Sayfalar

16 Eylül 2011 Cuma

Davetsiz Misafir !!!

Başlıktan da anlıyacağınız üzre dün akşam bloğumda davetsiz bir misafir vardı.Postun amacı ona cevap vermek değil aslında.Sadece üzüldüm.Bunu da sizlerle paylaşmak istedim.Bıraktığı yorumlardan bir tanesi..Yorum bıraktığı yazım da burada ..

                Adsız dedi ki...
öylesine olmayan bir halin var mı ki, merak ettim?
bir de blogun adında "moda" geçmez mi! yorumlara zaten laf yok: o güzel, bu güzel, kızımız güzel... birbirine yalancıktan iltifat eden hepsi çirkin ilkokul öğrencileri kız grubu gibi ya, pes! 


Beğenmemiş olabilirsin olabilir,ama beğenmediğin bir sayfanın her şeyini inceliyor hatta sayfa yetmezmiş gibi bırakılan yorumları bile okuyorsun,sonrada bunları yazıyorsun.Sadece paylaşım için burada değilmiyiz.Hem de hiçbir maddi kaşılığı olmadan.Emek veriyoruz,zaman ayırıyoruz... Ben hiçbir konuda kendimi profesyonel ilan etmedim ki.Nacizane kendimce yapıyorum,bunları da bir fikir oluşturabilir düşüncesiyle paylaşıyorum.İşte böyle dostlar ne derseniz deyin,yorumu size bırakıyorum...Ama inanın çok üzüldüm :(
Görseldeki ışıl ışıl nazar boncukları objektifime takılanlardan.Güzel bir yazıyı süslemedi belki ama...Herkesin yüreğine güzellik diliyorum..
                                                                                                                                                  



46 yorum:

  1. amaan boşver böyle olumsuz düşünceli insanları , kendi kıskançlıklarında boğuluyorlar. biz kendimize bakalım mutlu olalım :)

    YanıtlaSil
  2. Baharcım haklısın aslında ama etkileniyor insan ister istemez :(

    YanıtlaSil
  3. boşver canım sen yaz biz burda hep paylaşalım.
    ve herkese inat mutlu olalım :))

    YanıtlaSil
  4. birde yorum yazanlara da laf sokmuş hehehe çok şey söylerdim ama cevap bile vermemek lazım

    YanıtlaSil
  5. adını gizleyecek kadar cesaretsiz kişilerin seni üzmesine izin verme...paylaşmak her zaman için güzeldir...yazmaya devam :))

    YanıtlaSil
  6. Meyve veren ağaç taşlanır her zaman tatlımmm :) Hiç üzme tatlı canını, canım benim ;)

    YanıtlaSil
  7. boşver canım hayatta sıkılacak okadar şey var ki bu bir konu bile değil :) zaten biraz cesareti olsa ismini de yazardı herkes herşeyi okumak ve yorum yapmakta serbest buda kendi hakkını bu yönde kullanmış aman boşver :)

    YanıtlaSil
  8. ankara düşleri;ben burda olmaktan ve sizleri tanıdığımdan çok mutluyum zaten canım,mucks

    Baharcım evet sizleri bile çok görmüş bana,diğer yorumları da o şekilde..

    Bahriye evet canım aynen öyle adını gizliyor ve o zaman istediğini yazıyor işte,ama herşeye rağmen ben burada olmaktan ve paylaşmaktan dolayı çok mutluyum...

    YanıtlaSil
  9. Funda'cım bilmem ki canım,ama etkiliyor insanı işte.Hani bir söz vardır ya ''Gölge etme başka ihsan istemem'' bu mantıkla düşünür umarım artık...Sevgiler tatlım..

    Çağlacım umarım daha iyisindir,ever haklısın aynen öyle,ama şu kısacık hayatta birbirinizi üzmeye değer mi ki..

