Sayfalar

16 Şubat 2011 Çarşamba

Pudra Rengi Yenilenen Etek...

Merhabalar
Bu etekte Mango alışverişi sırasında aldıklarımdan.aslında kimsenin dönüp bakmayacağı bir etekti kendileri
 .Ama etek bana ordakinden farklı haliyle gözüktü.Rengine bayıldım zaten.Hemen onun için yukarıdaki güzelliği düşündüm.Ve inanamıycaksınız ama fiyatı sadece2,90'dı :)

İşte bu ilk hali yani upuzun balık etekti :)Ben onu iki parçaya ayırdım.Ve sonuç olarak alt kısmana sadece belini kıvırıp lastik geçirerek şirinmi şirin bir eteğim oldu :)

Bu da üst kısmı,bu akşam da ona bir güzellik düşünüyorum :)
Nasıl olmuş bakalım?

6 yorum:

  1. sanırım balık etek olması aldırmamıştır,ve kimsenin aklına senin gibi kesmek gelmemiştir :) ama çok güzel olmuş valla,eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Benim Mango outlet'teki halim gibisin canim:))
    Kimsenin gormedigi cevherleri gorenlerden:D

    Ben bayildim valla!Kimim aklina gelir ki:)Ellerine saglik!
    Ust kismi da cok tatli mini etek olur;)

    YanıtlaSil
  3. oo harika canm yaa. ben de istanbula geliyoruuum bu haftasonu değil ondan sonraki hafta sonu :) mangoya gitmeye fırsatım olmayacak ama bi ikea yapıcaam , o kesin .. perdelik kumaşlar alacağım:)) çok heyecanlıyım, sorma.. güle güle giy:)öptm

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar ucuzmuş, fermuar ve düğmesi ancak alınır:) Ama böyle becerikli bir ele düşünce iki ayrı şık kıyafete dönüşüverir:)

    YanıtlaSil
  5. balgözlükız;teşekkür ederim,evet sanırım o yüzden kimsenin dikkatini çekmedi,
    Svglove;evet tatlım Mango'da herşeyi özellikle uygun fiyatlı olanlara farklı gözle bakıyorum artık,hatta bu durumu eşime bile aşılamışım o bile fikir veriyor artık :)ya da bunu sen yaparsın diyor :) bağenmene sevindim canım,ama etek 34 beden olunca üst tarafı epey dar orası için başka fikrim var :)

    MODAVESAİRE;Teşekkürler canım,İkea'da git ama fırsat yaratabilirsen Mango'ya da uğra derim.Sana da farklı fikirler verebilecek birçok seçenek var eminim,
    Banuca;teşekkürler Banu Abla,beğenmene sevindim,gerçekten öyle sadece fermuar yada ip parası kadar,ama sonuç olarak çok cici bir eteğim oldu :)

    YanıtlaSil
  6. çantada etekte çok güzel olmuş ben olsam hiç aklıma gelmezdi ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...