Sayfalar

24 Haziran 2011 Cuma

''H'' Harfi İle Bir Başlangıç....


Merhabalar
Bir haftanın daha sonuna geldik :)
Dün canım çook sıkkındı :( Sabah maillerime bir bakıyım diye pcyi açtım ki ne göreyim.Ekrana bir yazı geldi.Borcunuzdan dolayı net kapanmıştır.Çok şaşırdım çünkü otomatik ödeme talimatımız var !!!
Aslında internetle ilgili sorun evlendiğimizden bu yana sürüyor.Önce WINN aldık.Tabi bir hüsran bir türlü çekmedi gitti.Daha sonra araştırma yapıldı ve bölgede sorun olduğu anlaşılıp kapatıldı :( Ama bu arada boşuna 3 ay fatura verdik.Neyse TTNet bağlattık.Güya evde yokuzya çalışıyoruz sınırlı yeter dedik 9,90 olucaktı ilk 6 ay 60tl'den aşağı fatura ödemedik :( bütün gün evde yokuz,haftasonları hiç yokuz,ama nasıl oluyorsa durmadan kotayı aşıyoruz.Neyse en son 2 ay önce sınırsız pakete geçtik.Ama o ay faturamıza da aynen 2 tarife geçmiş fatura 108tl'cik.Tabi bunu da dünkü şokun üstüne öğreniyorum.Otomatik ödeme var ya bakmıyoruz hiç faturalara.Neyse eşim hemen bankayı aradı ben talimat verdim borçtan dolayı hat kapandı diye.talimatınız var faturalar ödeniyor diyor görevli,sonra abone numarası kontrol ediliyor ki meğer görevli banka memuru bayan bir sayıyı sisteme yanlış girmiş ve sonuçta 3 aydır başkasının borcu tarafımızca ödeniyor,bizim faturalar da birikiyor.Neyse şimdilik ödeyerek açıldı ama yok yere canımız sıkıldı.(Diğer ödediklerimiz ne olacak bilmem)



Neyse bu da akşam stres atmaya çalışırken yaptığım bişi.Epeydir aklımdaydı.Yani aslında bu kadarla kalmıycak ama şimdilik sadec bu.Yani HOME olarak mı yapsam sadece eşim ve benim baş harflerimiz olarak mı kalsa bilemiyorum.İkinci olarak M harfi de yapılacak eğer ruh halim el verirse diğer harfleri de yaparım artık :) Kumaş üzerine harfi çizim kestim 2 adet ön ve arka kısım.Daha sonra 8cm genişliğinde uzunca bir şeridi harflerin etrafından dolandırarak her ikisine diktim ki 3 boyutlu olsun.Daha sonra ters çevirip içine boncuk elyaf doldurdum(elyafı çook bol kullandım sert olsun ayakta durabilsin diye) Üzerindeki kalp de süsü oldu :)


Nasıl olmuş bakalım ? Güzel yorumlarınız çok önemli benim için :)
O zaman daha bir keyif alarak yapıyorum :)

Sevgiler...

19 yorum:

  1. Bu internetlerin ortak sorunu zaten.İyice sömürüyorlar tüketicileri ne yazık ki ... Neti kullanmadığınızda adsl i kapatın.Eğer şifresizse ağınızı başkasıda kullanıyor olabilir :(

    H'ye gelince süper olmuş ;)

    www.esraezgiyaman.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. canım kesinlikle Turksat kablonet i tavsiye ederim biz çok memnunuz çok da ucuz bi araştır

    YanıtlaSil
  3. canım üzüldüm valla :( artık çok dikkat etmek lazım otomatik ödeme talimatına bile güvenmemek gerekiyor ...
    H harfine bayıldım çok şeker olmuş ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  4. internet konusu gerçekten çok can sıkıcı ..ödediğiniz paraların üzerine gidin ve geri alın cnm,biraz çingenelik yap ne bu ya ...bir dünya para giymiş boşa....h harfıda çok güzel olmuş ellerine sağlık,bence alfabeyi yap sen bu kadar intizamlı yapacaksan :)

