Sayfalar

5 Ocak 2016 Salı

Evidea.com'dan Alışveriş Rezaleti !!!! Alışveriş Yapmak İsteyen Bir Kez Daha Düşünsün

  Yıllardır pek çok online alışveriş sitesinden alışveriş yapıyorum..Sıkıntı yaşadıklarım oldu elbet ama sanırım bu denlisini ilk kez yaşadım..
Şimdi size süreci aktaracağım ki Evidea.com'dan alışveriş yapmak isterseniz bir kez daha düşünün !!! Alışveriş öncesi şikayet sitelerinde ve çeşitli platformlarda çeşitli şikayetleri okumuştum..Ürünlerin eksik gönderildiği,para iadelerinin yapılmadığı vs..Neyseki benim iptal sırasında biraz çemkirince para iadem gecikmedi..
Gördüğünüz gibi alışverişimi Aralık ayının 8'in de yapmışım
1)Sipariş Bilgileri:
Ödeme Şekli: Kredi Kartı
Sipariş Tarihi: 08 Aralık 2015 Salı
Sipariş No: 80696528

2) Bu kez 19 Aralık'ta bu maili aldım
Ürünleriniz Hazırlandı!
Merhaba Hasibe  ,

 80696528 numaralı siparişinize ait Evidea Depodaki ürünleriniz hazırlandı.
Ürünleriniz, kalite kontrolü yapıldıktan sonra paketlenecektir. Kalite kontrol sürecinde size gönderilmeye uygun bulunmayan ürünler önce yenileri ile değiştirilecek, sonrasında ise tekrar kalite kontrolü yapılacaktır. Değiştirilecek ürün eğer stokta kalmamışsa yeniden tedarik edildikten sonra size gönderilecektir.

Siparişiniz içerisinde özel üretim ürünler var ise, bu ürünler tedarikçi firma tarafından kargoya verilecektir. Özel üretim ürünler kargoya verildikten sonra Evidea Depo'da bulunan ürünler, faturanız ile birlikte size gönderilecektir.

Siparişinizi adım adım takip edebilmeniz için detaylı bir tablo hazırladık. Bu sayede siparişiniz içerisindeki ürünler hakkında istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca sipariş süreçlerimizi de okumanızı tavsiye ederiz.

3)Tarih 22 Aralık siteden ürünlerin durumunu kontrol ettim ki ne göreyim..Hazır olan ürünler ne hikmetse yine tedarik sürecine düşmüş..Düşünün hazır mailinden sonra 4 gün geçmiş!!
Tabi hemen siteyi aradım durumla ilgilenecklerini ve bana dönüş yapacaklarını söylediler..Tabi ben sitedeki soru yolu ile de başvuruda bulunmuştum..Bir kez yazdım cevap gelmeyince yine yazdım..Bakın ard arda gelen cevaplara

4)Sayın Hasibe ,

Öncelikle yaşanan gecikmeden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ürünlerinizle ilgili tedarik süreci devam etmektedir. Siparişiniz 25.12.2015 tarihine kadar kargoya teslim edilecektir. Bu süreye kadar beklemenizi rica ederiz. Alışverişlerinizde herhangi bir sorun çıkmaması için bütün ekibimizle çalışmaktayız.

Saygılarımızla,

Evidea Müşteri Hizmetleri

Sayın Hasibe ,

Öncelikle yaşanan gecikmeden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ürünlerinizle ilgili tedarik süreci devam etmektedir. Siparişinizin 26.12.2015 tarihinde kargolanması beklenmektedir. Bu süreye kadar beklemenizi rica ederiz. Alışverişlerinizde herhangi bir sorun çıkmaması için bütün ekibimizle çalışmaktayız.

Saygılarımızla,

Evidea Müşteri Hizmetleri

Tarihlere dikkat lütfen aynı durum için ilk soruma ve ikinci soruma iki ayrı tarih verilmiş..Bu da işin ciddiyetsizliği


5)Tabi ben yine sabırla bu tarihleri de bekledim..25 aralık geçti ses seda yok 26 Aralık'ta yine aradım siteyi düşünüm 18 gün olmuş siparişi vereli telefonu yanıtlayan görevli hazır olan ürünü gönderelim diğeri de haftaya gönderilir dedi pişkince..Tabi sinirden çılgına döndüm..Hangi gün diye sordum yine sakince tarih istedim haklı olarak..Tarih veremem dedi..İstemiyorum iptal edin siparişi dedim haliyle artık..Tamam iptal ediyorum dedi..Ama ne hikmetse etmedi..Bekliyorum sitedeki duruma bakıyorum,yapılmıyor..Sonra kendim iptal ettim..


Ben öncesinde daima araştırırım site ile ilgili yorumları.Aslında şikayet sitelerinde bir sürü yazı okudum..Kendi facebook ve instegram sayfalarına da yazanları okumuştum ama arada olur düşüncesi ile yine de alışveriş yaptım.Sizde benim gibi pişmanlık yaşamak istemiyorsanız..Yazdıklarımı dikkate alın derim..

6 yorum:

  1. çok çok geçmiş olsun. ben de tekzen'in internet sitesinden alışveriş yapma gafletine düşüp ürünümün siparişi üzerinden 1 aydan fazla bir süre geçip zorla aldıktan sonra, ev ile ilgili satış yapan sitelere güvenmemeye başladım. sizin de yazınızı okuduktan sonra sanırım ev için artık internetten alışveriş yapmayacağım. sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağolun,neyse ki siz almışsınız..Ama paylaştığınız için teşekkür ederim dikkatli olalım orası için de

      Sil
  2. çok geçmiş olsun bazı siteler olmayan bir ürünü satıyorlar maksat parayı alıp çalıştırmak sonrasında parayı verse bile bir sürü insanın parasını almış işletmiş 20 gün sonra iade etmiş oluyor .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle biz de bir heves boşuna bekleyip duruyoruz,boşu boşuna sinir sahibi oluyoruz :(

      Sil
  3. Bu sitenin birde söyle durumu var; farklı 3 ürün aldın diyelim farklı günlerde ayrı kargoyla geliyor .ben de bir kez alışveriş yaptım bir daha da yapmayı düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi bari seninkiler parça parça dahi olsa gelmiş canım,benim öyle olmadı..Tedarik edildi durumu görünse de kargolanmadı :( Bir daha ben de asla almam..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...