Sil
  3. Yine çok güzel seçimler ve harika bir masa :) Hepsi bir yana da bir şeyi çoook merak ediyorum lütfen cevapla. Bu kadar tabak çanak süsler vs nereye sığıyor? bi püf noktas falan varsa ayrıca bir postta bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Yasemin'cim..Aslını istersen artık sığamıyorum :( Mutfak dolapları harici üç tane ekstra vitrin bir büfe tıklım tıklım durumda..Bir de simetri hastasıyım..En ufak birşey eklendiğinde düzenle dur..Ama simetrik olcak üst üste olsa bile..Kısacası bu kadar şey ekstra ekstra iş demek ama ben böyle mutluyum yapcak birşey yok..Ve gözüm hala almakta..Kendimi fazlası ile tutsam da almadan duramıyorum :(

      Sil
    2. Eminim hepimizin kocaları da aynı şeyi söylüyordur ''Ne gerek var?'' :)))))

      Sil
    3. Ayy yok Yasemin'cim yaa..Eşim bilhassa teşvik ediyo beni..Bakıyorum ya almıyorum kızıyor,illa alıcam..Beğeniyosun neden almıyosun diyo..Hatta ben çoğu zaman pahalı diye vazgeçiyorum o dönüp alıyor.

      Sil
  4. canım herşey harika. ellerine sağlık. o reçellikleri nereden aldın acep?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Aycan'cım,mint olanları English Home'dan almıştım..Pembeleri ise Migros'tan..Aynılar ama,sonuçta hepsi PRC ürünü :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...