    YanıtlaSil
  10. Hiçüzme tatlı canını,değmez... Malesef bazı insanlar "blog" kelimesinin anlamını kavrayamıyor. "blog" profesyonel site editörlüğü değil, günlük. Adı üstünde işte "günlük". O yoruma yapan kişinin hayatta herhangi birşeyde başarı sahip olmuş olacağını düşünmüyorum.Eleştri herzaman şart. Eleştri olmadan gelişemeyiz. Ama eleştri yapıcı olmalı. Yazıya baktım.Çok güzel fotoğraflar. Günlük hayattan hoş kareler. Hayatın kendisi hoş değil mi zaten.Bizim de paylaşmaya çalıştığımız işte tam olarak bu! Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  11. ahh canım benim hiiçç kafana takma bunları,hiç ama...bilki seni kıskandığı için yazıyor bütün yorumları...kendisi bi şekilde yapamadığı için,bi şekilde bukadar sosyal olamadığı için yapıyor tüm bunları...

    salla bebeğim,buraya konu etmen bile yanlış...

    sevgiler,öperim

    http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  12. tarchin;çok güzel ifade etmişsin canım,evet malesef anlayamıyorlar ve sonrada kalkıp bunları yazıyorlar işte.Sevgiler canım..

    Gözdecim haklısın canım...

    YanıtlaSil
  13. Ne yazmışlar görmedim ama kesin internetin gizleyici maskesi ardına kimliğini gizleyip rahat rahat saçmalayabilme özgürlüğü olduğunu sanan bir kendini bilmezin tekidir..

    kaale bile almamanı tavsiye ederim, birbirimizi tanımasak da çok güzel paylaşımlarla kendini geliştiren insanlarız bizler :)) Kaldığın yerden devam!!

    YanıtlaSil
  14. boşver üzülmeye değmez canım benim inan...
    ben blog olayına yeni girdim fakat uzun bi takip sürecim oldu.
    lakin şunu bende diyebilirim ki; bazı bloggerlar birbirlerini pohpohlamaktan başka birşey yapmıyorlar.Hem o beğenilsin hep onun izleyicisi çok olsun diyerek hemen bloggerların şahı ilan ediyorlar kendilerini ama sen asla ve asla o kişinin yorumda ki sözleri üzerine alınma.Ben seni takip etmekten yazılarını okumaktan zevk duyuyorum ;)

    YanıtlaSil
  15. Canım benimmm..
    Elde değil üzülmemek belki ama bir bak o bir tane biz kaçtaneyiz..

    Çok çok öpüldün..
    Hayırlı Cumalar..

    YanıtlaSil
  16. Canına sıkma demeyeceğim çünkü can sıkıcı bir durum,sinekte küçük ama...
    "Güzellik bakan kişinin gözündedir" Tarçın'ın söylediklerine katılıyorum ve blog işinin yazılı bir kuralıda yok,burası Sana ait,istediğin gibi hareket etme özgürlüğüne sahipsin,insanlarda beğenip,beğenmeme hakkına sahipler ama bu hakaret hakkını vermez hiç kimseye.
    Hakaret dolu yorum yazmakta göesterdiği zahmeti beğenmediği şeylerde gösterseymiş keşke .
    Canını fazla sıkma,antika aynayıda elleme:)) kendine de iyi bak :D

    YanıtlaSil
  17. Üzülme canım! Kaba insanlar her yerde dolu - taşıyor bile...
    Sen doğru bildiklerini yapmayı devam et. Seni ne mutlu ediyorsa - onu yap.
    Beğenen olur, beğenmeyen olur... Sadece kendini kaybetme. Mutluluk her insanın içinde saklı. Hep merak etmişim - kaba insanların içinde nasıl bir tablo var...

    YanıtlaSil
  18. canım tarchin'e ben de katılıyorum burası bizim günlüğümüz.. herkes beğenecek diye bir kural yok. en iyisi hiç kulak asma, canını sıkmaya değmez..

    YanıtlaSil
  19. kesinlikle etkilenmişsindir.Bende olsam kötü hissederim herhalde.
    komik bir vatandaş işte.
    onun dünyası bambaşka olabilir.
    bir boşluktaymış heralde buraya düşmüş:):)
    kim ne derse desin.
    biz senin yaptığın emek verdiğin tüm paylaşımlarını gerçekten beğeniyoruz.Ben hergün bakıyorum yeni neler yaptı acaba diye.
    yaptıklarından fikir alıp benzer şeylerden bende yapmaya çalışıyorum.
    aa bu hiç aklıma gelmemişti dedirtiyorsun bana.
    birçok kişide böyle zaten.
    emin ol kendinden boşver.
    oluyor öyleleri arada.buda normedir belki :):)
    "Aktuelmoda" iyiki var...

