Sayfalar

17 Haziran 2012 Pazar

Hamileliğimin 22. Haftası ve Biz...


Merhabalar
22.haftamızı da geride bıraktık sağlıkla.22-24.haftalarda daha iyi gözlendiği için cuma günü renkli ultrasonla bakıldı minnoşuma.Öyle keyifli idiyki.Herşeyini gördük kızımın.Yüzünü,minicik burnunu,ayaklarını.Hatta el bile salladı bize :) Gülücükte attı :) Çok şükür herşeyi sağlıklı prensesimin.İnşallah böyle devam eder ve sağlıkla gelir.Bu gözlemle her organı inceleniyor ve olası sorunlar tespit edilebiliyor.İster istemez insan biraz da olsa endişe duyuyor,ama çok şükür her şeyi sağlıklı bir şekilde gelişiyormuş kızımın.Hatta gelişimi normale göre 4-5gün önde gidiyor şimdilik.512gr olmuş benim minik kuşum :) Tontiş bir kız olucak sanırım,normalden biraz önde gidiyor ağırlığı.Kilolar sadece bana değilmiş yani :)

 
22.haftada toplamda aldığım kilo 4'e ulaştı.Malesef iştahımın açılması ile beraber hızlı kilo aldım.Bel ve sırt ağrılarım çok şükür azaldı son günlerde.Belki yürüyüş yapmamın faydası oldu.Günde en az 1 saat tempolu yürüyüşü ihmal etmiyorum.Fırsat buldukça hamileler için önerilen egzersiz hareketlerinden yapmaya çalışyorum.



Fotoğraflar bir nikah dönüşü sitemizin bahçesinde eşim tarafından çekildi.Malesef öyle bir rüzgar var ki iki gündür İstanbul'da.O yüzden saçlar etekler uçuşta :)
Bu arada unutmadan bütün babaların babalar gününü kutluyorum.Benim melek babacığımda eminim bizi oralardan görüyordur :(
Prensesimin babası,benim bi tanecik aşkım senin de babalar günün kutlu olsun,seni çoook seviyorum...
Sevgiler...

27 yorum:

  1. çok hoş bir annesin maşlh fotolar harika:)) sevgiler canmmm!!!

    YanıtlaSil
  2. Çok seker görünüyorsunuz maşallah size enguzel zamanların canım tadını çıkar ayrıntılı ultrasonunda iyi çıkmış cok sevindim hep böyle devam eder inşallah

    YanıtlaSil
  3. Canım benim yine çok tatlısın, maşallah size ;)

    YanıtlaSil
  4. masallah canım cok saglıklı duruyorsunuz ve de cok guzelsınız..Allah nazarlardan saklasın. Bebeğin sağlık durumu için çok sevindim darısı bize inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım Allah hepimizi korusun inşallah.Çünkü bizim sağlıklı olmamız gerekir ki bebişler de sağlıklı gelişsin.İnşallah sizde güzel haberlerini alırsınız prensesin..

      Sil
  5. cok guzelsınız masallah evet tamam gormedeım daha ama :)

    YanıtlaSil
  6. hamilelik ne kadar da yakışmış

    YanıtlaSil
  7. Maşallah Maşallah canım çok tatlısınız yaaa.İyi güzel serinn bi hafta diliyorum bebişinle sana.Babasıyla beraber nice babalar gününü beraber kutlayın inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dileklerin için çok teşekkürler canım,aynı güzel dilekler benden de sana,sağlıkla gelsin bebişler inşallah..

      Sil
  8. Süper gözüküyorsunuz. Kızımızın resimlerinide göreceğiz inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım,sağlıkla gelsin de inşallah..

      Sil
  9. Maşallah Maşallah Maşallah diyorum başka bişeyde demiyorum :)

    YanıtlaSil
  10. blogunuzda gezindim çok eğlenceli ayrıca bebeğinize sağlı sıhatli kavuşun inşalah 22. haftanız ve siz süper görünüyorsunuz maşallah ;)

    YanıtlaSil
  11. her zaman ki gibi cok guzelsiniz.masallaj presnsesine canim almis kilolari.bu arada bebim bebiste 6haftalik :) ilk sana yaziyorum .opuyorum canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy canım benim ,çok sevindim :) hayırlısı olsun inşallah,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım.Ayyy ne güzel bebişler çoğalıyor :) Çok öpüyorum tatlım,dikkat et kendine,bol bol istirahat et şu sıralar,kocaman sevgiler...

      Sil
  12. Dünyanın en güzel anne adayı,Doğum günümü kutlayan içten mesajın ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın! Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)Ne demek Nilgün Ablacım iyi ki sizde varsınız :) Kocaman sevgiler..

      Sil
  13. Maşallah size... Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım,inşallah hayırlısı ile :)

      Sil
  14. bak ben hep diyorum kız anneleri başka bir güzel oluyor! maşallah canım sana da, kocaman bir nazar boncuğu tak derim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...