Sayfalar

12 Ocak 2011 Çarşamba

Tahinli Kuru Baklava


Merhabalar
Bu çıtır tatlıyı eşimin aile gezmelerinde yemiştim.İnanılmaz hafif,çıtıt,çıtır oluyor.
Malzemeler
-Baklavalık hazır yufka
-Tahin
-Ceviz
-Toz şeker
-Üzeri için pudra şekeri

HAZIRLANMASI
2 yaprak yufka üst üste konur ve önce tahin sürülür daha sonra biraz toz şeker ve kıyılmış ceviz serpilir.Daha sonra rulo yapılır ve fotoğraflarda görüldüğü gibi kesilir.10-15dk fırınlandıktan sonra üzerine pudra şekeri dökülür.Hepsi bu kadar.İnanılmaz pratik bir tatlı.Ama bence bir o kadar da lezzetli.Davetleriniz için denemeye ne dersiniz....

Sevgiler :)


4 yorum:

  1. oooww. sen çok hamaratsın şekerim. hızına yetişilmiyor :)) ben pizzanda takılıp kaldım. başka bişi yapmıyoruz, zor bu yemek işleri:)

    YanıtlaSil
  2. it says: eat me :)

    maybe you want to follow me
    & please take a part in my latest post <3

    http://girlslovefashion-sophie.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. MODAVESAİRE;övgü dolu sözlerin için teşekkürler tatlım :)
    bak bunu da dene mutlaka gelicek misafirlerine hem çok pratik hem de yemesi çok zevkli :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel oluyorbiliyorum bunun tadını sende güzel yapmışsın canım çekti gece gece

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...