    YanıtlaSil
  20. Zaman zaman bloglara böyle çirkin yorumlar bırakılabiliyor ne yazık ki. Bu nedenle kırılıp ara veren arkadaşlar dahi var. Sen bunu kişisel algılama olur mu canım? Zaten ne kadar güzel saptamışsın senin postlarını tek tek okumuş hatta gelen yorumları da . Demek ki zamanı da bolmuş sana ilgisi de :)Ha bir de adını niye bahşetmemiş acaba ? Çok bilindik bir atasözü '' meyve veren ağaç taşlanır''. Sen neyi doğru biliyorsan devam et canım. Senin içtenliğine inanıyoruz ki seni izliyoruz yoksa hiç kimse işsiz güçsüz değil ki... Blog yazarlarının çoğu iyi eğitimli ,eli kalem tutuğu kadar iğne iplik de tutan hoş insanlar.Kendi adıma burada olmayı seviyorum,seni de :)))Kucakladım seni sıcacık !

    YanıtlaSil
  21. bi zaman sonra böyle densiz yorumlara gülüp geçiceksin canım boşver ;) üzülme herkes kendi pisliğinde boğulur gider..

    YanıtlaSil
  22. Ceren;Güzeli iyiyi paylaşmak varken işte hayatın çeşit çeşit rengi olduğunu anlatırcasına kötüyü paylaşmak istemiş :( Sevgiler canım

    Çeyzi Kız;Teşekkür ederim tatlım.Zorla kimse kimseye kendini sevdiremez,hiç böyle bir gayem olmadıki,sevgiler canım..

    pembesinti;hayırlı cumalar canım benim,öptm..

    Sedo Kız;İşte böyle güzel insanlar katıyor insanın hayatına blog,tanımasak da görmesek de seviyoruz birbirimizi.Biz anlıyoruz birbirimizi..Yok yok dokunmıycam aynaya genel yargı böyle,kucak dolusu sevgiler..

    YanıtlaSil
  23. tatlım birileri kıskanmışda baya da bir incelemiş blogu heralde :) hiç takılma, biz seni takip ediyorsak paylaşımlarını beğendiğimiz için. herkes bloğunda kendince, kendi hayatından birşeyler paylaşıyor, beğenen buyurur, beğenmeyen okumaz tatlım.

    YanıtlaSil
  24. deniza17; Tabiki herkes beğenecek diye bir durum yok,eleştiri de olabilir ama biraz yapıcı olsa..Açıkcası bende merak içindeyim,şimdi bana bunları yazmış olmak nasıl bir haz verdi ona !!! Sevgiler canım..

    tubitos,haklısın canım da elde değil etkiliyor insanı işte,kumanda panelinde yorum geldiğini görünce hevesle okumak için tıklamıyormuyuz,böyle şeyler görünce üzüntü yaşadım açıkcası..sevgiler canım..

    eslemce;paylaşmak güzeldir deyip onun güzelliği ile burada değilmiyiz zaten canım.birbirimizden öğreniyor,yeri geliyor gülüyor , yeri geliyor sıkıntılı bir anımızı paylaşıp birbirimize destek oluyoruz..
    Kocaman öpüyorum canım,sevgiler..

    YanıtlaSil
  25. Nilgün ablacım evet aslında belirli bir eğitim düzeyine erişmiş insanlarız hepimiz,ben kimsenin onun değimi ile '' yapmacık olduğunu da'' düşünmüyorum.Kim neden yapsın ki.Hepimiz hayatta belli bir yer edinmiş insanlarız,kendimize güvenimiz olmasa zaten bu işi yapmayız.Eleştiriye açık olmayan zaten yapmaz ama bu eleştiri bile değil ki.Ama ben burada olmaktan paylaşmak ve sizler gibi güzel insanları tanıdığımdan dolayı kendimi çok şanslı hisediyorum.kocaman sevgiler Nilgün ablacım...

    Zeynepcim;Eleştiri olsa anlarım da hakaret olunca üzülüyor insan tatlım,

    yemyeşildeniz;evet canım incelemiş ama bloğumun adından yazdığınız yorumlara kadar incelenip herşey rahatsız etmiş ilginç doğrusu.Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  26. İnan böyle yorumlarla öyle sık karşılaşıyoruz ki herbirimiz..İnsan neden sırf can yakmak için, kötü konuşurlar bilmiyorum, belkide mutlu oluyordur..ne var yani fotoğrafına öylesine yazmışsan, ne var yani moda yazıyorsa..eleştirmek kimseye kalmamış, senin beğenin bu..öperim canım