    YanıtlaSil
  5. ince ftilli bir kumaş anladığım kadarıyla çok hoş olmuş çok beğendim .ellerine sağlık nasıl yapyığını anlattığını için de ayrıca teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. çok çok güzel görünüyor ellerine sağlık :) bende benzer bişeyi peluştan yapmıştım :))

    YanıtlaSil
  7. gercekten cok can sıkıcı bi durum simdilik asılmıs umarım bi daha böyle sıkıntılar yasamassınız. H süper olmuş canım masallah nazarlar degmesin sana :)

    YanıtlaSil
  8. banka boşuna ödediğiniz paraları geri vercek mi peki size?? sinir oluyorum böyle durumlara!!! harf muhteşem olmuş yeteneklerini hayranlıkla izliorum =)

    YanıtlaSil
  9. internet konusu gerçekten çok can sıkıcı insallah bian önce hersey yoluna girer ve ödemis bulundugunuzu geri alirsiniz bi sekilde canim.. Bu arada yaptigin H harfine gelince cok güzel olmus hizini kesme derim devam et bian önceki diger harfide yap bloga ekle bizde bakalim :) Cok öptüm canim..

    YanıtlaSil
  10. Banka ile olan mevzuya üzüldüm. İnternet konusunda başı sıkça ağrıyan biri olarak seni iyi anlarım... Umarım paranızı geri verirler.

    H harfini çok beğendim :) Diğer harfleri de bekliyorum :) Üzerlerine keçeden çiçekler de kondurabilirsin. Sevimli durur ;)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. sakın ttnet ve türktelekom müşteri hizmetlerinden arayanlara güvenmeyin. Kazıklamaya çalışıyorlar. Başarıyorlarda :) kendimden biliyorum

    YanıtlaSil
  12. canım yeni bannerın çok güzel olmuşşş

    YanıtlaSil
  13. Ezginin Günlüğü;teşekkürler tatlım,neti hiç sorma:(
    Bahar;şimdilik sınırsıza geçtik tatlım...
    Çağla Şanlı;Evet canım ya talimat var diye bizde rahat duruyoduk,
    teşekkür ederim canım :)
    SEVECEN;:))çook teşekkür ederim,beğenmene sevindim.Aslında mükemmeliyetçiyim biraz.Beğenmessem hiç acımam direk çöpe gider.Netide bakalım başvuru yaptık sonucunu bekliyoruz canıom..
    sezobigo;evet canım kumaş aynen öyle,teşekkürler :)
    pembe kanatlar;teşekkürler tatlım :) peluş da değişik olmuştur,ne güzel .)
    tubitos;umarım öder tatlım,hiç sorma,teşekkür ederim şeker ;)
    Bir umut Bir dokunus;çok teşekkür ederim :) M harfide an itibari ile tamamdır bir ara onu da paylaşırım :) sevgiler,güzel yorumunuz için teşekkürler..
    Demet;umarım canım ya :(
    Evet keçe de güzel olur,iyi fikir ve fikir için teşekkürler canım :)
    Sevgiler...
    by mutu;evet bence de öyle,kotayı nasıl aşıyorum diyorum bir ton zırvalıyorlar,kafa karıştırmaya çalışıyorlar :(
    tubitos;çok teşekkürler canım ;)

    YanıtlaSil
  14. Ay cok sevimli! Zaten ben sizin evinizden goruntuleri cok seviyorum canim. Sade, zevkli ve en onemlisi cok romantik bir ev...Yani bana oyle geliyor;)
    Cok beceriklisin sen, maasallah sana;)

    YanıtlaSil
  15. bayıldımmmm, benım adımın baş harfi, :)

    YanıtlaSil
  16. ne kadar beceriklisin maşallah:)) resmen bayıldım ya süper fikir:)

    YanıtlaSil
  17. merhabalar harika bir yastık olmuş bende harf yastık yapmayı istiyordum internette kalıp araştırırken sizin sayfanızı gordum :)) bana N harfi gerekli kalıpları nerden alıyorsunuz ?? yada sizinki gibi uzun bır şeritmi kesip dikmem gerek acaba benı bılgılendırırsenız sevınırım teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalıbını ben kendim çıkardım,sizde N harfini şablon olarak çizin sonrada uzunca bir şeritle etrafından dönerek yapabilirsiniz..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...