Sayfalar

19 Ocak 2011 Çarşamba

Dekorasyonda yastıklar...


Merhabalar
Bunlar oturma köşesine şıklık katması eve uyum sağlaması açısından hazırladığım yastıklar.Öndeki beyazların kumaşı İKEA.Diğerleri ise kumaşçılardan.Bol bol yastıklı oturma kçşeleri bana göre daha sıcak bir görüntü yaratıyor.Kışın sıcak tutması açısından bir de peluş örtü serdim.Nasıl beğendiniz mi ?Salonun diğer görünütülerini bu ve bu yazımdan görebilirsiniz.

Sevgiler :)



10 yorum:

  1. kçe takımıda çok güzel yastıklarda :) bende çok severim bol bol yastık olsun ama aynı zamanda dekoratifde olsun :)

    YanıtlaSil
  2. yastik yastik yastik hastasiyim ne guzeller renkler ne uyumlu ;)

    YanıtlaSil
  3. Yastık yastık yastıkkkk ! Bizim salonda 15 yastık var desem :) ama ben yapmadım koltuk takımımızın modeli öyle. En bol yastıklısından aldık okadar rahat ki :) Desen desen çokta şık duruyor. Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. aa bu kadar olur valla:) ben de öyle siyah beyaz bi kumaştan yastık yapmayı düşünüyordum. ankaraya ikea açılınca alırım artık demiştim çünkü çorumda aradığım gibi bi kumaş bulamamışttım. biz de mudodan bi takım aldık haftaya gelecek samsunda. onun üstünde yastıklar da vardı 40 tl para vermek istememiştim.. artık mart ayında istanbula gittiğimde bakarım ikea daan:))
    çok şık salonun canmm. öptüm:)

    YanıtlaSil
  5. Zeynep;teşekkür ederim tatlım,alında evet daha çok dekor amaçlı hazırladım,
    my pink world;teşekkürler canım,
    STYLE M;beğenmene sevindim canım,
    Sayın KARACA;evet canım bence de bol bol yastıklar çok şık oluyor.Ben de bütün oturma köşelerini bol bol yastıstıkla doldurdum,hem böylece daha sıcak bir görüntüleri oluyor.
    MODAVESAİRE;teşekkür ederim tatlım,
    zaten zevklerimiz uyuyor seninle.İKEA'ya bayılacaksın eminim.Mart'a İstanbul'a gelmişken bana beklerim bu arada :)

    YanıtlaSil
  6. Çok hoş ve uyumlu olmuşlar canım.

    YanıtlaSil
  7. fikir paylaşımını beğeniyorum.ve zevkle izliyorum.Hepsini yapamasamda bunu bende yaptım.kenarda köşede bekleyen post şimdi koltuğumun üzerinde...aktüelmoda fikie paylaşımıyla.

    YanıtlaSil
  8. senin için eski bir post ama biz çevirip çevirip bakıyoz bunlara :)
    bişey sorucaktım canım ya koltukların tam siyah mı normal de siyah insanı daraltır ama beyazla çok şık olmuşlar. beyaz örtüleri sen mi diktin üzerine bi de bide bizi aydınlatırsan sevinirim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cevap biraz gecikti kusura bakma canım.Tam siyah değil füme rengi.ama zaten kılıfları çıkabiliyor.evet beyaz örtüleri ben diktim canım.Kirlendikçe dönüşümlü değiştiriyorum.Hem arada değişiklik iyi oluyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...