    YanıtlaSil
  27. Zeynep;Evet başka arkadaşlarda okudum,ama insan kendi başına gelince üzülüyor yine de,olumsuz eleştiri bile değil hakarete maruz kalmak insanı üzüyor.Nasıl bir ruh hali yazdırır bunları hiç anlamıyorum.Kocaman sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  28. sıkma canını meyve veren ağaç taşlanır misali yapamadıklarını sende görünce hırslanmıştır.madem beğenmiyor niye öyle takip edip inceliyor ki?
    boşver hırs gözünü karartmış malesef

    YanıtlaSil
  29. blogda yazmak , hem arşivlemek, hem günlük tutmak, hemde bambaşka dostluklar demek...
    ama işin kötü tarafı dostta okuyor düşmanda...
    hem nazar, hem kıskançlık herşey olabilir.
    burda kim olduğunu bilmeden yazıyoruz insanlara...belki bir düşmanın bile blog yazdığını bilip , adı olmayan bir isimle blog açmış olabilir...
    olumsuz duygularına bu denli esir olmuş insanlar adına üzülüyorum...
    etrafta huzur aramasınlar. huzur insanın kendi içinde yoksa, hiçbir yerde bulamaz...

    üzülme...
    birileri arkandan konuşuyorsa, onlardan öndesin demektir..

    YanıtlaSil
  30. Çekememiş bence cesaretsiz adı bile yok :)

    YanıtlaSil
  31. sezobigo;iyiyi düşünürsek iyiyi kötüyü düşünürsek kötüyü görüyoruz sanırım,onun kalbine iyilik uğramamış olsa gerek !! Sevgiler canım..

    estasarımelif;Son sözünüz çok güzel sanırım aynen böyle :) Size katılıyorum insan nasıl böyle bir ruh haline girer de hiç tanımadığı bir insanın canını yakmak ister,yazık gerçekten..Kocaman sevgiler..

    Tala,bilmem ki belki de öyle ama keşke beni incitmeseydi...

    YanıtlaSil
  32. Hayatını adadığı sevdikleri yok, hayata sıkı sıkı bağlanacakları meşguliyetleri yok, kendilerini mutlu edecek hobileri yok. Yok yok . Ne yapsınlar böyle yaparak ilgi çekeceklerini zannediyorlar

    YanıtlaSil
  33. boşver ...beğenmeyen insan gelmesin okumasın o zaman hiç üzülme

    YanıtlaSil
  34. Direk incitmek amacıyla yazılmış zaten. Ve herkeze yazılmış. Agrasif tavırdan belli. Kendini farklı bir yere konumlandırdığı kesin. Ama merak ettiğim kendini konumlandırdığı yerde hoşgörü, saygı duyguları yok mu? Burası senin bloğun senin dünyan. Beğenmezsen izlemezsin. Tırnak çıkarıp biryerleri çizmezsin. Dolayısıyla bu tavırda biri için üzülmene değmez. Çok vahim hali var bence. Yazısı kibir kokuyor. Ki kibir tatminsizlik, oturmamışlık,doyumsuzluk,hoşgörüden uzak,ezilmiş duyguları ortaya çıkarma, kendini bilmezlikle ortaya çıkar. Kendi kendini yoketmenin şekli. Dolayısıyla kızdığına eminim. Haklısın ama daha fazlasına değmez.

    YanıtlaSil
  35. madem tahamülsüzsün girme kardeşim bloglara, gezinme nette. neyse boşver. nacizane tansiyem adsızlara yorumu kapat. ben kapattım rahatladım.. bana da yazan olmuştu bikaç kez. nasıl üzülmüştüm nasıl...
    öptm ccanmm

    YanıtlaSil
  36. Yazık diyorum herseyi okuyorsan merak ediyisundur ve begeniyosundur madem oyle değil ne isin var burda ....aktuelmodacimm meyve veren ağaç taslanirmis

    YanıtlaSil
  37. Tatlııım, at onu çöpe gitsin, söz konusu bile etme, boşveeer, var böyleleri maalesef bu dünyada, biz bize yeteriz :)

    YanıtlaSil
  38. Sakın aklına takma bunları... Yazık diyorum kendisine...
    Sana bi tane tavsiye vermek isterim, adsız yorumlara müsade etme her yorum bırakanın ille google hesabı olsun.. bunu seçeneklerden yapabilirsin...

    Ayrıca yazdıkların gayet de blogun başlığınla ilgli ve yazılarının hiç birinde samimiyetsizlik yok ...

