Sayfalar

6 Mayıs 2014 Salı

Yükselen Trend: Pure Nature Akıllı Kıyafetler

Akıllı Kıyafet konusunu sizlerle hiç konuştuk mu? Bu sıralar “Akıllı Kıyafetler” olarak tanımlanan yükselen bir trend var. Ancak bu öyle birkaç ayda icat edilmiş, geçici bir akım olarak piyasaya sürülmüş ürünlerden oluşan bir kategori değil. Hatta bu konuda da Türk Tekstil devleri başı çekiyor.  Türkiye’nin en büyük tekstil firmalarından biri olan Sun Tekstil’in, Pure Nature markası da 6 yıllık AR-GE çalışmaları sonucunda ortaya çıkmış.
İsterseniz önce Pure Nature ürün müdürü Tuğçe Uysal’dan Akıllı Tekstil teknolojisinin ne olduğunu dinleyelim.

Pure Nature Teknolojisi Nedir? | izlesene.com
Pure Nature, akıllı mikrokapsül teknolojisini kullanarak zayıflama, selülit ve tedavi edici bir çok kremi, ve losyonu kumaşa mikrokapsülasyon işlemleri ile bağlayarak, selüliti ve cilt pürüzlerini gideren, kullanıldığı bölgeyi şekillendiren/dikleştiren bir ürün grubu çıkarmış.  Ürünler arasında hem kadınlar hem erkekler için geliştirilen akıllı giysiler var.
Markanın arkasındaki en önemli güç, devlet onaylı ve destekli bir AR-GE takımının bu ürünleri geliştirmesi ve Ege Üniversitesi Eczacılık, Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil fakülteleri ile Fransız Intertek Laboratuvarlarının ciddi testlerinden tam not alması diyebiliriz. Bu önemli kontrol süreçleri le Pure Nature sektördeki bir çok merdiven altı ve çakma üründen ayrışıyor. Bu ürünlerin en enteresan iki faydası; düzenli kullanımda 28 gün sonrasında sizi bir beden inceltmesi ve selülit tedavisinde çok hızlı çözüm üretmesi ile kremlere fark atmasıdır.
Ürünleri selülite çare bulamayanlar, nemlendirici/selülit kremi sürecek vakti bulamayanlar, bölgesel olarak incelmek isteyenler kullanıyor. Eğer ürünlere bir göz atmak isterseniz, adresi : http://www.purenature.com.tr/urunler.html
Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...