Sayfalar

1 Temmuz 2016 Cuma

Lacivert Fisto Anneli Kızlı Elbiselerimiz


Ramazan en huzur  bulduğumuz ay,en çok birleştiğimiz..Bu yıl ona da gölge düştü ülkemde..hergün şehit haberlerine artık iyiden iyiye alıştırıldık :( Ya terör saldırıları..Tesadüfen yaşar olduk..Ya tesadüfen hedef olup gideceksin,ya da tesadüfen hayatta kalacaksın :( Zor günler..


Tıpkı çocukluğumdaki gibi yaşasın istiyorum kızım da bayramları..O hevesle bayramlık elbise dikiyorum her yıl..Kendi hatırlamasa da fotoğraflar anımsatsın.


Fisto kumaş yaza en yakıştırdığım en sevdiğim kumaş.Zaten yazın diktiğim çoğu şeyde bu kumaşı kullanmamdan belli oluyor sanırım.Fiyat olarak belki biraz pahalı ama kesinlikle zerafetine değer..
Kalıp Sarı Fisto Elbiselerimiz ve Kırmızı Fisto elbiselerimizle aynı..Üst beden kalıbını çok seviyorum bu kalıbın..Tabi bu yıl kalıpları güncelemem gerekti..Küçük hanım büyüdüğü için bir beden büyük ben de giden kiloların güzelliği ile iki beden küçük kalıp kullandım :)
Bu kez etek kısmını büzerek değil pili kaşe yaparak diktim..
Yine yan kol altında fermuralı..




Tokayı yine kendim yaptım..Fiyonk kısmıkurdelalardan oluşturup toka aparatına monte ettim..


Huzurlu bir bayram geçirmek dileği ile..
Kadir geceniz hayırlı,dualarınız kabul olsun..
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Tek kelimeyle harika olmuş, maşallah maşallah maşallah size. Bu kalıp burda dergisinde vardı sanırım ama ben yakasının içe kıvırma olayını beceremem diye sadece bakmıştım, müthiş gözküyor, bayramda sevgili kızınız ile güle güle giyinin ve boll boll şeker toplayın :)) Şimdiden iyi bayramlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kalıp Burda dergisinden.Astarlı çalıştığım için yaka kısmı zorlamıyor aslında.Denemeni tavsiye ederim caanım.Çok çok teşekkür ediyorum nazik yorumun için.Sana da ailen ve sevdiklerinle mutlu huzurlu bayramlar diliyorum..Sevgiler..

      Sil
  2. her zamanki çok zarif :)

    YanıtlaSil
  3. Bayılasıya güzellikte bir model olmuş kumaşı da çok asil tıpkı sen ve prensesin gibi analı kızlı severek giyin... inş. ülkemiz için güzel günler yakındadır.Şeker tadında bayramlar tatlım .

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...