    Merak etme o şimdi hala burdaki mesajları bile takip ediyordur... (:
    Belli ki hasetten çatlayan biri...

    YanıtlaSil
  39. ammmmaaaaan ne üzlüyorsun,,üzülecek bişey yok bunda,hayatta olduğu gibi buradada karşımıza çıkıyor öyle kompleksliler,,!!!moda demek eline geçen herşeyi üstüne başına geçirip,defile resimleri paylaşıp,,marka tanıtımı yapmak değil,,parayı cebine koyup aldıklarını paylaşıp duranlar moda blogu yapsın!!sen bizden biri olarak,doğal doğal devam et!!

    YanıtlaSil
  40. bütün blog yazarlarının başına gelir bu tür şeyler canım paylaşımların çok güzel üzülmeden takılmadan devam
    sevgiler

    YanıtlaSil
  41. bak o yazıya gelen son yorum ne; düşman çatlatır diye.
    doğru demiş.
    o fotograflara güzel denmez de ne denir?
    güzel bakmayı bilmeyen insan için ne kdr çabalasan boş..
    üzülme, sıkma canını..

    YanıtlaSil
  42. Öyle kızıyorumki ADSIZ adı altında yorum bırakanlara, madem bunları yazacak kadar cesaretin var ee adın nerde?

    Hiç canınızı sıkmayın nolur. Bir çeşit günlük degilmi bloglarımız. İstedigimizi yazarız, saygı çerçevesinde tabiki..

    YanıtlaSil
  43. Merhaba Hasibe' ciğim;

    Ben sana adını soracaktım geçen gün. Eşinden öğrenmiş oldum bahane ile ;)

    Bu yazıyı da Cuma günü okumuştum ama bırakacağım yorum uzun olduğundan mobil takılırken birşey yazmak istememiştim, ancak nasip oldu.

    Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Bloguma bu tarz bir yorum bırakılmasa da adsız adı altında birkaç yorum almışlığım var benim de :) Blog yazan herkesin başına geliyor ucundan azıcık :))

    Takmamanı söylemeyeceğim, herkes söylemiş zaten; bu kadar motive edici yorumdan sonra taktığını da sanmıyorum...

    Yorum bırakan kişilere de dil uzatan adsız şahısın yalnız şunu bilmesi gerekir ki; sadece beğendiğim şeylere beğendim diyorum ben ve yalancıktan kimseye iltifat etmiyorum :) Ne kendimi ne de yorum bırakan hiçkimsenin birbirine yalancıktan iltifat ettiğini de sanmıyorum ayrıca... Şu sanal alemde ne çıkarımız olabilir ki?

    Rahatlamaya, kafa dağıtmaya, ilgi alanlarımla ilgili birşeylerle meşgul olmaya ihtiyaç duyduğumda geliyorum ben buraya, eminim sen de, eminim çoğu insan da...

    Tabii ki sosyal medyayı gelir kaynağı olarak kullananları da azımsayamayacağım ama biz hiçkimseyi parayla bize güzel yorum bıraksın diye tutmadık!

    Neyse, demeyecektim; yine diyeyim: Boşveeeeerrr; hani gerçek hayatta vardır ya bizimle aynı seviyede dahi olamayacak insanlar, biri de burada denk gelmiş sana. Hiiç üzülme. Amacına ulaşmış olur böylece ;)

    Ve yeni yazı tadında yorumuma geçen Facebook' ta denk gelen şu söz nokta koysun;

    "Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil, Çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen; sistemini yavaşlatır !"

    Üzülme, ben seni seviyorum, hehe (L) :)

    Bu arada, görsel de süper; objektifine sağlık! Vallahi yalancıktan iltifat etmiyorum :)))

    YanıtlaSil
  44. bloğun ve sen çok güzelsin tatlım,çok hoş ve anlaşılır biçimde ifade ediyorsun kendini..insan okurken sıkılmıyor..
    belli ki seni ve marifetlerini çekemeyen birisi çok takılma bunlara kendi çalar kendi oynar böyleleri...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  45. bu kadar harbiydi ya, anlayamadığım neden adını yazmadı ?

    keyfine bak.. herkes aynı kalbi taşımadığı gibi aynı beyni de taşımıyor..

    sevgiler,

    www.saadetiblog.com

    YanıtlaSil
  46. boşver cnm herkesin güzelliği, modası, giyimi, tarzı kendine özeldir. blogun çok tatlı ayrıca. çekememiş demekki :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...